Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • petrahladilova

11 místo?

Kde najdu že je na 11 místě?Když se klepne na Herci v tom modrým rámečku tak tam je top 10 herci a tam je 3!!Tak nechápu.Vysvětlete mi to prosím někdo... *7*
    • dada.

Re: 11 místo?

Hned jak najedeš na přední stránku na osobnostech,tak tam máš tabulku 10 top všech osobností.A z této tabulky se ztratil.
      • dianna114

Re: Re: 11 místo?

To jako vadí? Vždyt' je to jen tabulka!
        • wendy.94941

Re: Re: Re: 11 místo?

moje slova!.... *4* ale u nás se neztratil, neztrácí, ani neztratí!...nikdy! *13* *4* v nás zůstává!
  • emo-anne

11.místo

Heejky nereste to..je mi to lito...ae vite cim to bylo ne? Jak vysilali ty heathovi filmiky tak se sem lidi chodili divat co je zac...a ted kdyz nic nevysilaj tak pste uz sem nechodi...ae to je preci jedno:) hlavne ze je na prvnim miste u nas a to je nejdulezitejsi:) Mu by o to prece taky neslo:)
    • klarusha-h.l.

Re: 11.místo

Co je 11. místo v nějaké tabulce, přehledu nejaktuálnějších hvězd a hvězdiček? Myslím, že 1., 5., 11., ale i sté místo by bylo krásné. Hlavně, že se tady scházíme, neustále přibývají nové fotky, videa a odkazy na stránky o Heathovi. A hlavně, že neustále máme sem o čem psát. Myslím, že nás může těšit, že jsme ho "povýšili" až na pomyslnou stříbrnou příčku. Jak už několik z Vás sem psalo, hlavní je, že Heathcliff Andrew Ledger byl, je a vždy bude v našich srdcích žít dál a nade vše ho máme na 1. místě my, a to je to nejdůležitější.
      Jen bychom si měli uvědomit, že tento vyjímečný člověk už přes rok není mezi námi na tomto světě, ale v hereckém nebi, a pořád se drží v této tabulce velmi vysoko. Z části to vypovídá o nás ( jeho věrných fanoušcích ), ale především o Heathovi, který si dokáže i posmrtně udržet naši pozornost a lásku v takovéto míře. Klobouk dolů, Heathe.
      Není jen v myšlenkách lidí, ale i v srdcích ať si to ti lidé uvědomují, nebo ne.
      P.S. Však on se zase dostane do Top 10, jen si musíme chvíli počkat na jeho další filmík v televizi.
  • simpsons13

myšlenky při filmu:))

Když sem se dívala na čtyři pírka tak poprvé co se na scéne obevil heath tak sem se hodne soustředila na to jak se u toho tvářím když ho vidím a přišla sem na toio že když ho vidím tak se červenám jak zamilovaná po uši když se s nekým líba tak se usmívám a představuju si že sem na míste te holky . když je zamaskovaný nebo má nejakej vtipnej obleček usmívám se a říkám si jak je užasnej a když končí film s ním přemýšlim o tom jak si ho pustím znova . Jaký máte pocity vy ? když ho vidíte na obrazovce?
    • Re: myšlenky při filmu:))

hej přesně mám taky podobne myšlenky....strašně mě štve že jsem si ho nevšimla dřív než umřel já jsem si ho všimla tedkom nějak před vánocema co mě strašně štve ale zase kdybych se o něho zajíma dřív a potom by umřel tak by mě to asi ranilo víc než ted *9* strašně moc mi chybí a děkuji za to že ste tady upozornili na MFDnes-tydeník.Taky mě štve že mám s ním jenom pár filmu *9* a vubec žádne nemužu nikde sehnat třeba candy nebo ples příšer a potom legendy z dogtownu a taky patriopta ale toho už mám zamluvenyho u kámošky a doufám že to je s heathem ptž je taky se stivnem segalem tak doufám že zrovna nebude mít se stievnem.ale tak co nadělám budu muset hledat dáál :) *14*
    • teddy-girl

Re: myšlenky při filmu:))

přesně tak já vždycky uplne cejtim jak rudnu když ho vidím *14*
      • simpsons13

Re: Re: myšlenky při filmu:))

To sem ráda že nejsem sama dnes mi konečne přišla ta biografie s ní jednám jak s posvátnou k nihou už vymýšlím obal se srdíčkama aby se náhodou neponičilla
    • perth

Re: myšlenky při filmu:))

Mám podobné pocity *3* Nejvíc jsem to prožívala asi při "Candy".. *14* Ikdyž hodně emociální byla i Zkocená hora *9*
  • denina8

ach jo...

Je to divný..dneska jsem kokala kolik filmů snim mám doma...Taky jsem dnes koukala (zase) na zkrocenou horu..prostě skvělej film jako každej jinej s nim... *14*
  • no jo

me je strasne smutno od ty doby co heath odesel chtela bych s nim videt novy film mrzi me ze the dark knight byl jeho posledni *9* *9*
    • a.n.c.a.

Re: no jo

jo to mrzi vsechny
    • Re: no jo

Není poslední! V říjnu má u nás premiéru Imaginarium dr. Parnasse, kde Heath hrál, ale bohužel nedohrál :-(
      Ale myslela jsem, že to má premiéru už teď v březnu, ale špatně jsem si to zapamatovala (spíš jsem si to "přála"), škoda no, tak si ještě chvíli počkáme... :-)
  • Jakto ??

co se to dějě ???? vždyt Heath byl na druhem miste a ted je na 11 a jde stale dolu -...... ja to proste nechapu :(:(
    • a.n.c.a.

Re: Jakto ??

myslim ze to bude klesat dal a dal.. *9*
  • Jakto ??

co se to deje ?????? vzdyt Heath byl na druhém místě a ted ma 11 pricku a porad jde dolu co se to deje ???? *7*
  • emo-anne

heath

Taky ho chci citit....Ae od te jeho smrti mám takový zvláštní pocit:) Fakt zvláštní...Ani nejde popsat...A ten mi pomáhá k myšlenkám ze stále ete nekde zije:) Poblíz nás:):-*
  • heath

tak najednou heath spí snama všema :-D ale předevčírem jsem měla pocit že šel za matti.nevím proč.ale mě to vuubec nevadíí *3*
    • Re: heath

víte jak to myslím ne ?? jako to spí ?? myslím teda doufám že nejste takoví pubertačky.:-D tak jako že leží vedle nás pro ty pubertačky teda mno :-D *1* jsem taky jelito že *14*
    • a.n.c.a.

Re: heath

no jeste aby ti to vadilo:) *3*
  • gallacher

......

Tak s tim obalem Zkrocene hory to je fakt drsnyyy........proste se dejou strasne divny veci od te doby co tady neni...teda je,ale jen jeho duch...porad se v pokoji ohlizim pac mam pocit ze zamnou porad nekdo je......a vzdycky mam takovi mrazeni a vanek.....
    • petrahladilova

Re: ......

a o čem jsme se včera bavily na icq???taky sem se dočkala *3* teda myslím
      • gallacher

Re: Re: ......

nooo tak to fakt nevim :D........No vidiiis...preju ti to...ja ho citim fuuuurt ...
        • xchocolatex

Re: Re: Re: ......

ach joo mě se to snad nikdy nestane *9* jak to děláte? teda spíš on *14* *9*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ......

no to ja nevim..on obchazi ty co ho maji radi..a neboj u tebe se taky urco zastavi......asi nestiha :D pac tech lidi je furt hodne
            • xchocolatex

Re: Re: Re: Re: Re: ......

to máš pravdu *1* těch lidí je asi fakt dost!! nedivim se!! *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit