-
Premiere
Už mám taky Premiére *3* Všimli jste si, jak je na jedné z těch fotek, kde sedí na zemi v čepici a proužkatých podkolenách, strašně hubený *9* ?
Určitě musel být z toho věčného nevyspání úplně vyřízený..Chudáček.. *9* Snad je mu teď už dobře a mohl se tam nahoře pořádně nadlábnout.. *4* -
TAK DÍK ZA RADU!
JÁ SE JEN PTALA JEN NA RADU A TA ODPOVĚD BYLA FAKT HNUSNÁ.NEJSEM TAK ZBĚHLÁ V PC-NEMÁM HO DLOUHO. *9* *9* -
-
Re: TAK DÍK ZA RADU!
Omlouvám se.Já jsem si špatně vyložila tu odpověď pro Elis a myslím,že to se právě stalo i ji.Jen špatné pochopení příspěvku. -
Ahoj Elis,je mi líto,že jsi dostala takovou odpověď a doufám,že ses moc nenazlobila a budeme tě moc brzy uvítat v klubu.Nic si z toho nedělej,že nejsi zběhlá v PC-já nebýt dcery,tak tu nejsem zaregistrovaná do teď.Tak se nenech odradit a zkus to.Klikni na registraci uživatele a vyplň údaje s vykřičníkem. -
:o) nahore mas registrovat>tak na to kliknes a vyplnis a budes tu registrovana ;o) teda jestli ses ptala na tohle:)
-
-
...
*9* někdy is fakt přijdu už jako magor..myslim na něj dost často, lidi okolo mě už štvu s tím ,že pořád o něm mluvím *9* *4* aspoň tady můžu něco napsat a přečíst si co o něm píšete vy! Tak vim že nejsem jediná!! *3* -
-
Re: ...
presne vim ze nejsem jedina a uklidnuje me to -
-
Re: Re: ...
Trefa.Lidi okolo už musím taky pěkně štvát,ale ještě mi to nikdo přímo neřekl.Když já si prostě nemohu pomoct *9*
-
-
-
Depka
Uplně me deptá že až bude v kinech heathuv poslední film tak že to bude poslední novinka na kterou se mužu těšit po tom už nic nebude jen filmi na které se budu dívat pořád do kolečka ale já chi nové a nové filmy s heathem jejda já asi umřu *9* *9* proč proč si přečtu knihu zajdu do kina a pak už mi zbydou jen vzpomínky a žádný nový věci na co bych se mohla těšit jen snad nato až umřu a potkám ho v nebi a budu si s ním povídat dlouho dlouho a budeme mít nato nekonečno let abychom spolu mluvili já v to věřím *7* -
-
Re: Depka
stoupni si do radyyy -
-
Re: Re: Depka
Do rady??? jak to myslíš
-
-
-
REGISTRACE
AHOJKY,PROSIM PORADTE MI JAK SE MŮŽU K VÁM REGISTROVAT???MEZI VÁS? *3* *3* *3* ELIS -
..
hej lidiiii chodte na svetikon.mypage.cz ...se tam sama na foru nudiiim *9* -
pro heatcliff
No to ja delam taky..ale ja si to poustim nahlas...protoze do sluchatek...to by me pohltilo uplne...postahovala jsem si strasne moc cdcek..a porad posloucham...ale ....proste nemuzu......a nechci zapomenout..a ty pocity..co v sobe mam...jsou zaroven strasne smutny a i strasne krasny....nikdy jsem nic k nekomu tohle necitila... -
-
Re: pro heatcliff
presne ja taky ne *9*
-
-
..:'(
Ach jo...Heathy vrať se ...prosim... *9* *9* -
-
heathy
vím,je to těžké,ale nevrátí se-musíš to brát tak,že s námi zůstal,i když vlastně z.....taky už z toho byl kolikrát vyřízený,a pořád jsem,ale někdy si zas řeknu-musím se těšit z jeho filmů,knížek,a tak....ale vím těžké!mě také chybí-MOOOOOOC! *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
-
Re: heathy
jo strasne tezke...je mi jako by mi umrel nejlepsi kamarad..nebo manzel nebo proste nekdo bez koho nemuzu zit..a ja proste nemuzu... *9* -
-
Re: Re: heathy
ale tak to neprožívej-mě to také vzalo!...ale tak musíme na to myslet z té druhé stránky,i když kolikrát jsem si taky nemohl myšlenky urovnat-takže jsem v kuse myslel na Heatha-myslím na něj pořád,ale někdy to je opravdu hoooodně!!! *8* *9* uplně co dělám nejradši-pustím si do sluchátek nějakou smutnou melancholickou písničku a myslím na Heatha. Zároven to jsou velmi smutné okamžiky,ale nějak nemůžu přestat! -
-
Re: Re: Re: heathy
přesně tak.. taky na něj pořád myslím..
a kdo by ne ? na takovýho člověka se nedá zapomenout
-
-
-
-
Re: ..:'(
nebuď smutná jednou se s ním uvidíme... -
-
Re: Re: ..:'(
v mym pripade to bude hodne brzo... *9* *9*
-
-
-
:-*
Byla sem tři tejdny nemocná tak jsem nedělala nic jinýho než stahovala a sthovala filmy :D stáhla sem si příběh rytíře, legendy z dogtownu, zkrocenou horu (omylem smazáno xD) a kámoš stahuje candy tak už se nemůžu dočkat!! nevíte kde bych mohla stánhout ještě nějaký??? moc to potřebuju *14* -
-
Re: :-*
*3* AHOJ PROSÍM,MŮŽEŠ MI PORADIT KDE STAHUJEŠ TY FILMY S HEATHEM?CHTELA BYCH JE MIT VŠECHNY NA PAMÁTKU-MÁM HO TAKÉ MOOOC RÁDA.NĚCO MÁM, A TED HLAVNĚ SCHÁNÍM CASANOVU-VIDĚLA JSEM TO KDYSI V LETNÍM KINĚ V AUTOKEMPU.PŘEDEM DÍK ELIS *3* -
-
Re: Re: :-*
na ulozto *3*
-
-
Re: :-*
ahok já nemám možnost si něco vypálit nebo stáhnout mohla bys ně nějaký filmy vypálit a poslat mě to? -
-
Re: Re: :-*
prosíííím sem zapoměla *8* -
-
Re: Re: Re: :-*
no snad by to slo *3* -
-
Re: Re: Re: Re: :-*
to seš moc hodná tak mě chybí příběh rytíře ,patriot a Legendy z dogtownu.Strašně moc ti děkuju.
*3* A už máš tu Candy?Tu taky nemám.SEš ta nejhodnější.tak až to budeš mít tak dej vědět.A děkuju děkuju děkuju.A už budu mít vše z Heathem z Heathečkem...ať odpočívá v pokoji...
-
-
-
-
-
...
HEATHY BYL VE ČTVREK V MF DNES V NOVINÁCH NÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉ ÉÉÉ V MAGAZINU.... -
-
PREMIERE
Už mám Premiere!zatím jsem to ještě nečetl,ale vypadá to dobře! *15* ale ten titulek mi dává radost ale zároveň husí kůži: Heath Ledger:točí ještě po smrti!-to zní bud že jakoby žil a nebo že točí ze záhrobí! *15* -
-
Re: PREMIERE
jojo taky už to mám je to super!!! *3*
-
-