Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • simpsons13

Premiere

Tak už to mám blácha zapoměl tak sem si proto nemocinká musela vyběhnout sama no mama šílela ale za to to stálo prostě uplně nejvíc krásný článek cestou dom sem hledala tn článek jen sem tak rychle listovala a najednou Heath jeho krásný obličejíček mě opět přivedl do nebííčka ach on je tak božíííí I love Heath *14*
  • simpsons13

MF Dnes

To kdybych vědela já sem to nestihla bééé *9*
  • gabinka022

MF Dnes

Heleďte, ten článek o Heathovi v MF Dnes je v magazínu nebo novinách? páč ten magazín ze čtvrtka mám a není tak o něm nic *7* díky
    • gallacher

Re: MF Dnes

jenze to bylo ve ctvrtek v novinach MF dnes..a ne v magazinu...
      • gabinka022

Re: Re: MF Dnes

jo,super, už jsem ty noviny vyhrabala *14*
  • simpsons13

Premiere

Jelikož sem nemocná tak sem vyslala do obchodu bráchu doufám že nezapomene (v naší rodině sklerotické je t docela mžný :D) Ach já se těším a knížka by mi měla přít zítra to budu mít hned přečtený jééé
    • viapodia

Re: Premiere

JJ a máš se na co těšit, je to bomba super špica... Ja bzÿch se bez té knížy nehla... :-) *14* *3*
      • simpsons13

Re: Re: Premiere

Nedeláš mi to moc lehčí :D já tady prahnu nejradši bych tu poštu vraždila heathe notak kde seš :D
  • petrahladilova

Heath v Rztmu života

Dnes vyšlo v rytmu života o Oskarech a píšou tam i o Heathovi. *15* A hned na 3 straně tam taky o něm píšou.
    • viapodia

Re: Heath v Rztmu života

JJ jsem to tam viděla, ale není tam toho tak hodně jako v DNES ve čtvrtek
      • petrahladilova

Re: Re: Heath v Rztmu života

není ale aspoň něco *14*
  • gallacher

..

Kdyby si chtěl nekdo promluvit nebo by cokoliv potreboval tak mi napiste na moje cislo 603588902 ......prosííím *9*
  • gallacher

pro xchocolatex

No bohuzel cas vratit nejde,a kdyby sel tak si na neho osobne dohlidnu..klidne bych u neho byla furt,a i mu precetla pohadku aby usnul *1* .....cokoliv,aby v tu noc si ty prasky nevzal...chudacek malinkej....on nevedel ze mu to uskodi kdyz to zkombinuje..kretensti doktori,fakt ja to nechapu.... *9* ...Heathyyyyyy chybíš náám....měěěě.... *9* *9*
    • xchocolatex

Re: pro xchocolatex

joo přesně *9* kdyby to šlo , tak bych na něj klidně i dohlídla osobně!! *15* *9* prostě mi chybí!!
  • emo-anne

Klokaan:)

Heeej njlepší v té knize je o tom klokanovi:) Že si ho přivedl domů místo domácího zvířatka:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D Zboznujuu ho:-* A premiere už taky maam:)
  • emo-anne

klokaaan

Heeej njlepší v tě knize je o tom klokanovi:) Ýe si ho přivedl domů místo domácímu zvířatku:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D
  • gallacher

..

Hej tak to je hustarna..jak Gilliam rika v tom clanku v premiere ze Heath Immaginarium posmrtne spolurezoroval..ze tam citil jeho pritomnost...tak to je husty..to jen potvrzuje ze nejsme magori a ze tady fakt snama je
    • viapodia

Re: ..

Já si myslím, že je přítomný u každého kdo ho umí vnímat... Asi nejvíce u své nádherné dcerušky... Já chcu za níííím *9*
    • xchocolatex

Re: ..

já chci taky aby zamnou přišel *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit