-
Premiere
Tak už to mám blácha zapoměl tak sem si proto nemocinká musela vyběhnout sama no mama šílela ale za to to stálo prostě uplně nejvíc krásný článek cestou dom sem hledala tn článek jen sem tak rychle listovala a najednou Heath jeho krásný obličejíček mě opět přivedl do nebííčka ach on je tak božíííí I love Heath *14* -
MF Dnes
To kdybych vědela já sem to nestihla bééé *9* -
MF Dnes
Heleďte, ten článek o Heathovi v MF Dnes je v magazínu nebo novinách? páč ten magazín ze čtvrtka mám a není tak o něm nic *7* díky -
-
Re: MF Dnes
jenze to bylo ve ctvrtek v novinach MF dnes..a ne v magazinu... -
-
Re: Re: MF Dnes
jo,super, už jsem ty noviny vyhrabala *14*
-
-
-
Premiere
Jelikož sem nemocná tak sem vyslala do obchodu bráchu doufám že nezapomene (v naší rodině sklerotické je t docela mžný :D) Ach já se těším a knížka by mi měla přít zítra to budu mít hned přečtený jééé -
-
Re: Premiere
JJ a máš se na co těšit, je to bomba super špica... Ja bzÿch se bez té knížy nehla... :-) *14* *3* -
-
Re: Re: Premiere
Nedeláš mi to moc lehčí :D já tady prahnu nejradši bych tu poštu vraždila heathe notak kde seš :D
-
-
-
Heath v Rztmu života
Dnes vyšlo v rytmu života o Oskarech a píšou tam i o Heathovi. *15* A hned na 3 straně tam taky o něm píšou. -
-
Re: Heath v Rztmu života
JJ jsem to tam viděla, ale není tam toho tak hodně jako v DNES ve čtvrtek -
-
Re: Re: Heath v Rztmu života
není ale aspoň něco *14*
-
-
-
..
Kdyby si chtěl nekdo promluvit nebo by cokoliv potreboval tak mi napiste na moje cislo 603588902 ......prosííím *9* -
pro xchocolatex
No bohuzel cas vratit nejde,a kdyby sel tak si na neho osobne dohlidnu..klidne bych u neho byla furt,a i mu precetla pohadku aby usnul *1* .....cokoliv,aby v tu noc si ty prasky nevzal...chudacek malinkej....on nevedel ze mu to uskodi kdyz to zkombinuje..kretensti doktori,fakt ja to nechapu.... *9* ...Heathyyyyyy chybíš náám....měěěě.... *9* *9* -
-
Re: pro xchocolatex
joo přesně *9* kdyby to šlo , tak bych na něj klidně i dohlídla osobně!! *15* *9* prostě mi chybí!!
-
-
Klokaan:)
Heeej njlepší v té knize je o tom klokanovi:) Že si ho přivedl domů místo domácího zvířatka:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D Zboznujuu ho:-* A premiere už taky maam:) -
klokaaan
Heeej njlepší v tě knize je o tom klokanovi:) Ýe si ho přivedl domů místo domácímu zvířatku:) Ulpne jsem si heatha predstavovala:D -
..
Hej tak to je hustarna..jak Gilliam rika v tom clanku v premiere ze Heath Immaginarium posmrtne spolurezoroval..ze tam citil jeho pritomnost...tak to je husty..to jen potvrzuje ze nejsme magori a ze tady fakt snama je -
-
Re: ..
Já si myslím, že je přítomný u každého kdo ho umí vnímat... Asi nejvíce u své nádherné dcerušky... Já chcu za níííím *9* -
Re: ..
já chci taky aby zamnou přišel *9*
-