-
..
proc sem sakra nikdo nepiseeeeeeeeeee -
.,.
uz by konecne heathovi mohli nekde venovat titulni stranu.... *9* -
pro curtís
není to špatnej nápad... -
-
blog
já zachvilku jedu pryč tak jsem to trošku udělala e-mail -holkysheathem@seznam.cz heslo je matilda........vim že je to trapny ale musela jsem rychle tak jsem honem to udělala mno když zajedete na blog.cz tak se přihlašte a přihlašte se........udělala jsem www.lovely-heathledger.blog.cz j tak zatííím dojedu za hodně dlouho tak nevim a net tam mít nebudu tak jsem zvědavá a mrzí mě že vám potom nebudu moct pomoct j tak neim tak zatíííím paaaaa.......MTSMMMMMMMMMMR heathe *14*
-
-
...
rizjela se takova diskuze jestli jste zazili neco podivneho souvisejiciho s heathem..tak bych to chtela rozjet i tady.......ja citim jeho pritomnost vzdycky vecera vidim i stin... -
-
Re: ...
Lidi všem se omlouvám že dnes nešly stránky http://svetikon.mypage.cz-už je to v pořádku-takže můžete zase chodit!!! -
a je to Heath koho vidíš? a jaká diskuse ten premier je novej a je tam na titulce napsaný jeho jméno já to viděla dnes a tak to mám doma stojí to 49 kaček -
-
Re: Re: ...
na 100% to nevim jestli je to heath..ale nekolikrat jsem si s nim povidala ve snu a vzdycky jsem rano byla strasne nevyspana a ta zidle na ktere sedel ve snu byla uplne stejne jak v tom snu....i kdyz predtim nez jsem sla spat byla uplne jinak... -
-
Re: Re: Re: ...
máš štěstí mě se o Heathovy ještě BOHUŽEL nezdálo ale ono to přijde časem a smím vědět o čem si povídáte? -
-
Re: Re: Re: Re: ...
ptala jsem se ho jako jestli chtel umrit,nebo to byla jen nestastna nahoda..on mi rekl ze to nechtel a ze by to matilde nikdy neudelal...a ze se mu strasne styska tak obchazi lidi kteriho ho maji radi a vzpomina s nima....a taky mi rekl hezkou vetu :Já vas nikdy neopustim,budu tady tak dlouho dokud budu ve vasich srdcich....u toho sem se rozbrecela...on mi utrel slzy a rikal ze ted jde za matildou ale ze se urcite jeste ukaze..strasne milej,hodnej,usmevavej,ale i utrapenej..chudacek -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
hej tyyyjo tag to je haluuuz.Hele holky mohli by sme si založit všichni náš blog a dávali by sme si tam příspěvky jako všichni a tak co na to říkáte ??
-
-
-
-
-
-
Premiere
A je to v tom starím čícle a dá se to objednat ještě??? a jestli jo tak kde???? to musím mít -
-
Re: Premiere
jako myslis toho Stastnyho jima? no tak to musis napsat te zenske.....jestli chces jeji email tak ja ti ho pisnu na vzkazy -
-
Re: Re: Premiere
Jo jo prosím taky mi ¨napiš jo a co jí mám napsat že chci číslo štastnýho jima s heathem?? -
Re: Re: Premiere
to bys byla moc hodná dát my ten mail na tu paní prosím pisni mě to díky
-
-
-
...
jo super...ja si to jedu zitra koupit.. -
-
a asi me do te doby mrdne -
-
Re: Re: ...
NO TO MĚ TAKY NAŠE DEMENTNÍ TRAFIKA TO ALE URČITĚ NEBUDE MÍT UŽ TO VIDIM *13* ALE NEMÁM PRACHY MÁMA MI NEDÁ PÁČ MI FURT KUPUJE ČASÁKY A UŽ JÍ TO ŠTVĚ TAK DU HLEDAT PO BUNDÁCH A TAK *1* *1* *1* -
-
Re: Re: Re: ...
:D....ja nastesti prachy mam ale ja ziju na vesnici a tady takovi casaky nevedou .jen ty kvety a takovi ty kraviny pro stary babky,aby meli co cist..takze musim pockat nez zitra pojedou rodice do mesta... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
jestli se mi bude dařit koupim si ho už dneska naštěstí bydlím hned u hl. nádraží takže všechno mám kousek *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: ...
no ty se mas...to ja se to dozedet a bydlet takhle nekde blizko tak tam letim okamzite
-
-
-
-
-
-
knizka
Mam knizeckuuu je super fotecky jsou krasnyyy..........ete nemam prectenyyy ae tesim se:) -
víte že?
Ahoj víte že v časopise PREMIER je 5 stran o Heathovi Ledgerovi už to mám doma a je to super článek má tam i fotky.On byl ve ŠTASTNÝM JIMU A KDY?J8 to chci prosííím... -
-
Re: víte že?
Stastnej Jim vysel 22.1.2009...ale v obchode ho uz nesezenes jen pres net.. -
COŽE!!!!!! BOŽE MUSIM TO MÍT! JE NA TITULCE DAN RADCLIFFE???? :-oo PLS ODEPIŠ *14* -
-
Re: Re: víte že?
no ten sem cetla a tam je malej clanek ale v novim je 5 stran??? *8* -
Re: Re: víte že?
ne to je starej Premiere...ted nekdy musel vyjit novej.. -
-
Re: Re: Re: víte že?
A KDO JE NA TITULCE?? -
-
Re: Re: Re: Re: víte že?
to ja nevim,ja to taky nemam....ale zitra si to jedu bezpodminecne koupit jinak me jebne.. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: víte že?
JO UŽ SEM TO NAŠLA JE TAM NÁKEJ NEANDRTÁLEC A ŽLUTĚ JE TAM NAPSANÝ HEATH LEDGER 49 KČ TADY: http://www.periodik.cz/predplatne/casopis.php?akce=titul&titul=54 -
A NEVÍŠ KOLIK STOJÍ?? -
OMG JÁ TO MUSIM MÍT!!!!!!!!! XD XD XD -
pocky ti to zjistim na netu
-
-
-
-
-
cozeee?kde kdy proc kam cooo....si to musim hned koupiiitt
-
-
pro mymy
Ta tvá básnička je naprosto skvělá... -
..
jo to máš pravdu ta knizka je uzasna..kdyby nekdo chtel pokecat na icq tak klidne pisnete 391517666