-
biografie
*9* tak už sem dočetla tu knížku.. no byla úúžasnáá.. hlavně ty fotky.. no nemám slov.. -
MF Dnes Nééééééééééé
Hej 3 dny sem mela zakázanej počítač tak sem tu nešla a kvuli tomu sem nestihla mf dnes proč proč *9* nevýte jestli to ještě je asi né že? *7* prosím odepište mi ryychle proto že jestli to tam bude tak se oblíkám a valím do obchodu prosímm *8* -
-
Re: MF Dnes Nééééééééééé
promin asi te zklamu,ale uz to mit urcite nebudou...protoze MF dnes vychazi denne a oni ty vytisky pak vraceji.... *9* já s tebou socitim i kdyz to mam....mozna kdyby jsi jim napsala do redakce tak by ti to mozna poslali jak me Stastnyho Jima..
-
-
Díky za tip
Chtela jsem poděkovat za tip na zkrocenou horu v Tescu. Dneska jsem se tam byla podívat, a myslela jsem ze v tom našem blbém Tescu nebude, ale byla! Hned jsem si ji pustila!:-) -
AS
jsem nadšená, že získal oscara!!!! ON forever! |nikdy nezapomenu! byl úžasný, jedinečný! Málem jsem se rozbrečela při předávání. na koho ukázala kamera tak ten plakal, Angelina Joli, Brad Pitt, kate Winslet, Anne Hathaway....:'(:'( -
-
Re: AS
Právě jsem dal na mé stránky http://svetikon.mypage.cz/ kompletní výběr knih,které o Heathovi vyšly! To znamená že ta co ted vyšla není jediná!.... *15* *15* *15*
-
-
konečně!..=D
Tak sem si už konečně koupila tu knížku!.. *1* já myslela že omldlím když sem jí v tom obchodě viděla..je vážně krásná..a ty fotky..nemam slov *14* -
-
Re: konečně!..=D
ona není krásná.. je naprosto dokonalá! *14*
-
-
...
Sem zase myslela ze me jebne jak jsem nasla tu celou stranku v MF dnes..o heathym... -
Krása
Fakt jsou tádýýq krásný básničky,málem sem se rozplakala *9* *9* *3*
Heathe,spomínáme na tebe!!!
I LOVE YOU HEATH!!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* -
-
Fotky!
Všem oznamuji že na mých stránkách http://svetikon.mypage.cz/ jsem zařadil nové fotky ze seriálů Pot a dřina,Řev a taky z filmu Ruce pryč!Tak zajděte! myslím že ty fotky jsou jedinečné!
-
-
for Heath..
Tak jsem se taky pokusila o básničku..tak snad se bude líbit..
Na nebi hvězdy svítí,
už přišel ten zrádný čas.
To krásné datum se blíží,
kdy narodil se jeden z nás.
4.4.1979,pro někoho jen obyčejný den,
ale pro stovky lidí je to den,
který tě přivedl sem.
Tam někde v dálce zrodí se dítě,
člověk nic více,může se zdát.
Za pár let však,první talent objeví se.
Krása jakou jsi byl obdařen,
je krása,která oslepuje a tvůj talent..
co k tomu mám povědět.
Nikdy nechci na tento den zapomenout,
myslím,že to nikdo z nás.
Vždy ve filmech si tě připomenou,
a ve snech tě potkávat.
Jsi má láska,
jsi můj život.
Jsi slunce,které přes den pálí,
jsi měsíc,který v noci září.
Jsi někdo koho milujeme,
i někdo koho obdivujeme.
Navždy ti proto přísaháme,
Heathe mi na tebe nezapomínáme!
R.I.P. Heath!We love you 4ever! -
-
Re: for Heath..
Good básnička *3* -
Re: for Heath..
to se ti fakt povedlo je nádherná!! já brečím *9* *9* achjoooooooo -
-
Re: Re: for Heath..
díky moc *4*
-
-
-
Věnování z www.svetikon.mypage.cz
Jsi má hvězda, mezi tisíci hvězd. Na nebi tě vidím, jen zář tvou, která mne chce svést. Není tu tvá osoba, tvé tělo. Ale tvář a hřející úsměv- to nikdy neumřelo! Snad se ve spánku pokoušíš vlézt do mých snů a hladíš mou duši. Není jeden z dnů, kdy si neříkám, že na tebe myslet musím! Věřím v tvé oči, v tvůj úsměv a nechám se hvězdou tvou svést... Jdu za ní...Snad je v mém spánku tvá dlaň, na mé dlani..
written by Jan Sabó -
-
Re: Věnování z www.svetikon.mypage.cz
to úplně vystihuje moji situaci!.... *9* *9* *9* -
moc hezký vážně *3* -
joo je to krásný !! fakt že jo!!! *3* *14* -
ta je úžasná *9* -
krasny,uzasny... -
Tak co na to říkáte? Je to nádhera *14* *14* *14* -
-
Re: Re: Věnování z www.svetikon.mypage.cz
ahoj,taky se mi Heath moc líbí.Ráda koukám na jeho fotky a poslouchám u toho prima písničky.
Ahoj Míša. *5*
-
-
-
ouu
Thak jsem se tu docetla ze je v MF DNES tak jsem volala dedovi aby mi to nechal...ae rekl mi ze uz mi to davno schoval *14* ..takže vi taky ze ponem silym aschovava mi o nem vystrizky a clanky...HEATH 4EVER