-
Knížka
Tak už mám taky tu knížku *3* *3* *1* *1* *1* *14* *14* *14*
Už chápu Vaši obrovskou radost, protože je to opravdu poklad.. *3* Nic hezčího o Heathovi nemám, ty náádherné fotky..No nemá to chybu..
Jinak ta básnička je hezká, moc se ti povedla..Ale u mě na celé čáře vítězí VĚNOVÁNÍ, které je na www.svetikon.mypage.cz .... *14* *14* *14* *14* *14* Celé ho vymyslel Honza-tvůrce stránek a je to po Shakespearovi to nejkrásnější, co jsem kdy četla.. -
-
Re: Knížka
moc díky! já mám také tu knížku!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* -
-
Re: Re: Knížka
a co na ní říkáš je skvěláááááá že???? *15* *14* *14*
-
-
-
básnička
ta básnička je úžasná fakt se ti povedla.... a myslim ze si tam vystihla vsechno... *3* -
MF DNES
kupte si MF DNES je tam cela strana s nadpisem LEGENDA LEDGER!!! -
-
Re: MF DNES
super *4* už to mám ..jj super článek!! *3* -
Re: MF DNES
jojo dal mi to father uplne sem byla rada celá stránka o heathovi, super článek *14* *4* -
-
Re: Re: MF DNES
ježiši marja to já ani nevím,ale už pro to běžím....pro Heathe cokoliv a pak se znova juknu na Zkrocenou horu a zas budu bulet já to už vidím,ale se z toho vybrečím a pak bude fajn *3*Chybíš my Heathe!!! *9* -
Re: Re: MF DNES
me to taky dones tata
-
-
-
Narozeniny
JEjky on má stejně narozeniny jako já....4.4. ale je škoda že umřel..:( černý rytíř -
básnička
pro ty co se nedostali na můj blog ptž jim nešla webovka tady je ta básnička:
Šťastný, krásný to den,
je čtvrtý duben.
Jsme za něj rádi,
vždy s tebou budem.
Osudný naopak je,
dvacátýdruhý leden,
byl pro všechny tragický,
Ty přesto žáříš v nebi magicky.
Opustil jsi nás fyzicky,
v srdcích ale zůstaneš navždycky.
Myslím na tebe den co den, víc a víc,
ale Ty jsi už dlouho pryč.
Kvůli Tobě jsem šťástná, protože žil jsi,
zároveň pláču, protože odešel si.
Nikdo se Ti nevyrovná víc,
"rest in peace"
Nemůžu zapomenout jako nikdy předtím,
přesto ve snech k Tobě letím.
V nich jsi vedle mě,
Probudím se, už tam nejsi a já sem na dně.
Jsi můj krásný sen,
To vše každý den.
Po smrti jsi noční můra moje,
abys žil, dala bych Ti srdce svoje.
Na Tvé filmy se můžu kouknout jednou, dvakrát i dvaapadesátkrát.
to mi ale nestačí, chci abys byl mezi námi radši.
Jsi jako vzduch co dýchám, voda co piju,
s Tebou se společných chvil nedožiju.
Já Tě chci nejvíc Heathe!
to asi všichni víte.
S pláčem, křikem píšu a přemýšlím,
jak se to stalo v slzách domýšlím.
Krásný, charismatický, sympatický, věrný to jsi byl Ty,
tohleto dopíšu fakt nevím kdy.
Kdyby žil jsi,
tak svět by hned hezčí byl.
O tom nepochybuju,
a chci Ti říct že Tě moc a moc miluju...
Nezapomenu na tvůj krásný úsměv, na tvé okouzlující oči,
bez Tebe na mě čekají další kruté noci.
Na tvé sexy tělo, tvá dokonalá ústa,
kéž bys tu byl do sta.
Stovka ovšem nedává smysl,
tak aspoň čtyřicet!
Tobě ale bylo pouze přes dvacet...
Tvůj život se nedá koupit,
Tak proč ho osud mohl uloupit?
Když Tě každý vidí řekne "hele Heath, dívej!",
já ale řeknu "v pokoji odpočívej"... -
-
Re: básnička
nádherná báseň...jsem teď ve škole a musela jsem odejít ze třídy, jak jsem měla skleněné oči =) Opravdu nádherné!! Skládám Ti poklonu!
Heathe, jsi náš anděl *14* *3* -
Fŕum!
Zdravím všechny! Dnes jsem na mých stránkách uveřejnil nové dva fóra-to první je:napiš vzkaz pro Heatha do hvězdněho nebe,a to druhé:jak jsi se dozvěděl smrt Heatha-tak pište! a také zítra skončí anketa o nejoblíbenější film a postavu Heatha-takže hlasujte at vyhraje film a postava, kterou chcete! Vše nakonec seřadím podle míst!tak nezapomente! *15*
-
-
kníížka
ta knížka, jen co sem jí vzala do ruky, začla mi téct slza, ja prostě zbožňuju ten jeho úsměv, jak má vrásky podél když se směje, ta úvodní fotka.. všechno:) každá fotka je nejhezčí..R.I.P lovely Heathy:) *14* *14* *14* *14* -
brečím!!!
tak jsem četla báseň a brečím -můj bože mě se tak stýslá po Heathovy a ptám se jak dlouho může ta bolest z jeho ztráty trvat.Odpověď? NIKDY NEPŘESTANE.Protože HEATH LEDGER-pořád a napořád *9* *14* *9* -
Tapety
Ahoj,zase se ozvu jako provokatérka,ale pro ty,co vkládají tapety-nešlo by tapety co patří k filmům vkládat právě k těm filmům?Že by civilní tapety byly na přední stránce a zbytek kam patří.Zajímalo by mě jestli si vůbec prohlížíte filmografii.Já jsem schválně všude možně vyhledávala tapety k filmům a vkládala je tam(pokud jsem nějaké vůbec našla),protože na mnoha z nich to zelo prázdnotou.To stejný platí o fotkách.Nevypadalo by to líp?Vážně se nechci nikoho dotknout a velice chválím váš zájem a aktivitu.K tomu srazu:je to dobrý nápad,ale obávám se,že na navrhované datum(které je nádherné) je málo času.A sama bych se přikláněla k tomu,aby se setkání konalo po krajích. -
Básen
Mno tyyjo jsi faakt dobraa ta básnička se ti faakt povedla.Je to od tebe hezky.
kdyby tady byl heath co by asi říkal? -
-
Zkrocená hora
Koupil jsem si Zkrocenou horu-jsou tam i bonusy,tak se těším!Original,nádhera! *15* *15* *15* -
-
Re: Zkrocená hora
taky už mám doma Zkrocenou horu, naštěstí, byla poslední v Tescu..už sem na ní koukala a oči z něj nespustila.. úúžasnej film *14* *14* Heathyyyyy *IN LOVE* love you -
Re: Zkrocená hora
a kde jsi ji koupil ??tatka jed do tesca a tam už nebyla :( *5*
-
-
-
Básen
Ta básnička je uplně moc krásná moc se ti povedla i blog je super a ten příběh *9* kráása -
-
Re: Básen
kujůůůů *4* -
-
Re: Re: Básen
vážně mooooc hezký..už zase brečim..*9* proč on?...to se už nikdy nedozvíme.. *9* Heath 4ever..nikdy nezapomeneme!.. *9* -
Re: Re: Básen
Ahoj četla jsem tvůj celej blog včetně básně jedním slovem krása.Fakt se ti povedla.Je z ní cítit jak se cítíš ty... -
Básen
Upe hezka básnička,když jsem jí četla dostala jsem slzy do očí *9* ..jinak blog je thaky hezkej -
-
Re: Básen
fakt nadherna basnicka
-
-
-