-
Básnička
Ahojky,ta básnička je fakt moc hezká,povedla se ti. *4* -
vytáhnutí
ahoj holky jak se dá udělat aby heath postoupil o nějake to místo.prosím npište.Já vím že je jedno na jakem je místě,že v našich srdcích je zapsanej vždy na prvním místě,ale mohli by sme ho vytáhnout co vy na to ?? -
-
Re: vytáhnutí
vždyt je to celkem jedno a mezi erci je druhy o je dobry -
Re: vytáhnutí
no vytáhnout b se to mohlo,ale myslím že to půjde těžko,prostě lidi musí chodit na jeho profil! *9* tak pak to půjde nahoru!a tak mezi herci je stále druhý ne?tak aspon tak! *15*
-
-
vzpomínka+básen
na mém blogu (www.heathledger-fans.blog.cz) mám vzpomínku na heatha a k tomu tu slibovanou básničku *4* no já doufám že se Vám bude aspoň trochu líbit! dřepěla sem nad tím až do půl druhý večer!!! *4* *4* *4* -
-
Re: vzpomínka+básen
už jsem tam byl,pěkná básnička!je opravdu pěkné že Heath nás tak očaroval, že jsme schopni skládat básně! *14* -
-
Re: Re: vzpomínka+básen
sem ráda že se vám líbí a chyba v adrese není :-)) -
-
Re: Re: Re: vzpomínka+básen
fakt užasná smutna a krasna básnicka...spis basen -
Re: Re: Re: vzpomínka+básen
Jé uz mi to jde. Fakt krásná a upřímná básnička. Moc se ti povedla. Stejne jako ty to citim já. Zvlášť to ze bych za jeho život dala ten svůj ubohý.:'( jen kdyby to tak šlo.
-
-
-
Re: vzpomínka+básen
Mi to ten tvuj blog nenalezlo. Neni chyba v adrese?
-
-
...
Heath patril wazne k najlepsim hercom....naozaj ma strasen mrzi to co sa stalo...toho Jokera stwarnil neuweritelne uzasne...som rada aspon ze mu dali oscara aj ked mu asi bude nanic...ale aspon jeho mala trojrocna dcerka bude mat pamiatku na to aky bol jej otec skwely herec.. -
Heatheček
pořád a jen dokola si řikam, proč on? ten s tim nejkrasnejsim usmevem co kdy nekdo mel *9* nemuzu na nej prestat myslet, vsude mam jeho fotky, na mobilu, vpc na tapete.. dokola koukam na jeho filmy a vzdycky se rozbrecim *9* *14* on, proste idol muj, milluju ho, zboznuju a nikdy neprestanu, knizku budu mit zejtraa a snad s ni budu i usinat:) RIP Heath..i love yoou *14* *14* *14* *14* -
knižka
Jak si mužu obědnat tu knižku prosim?? -
-
Re: knižka
bud v knihkupectvi nebo zkus www.metafora.cz....tam jsem si ji objednala:) -
-
Re: Re: knižka
taky diky -
dík,zkusím! *4*
-
-
Re: knižka
já ji také ještě nemám,ale asi zajdu do knihkupectví se zeptat,zda li ji už objednali!doufám že ano! *8* *15* -
-
Já už ji mám a je (až na pár typografických chyb *7* ) suprová *3* Ty fotky sou krásný....
-
-
-
sem debil??
zrovna teď sem v takový frázi že skládám básničku o Heathkovi *14* *14* a vám garantuju že si jeho jméno nechám vytetovat na to samý místo jako měl nápis "old man river" *14* fakt že jo! *9* *4* *9* -
-
Re: sem debil??
Já ti do toho nechci kecat a neber to špatně, ale na 14 ti lété DÍVCE bude vypadat nápis "old man river" fakt docela divně... Sice je hezký, že chceš mít na něj památku, ale když už tak bych si nechala vytetovat,třeba ten ornament co měl okolo zápěstí.Ale je to každýho věc. -
-
Re: Re: sem debil??
Aha, tak to jsem si tvůj příspěvek blbě přečetla. Máš na mysli na to samé místo. Ne ten nápis. Proto mi to přišlo zvláštní. *3* Tak to je něco jiného *3* -
-
Re: Re: Re: sem debil??
No, něco jinýho to sice je, ale podle mě není ani to jeho jméno vytetovaný na něčím těle zrovna moc..jak to říct..duchaplný :) ten nápad s tim ornamentem se mi líbí víc...ale jako nic proti nikomu :) -
-
Re: Re: Re: Re: sem debil??
To máš pravdu. Já jsem to jen už nechtěla rozvádět, abych se někoho nedotkla. Ale názor mám stejný.
-
-
-
-
Re: sem debil??
tak až tu báseň budeš mít tak ji sem dej prosím!!!Taky bych chtěla udělat něco takovýho na celej život,ale bojím se,ale co bych neudělala pro Heatha a jeho památku,že? -
-
Re: Re: sem debil??
přesně tak ON má fakt můj obdiv za to co dokázal tak proč bych si ho nemohla vytetovat že? *4* sice ta bolest ale stojí to za to!!! jj dám ji sem snad zejtra a bude i na mým blogu www.heathledger-fans.blog.cz *3* *14* -
-
tvůj blog je moc pěknej!je dobře že víc z nás tvoří něco oHeathovi!také tam zítra zajdu! -
Tak já se tam zítra na ten blog podívám jestli můžu ju? -
-
Re: Re: Re: Re: sem debil??
jojo budu jedině ráda :-))
-
-
-
-
-
...
proč musel umřít zrovna Heath proc ne někdo jinej!!! *9* -
-
Re: ...
já si to říkám dnes a denně-proč on?Je mi to moc líto a ve vnitru vím že se s tou ztrátou mikdy nevyrovnám *13* A tu knihu mám přečtenou během dneška dopoledne jsem si ji koupila a už ji mám přečtenou.Bohužel.Jsou tam pasáže u kterých jsem brečela jako -A nejednou je svět bez Heatha.A přesně to tak vystihuje ta věta.Prázdno, ticho, žádná zmínka o Heathovy v novinách. *7* Ale my fanoušci to tak nenecháme a pro nás Heath pořád žije v našich srdcích *14* *3* *3* -
-
Re: Re: ...
přesně já u tý knížky taky chvilkama brečim *9* *9* je ot hrozný..už jen 2 kapitoly a pak to jdu číst dokola *15* nic jinýho o něm už asi není *9*
-
-
presne to rikam porad.....Proc zrovna nas Heathecek uzasnej nedostiznej..
-
-
jj
Stim srazem by tho nebylo špatný...ae ty dalky to je fakt...ja sem treba az z Teplic *1* ...ae napad by tho byl skvělej -
...
Drzim v ruce biografii heatha a nevim jestli mam brecet bo se radovat....chjo.....ale potentuju se z neho uplne...akorat udelali blhbost ze to vydali pred oscarama...pac by meli napsat pres celou stanu HEATH MA OSCARAAAA!! *15* *9* -
-
Tyjo a ja ani nevěděla že umí tančit!ta kniha je boží!on byl tak nehorázně nadaný i na sport!on nemohl být člověk! -
-
a nejenom na sport -
tys nevidela Pribeh rytire??dyt tam tanci..a uzasne...ja se z neho poseru -
-
Re: Re: Re: ...
kdyby jenom posrat!! já se z toho všeho už zbláznila!! *1* *10* *9* -
-
Re: Re: Re: Re: ...
Jjj ja ho tak moc obdivuju za vsechno co delal... Kéž by se o nem psaly dál nejaké knihy zajímavostí a podobně...:-(nechci aby proste po téhle biografii bylo ticho... Protoze to by mi zbylo uz jen cekat na imaginarium :-(:'(
-
-
-
-
to jo no.. ,já si jí teprv pudu koupit..ale už se nemůžu dočkat !!!! *14* -
-
ja ji taky jeste nemam ale maji me ji poslat nemuzu se dockak cim dyl cekam tim vic jsem nedockava....a vy všichni uz ji mate skoro prectenou
-
-
no tj!!!
-