Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kniha

Tak už mám taky knihu. Je nádherná *14* Jinak musím říct, že z videí se mi tady hrozně líbí to s názvem Heath a Michelle. Byl to tak nádherný pár a na každé fotce vypadají tak zamilovaně a dokonale. Prostě Perfect love...
  • a.n.c.a.

příběh podobný životu Heatha

Warholka

tenhle přiběh ma něco společného...to že v něm dívka umřela ve 28...vyletěla jako jasná kometa nahoru a rychle zase spadla ale svět na ni nezapoměl....je to film který bude v kině...celkem mě to zaujalo

Slíbil jí, že z ní udělá hvězdu, jakou vždy chtěla být. Svůj slib splnil beze zbytku. Zaujala ho okamžitě, jakmile poprvé přišla do jeho ateliéru v bývalé továrně na klobouky. Díky své neobyčejné kráse a nepřehlédnutelnému charismatu, se mladá Edie Sedgwick stala takřka přes noc ikonou pro tisíce lidí. V polovině šedesátých let plnila titulní stránky prestižních módních časopisů, plátna kin a byla samozřejmě také ozdobou snad všech večírků. Konec její kariéry i života přišel ale stejně rychle a brzy, jako její závratný vstup do světel reflektorů. Ocitla se ve společnosti nejhorší spodiny. Věčně opilá, věčně zfetovaná, věčně bez peněz. Nedokázala se o sebe postarat a všichni se k ní obrátili zády. Přestože zemřela v pouhých 28ti letech, svět na ni nezapomněl. Nejméně dvě písně Boba Dylana jsou prý právě o ní, skupina The Cult pro ni také složila píseň a ve videoklipu dokonce použili originální Ediiny fotografie..
    Edie Sedgwick je tu také na osobnostech...ale ta vas asi nezajima *3*
  • irisbam

SRAZ...

To je dobrej nápad....ale já sem z Karlových Varů... *15* No myslim, že jsme všichni krásně rozházení po celé ČR *3*
  • prostě....smůla.....

my best friend ho měla mocinky ráda
    a když umřel,dost ji to vzalo.
    dala jsem ji proto na uklidnění
    jeho plakát.good herec pro mou nej *9* *9* *9* *9*
    • a.n.c.a.

Re: prostě....smůla.....

to jo kamoska mi taky dala *1*
      • irisbam

Re: Re: prostě....smůla.....

a já žádnej nemůžu sehnat *9* Sakra... *15*
        • teddy-girl

Re: Re: Re: prostě....smůla.....

já mám jen dva a psala jsem do popcornu jestli tam nějakej nejdaj xD *14*
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: prostě....smůla.....

já mám tři heč *1* ....a + k tomu milion vytisklich...no nevadi.. *15* *9* *9* *9*
    • perth

Re: prostě....smůla.....

Tak to je od tebe hezký *3*
  • perth

Pro Viapodia-4ever

Tak s tím se ztotožňuji..Jednou všichni zaklepeme na nebeskou bránu.. *4* a otevře nám Heathy..
    Ale tohle není popud k tomu, aby jste to už na tomhle světě zabalili *13* *1*
    • viapodia

Re: Pro Viapodia-4ever

No popravdě: co zemřel jsem přemýšlela ze se na zivot vykašlu a zkusím jit za nim. Ale stejne jako každý člověk jsem mela strach.Ale stejnak je to taková hrozná skoda že jsme o něho přišli.Jeste ze mam tu jeho bomba knihu (u které vždycky bulím jako krokodýl)ma tam fakt báječné fotky a ja se nemuzu přimět aby se mi aspon jedna nelíbila. :-) ale on urcite ví, ze má porad fůru velkých a upřímných fanoušků.a krasnou dcerušku:-*.
    • xchocolatex

Re: Pro Viapodia-4ever

skoro jo *1* nee ale taky sem si řikala že se docela těšim až umřu že ho uvidim! Asi to bude můj životní sen *1* *14* *3* nejlepší by bylo kdyby obživl ale to se stejně nestane!!!!!!!!
  • xchocolatex

OSCAR!

Já vim že už sem dneska psalo dost lidí že mají radost z Heathova Oskara! *14* ale já sme se k tomu dostala až teď! Takže sem ještě musim rychle napsat, že mám uplně největší RADOST!!! *4* *14* *4* ON SI TO ZASLOUŽIL! Prostě když sem to viděla na youtube, vjely mi do očí slzy!Měla sem radost ale zároveň to bylo smutný *9* a hned sem si musela pustit Temnýho rytíře *1*
    Jinak s nějakym tim srazam to je dobrej nápad!! *15*
  • perth

Diskuze

Mám radost, jak dneska ta diskuze "jede" *1* *1* *3* jako kdyby Heath ani neumřel..a o to jde, pro nás stále žije *4*
    • irisbam

Re: Diskuze

přesně tak...pro nás stále žije...a jak si psala o tom, jestli si na něj někdo vzpomene za 10 let...tak já sem si naprosto jistá, že snad všichni fanoušci tady na něj nezapomenou nikdy!!! *4* Stejně jako Ty..já...všichni... myslim, že z nás má radost, kocourek náš *14* *4* *9*
      • Re: Re: Diskuze

Souhlas. Kdo z herců se i po smrti drží na druhém místě? A to není jen chvilkové vzplanutí protože už se takhle drží pěkně dlouho *3* Prostě Heath forever
    • a.n.c.a.

tjn ja mam taky radost......když jsem se dívala na jiný diskuse o hercích tak jsem nenasla nikoho kdo by mel nad 2411 jako ma tady Heath *1* *4*
    • heatcliff

To jsem si říkal,jen tak dál!Heathe,aspon vidíš že jsme s tebou! *15* *15* *15*
  • gallacher

..

si dělám prdel.....to je snad jedno ne kde to bude... *1*
    • emo-anne

Re: ..

OLOMOOOUUUC!!!:D
    • heatcliff

Re: ..

já taky upozornuji na mé stránky-pokud ještě nevíte-mé stránky jsou: http://svetikon.mypage.cz/ a ty města,já jsem třeba z Havířova!tak jak to uděláme?zajděte na mé diskuzní forum,nebo mi pište na můj profil!protože chci vyhovět každému fandovi!ale stálo by to za to! *15*
      • Re: Re: ..

šak už tam píšu, no ni? *15* *15*
        • heatcliff

Re: Re: Re: ..

tak díky,že tam chodíš,moc dík!a nezapomente zítra fotky-exkluziv!
          • Re: Re: Re: Re: ..

No jasně, nebudu moc dospat XD ;)
          • gallacher

Re: Re: Re: Re: ..

ja tam taky chodiiim
            • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: Re: ..

a kdo ne??? *3*
      • gallacher

Re: Re: ..

¨no jo furt..uz se tam prihlasuju
        • heatcliff

Re: Re: Re: ..

ježíš,asi se moc opakuji,co? jen stále upozornuji,aby jste věděli...díky!
          • l.enik

Re: Re: Re: Re: ..

Tady se těžko domluvíme.Měla bych takový menší návrh.Co kdyby se ten sraz konal po krajích.Jako že by se třeba fanoušci z Jižní Moravy sešli v Brně,z Prahy v Praze,z okolí Olomouce v Olomouci a tak.A pak bychom si zase mohli napsat svoje zážitky jaký to bylo.Co na to říkáte? *3*
  • teddy-girl

můj blog

Když se budete nudit nebo mi prostě budete chtít udělat radost koukněte pls na můj blog o Heathovi *1* www.heathledger-fans.blog.cz díkyyyy *14*
  • gallacher

sraz

S tim srazem...to je pravda pac kazdej jsme od nekud jinud..ja jsem treba z Olomouce...a jako chtela bych byt na tom srazu stuj co stuj...pro heathyho vsechnoooo
    • viapodia

Re: sraz

Bylo by super sejit se společně na srazu. Ale dulezité je aby to neměl nikdo daleko. treba ja bych do Prahy urcite nedojela kdyz jsem z Valašského Meziříčí.
      Každopádně super nápad.
    • gallacher

já hlasuju pro Olomouc *1*
      • teddy-girl

Re: Re: sraz

v tom případě já pro Hradec Králové!!! *5* *1* *1* *1*
        • gabinka022

Re: Re: Re: sraz

tak Hradec už má dva body *3*
          • a.n.c.a.

Re: Re: Re: Re: sraz

nn 3
            • l.enik

Re: Re: Re: Re: Re: sraz

Tak to já bych spíš to Brno *15* *15* *15* Rozjela se tady zajímavá diskuze že?
            • Re: Re: Re: Re: Re: sraz

tři pro koho?
          • teddy-girl

Re: Re: Re: Re: sraz

ty jsi taky z hradec jo?? super *1*
            • Re: Re: Re: Re: Re: sraz

Dobře, když už ne Brno, tak aspoň ten Olomouc *1* Takže dva:dva *15*
    • Re: sraz

Já bych brala Brno *1* *1*
      • teddy-girl

protože tam bydlíš ne?? *1*
        • Re: Re: Re: sraz

Tak jasně XD
    • teddy-girl

jo já sem z Hradce ale chtěla bych *3*
      • a.n.c.a.