-
heath ledger love you
Tak si představte,že jsem četla na nějaké diskuzi,že kdyby náš Heath nezemřel tak by tu roly nedostal *16* .Chápete to?Heath by to určitě dostal i kdyby žil a pak by tady těmto lidem ukázal,že je to pan herec s velkým H.Káča jedna.No ale my kdo Heathe milujeme víme že by to měl,protože Heath je náš *4* a takový řeči nás nerozhází že?Co já bych dala za to kdyby šel vrátit čas a Heath by mohl žít *14* *3* *14* Heathy myslím na tebe a raduji se s tebou. -
-
Re: heath ledger love you
pičovina to je..heath by to dostal i kdyby neumřel....to je jasny jak facka...tak at ta krava zmlkne nebo jji nakopu prdel fakt tohle to.... -
-
Re: Re: heath ledger love you
musíš se vyjadřovat takovymhle slovníkem? *7*
-
-
Re: heath ledger love you
ne roly ale tu cenu mám na mysli omlouvám se
-
-
:(
chudák!!!je mi ho moc líto,že umřel a už si nemohl vyzvednout svou cenu *9* *9* *9* *9* je mooc hezkej *4* -
oscar
Taky jsem mela slzy v ocich:( Herci v kazdem zaberu meli slzy v ocich....Aji brad a Angelina....bylo to dojemneeee....Ae heath to urcite vidi...Saslouzi si to za to co dokazaaal:-* -
-
Re: oscar
Jasně! moc dojemné! *9* ale Heath si to zasloužil! Miláček náš,že? *14* *15*
-
-
oscar
http://www.youtube.com/watch?v=A1VP Rjd-x1g
sem našla video jak dostal oscara za jokera...tak nwm jestli pojede...:):( -
-
Re: oscar
Už jsem to viděl,hrozný! *9* dokonce plakalii herci! a pak už bylo vidět,že ani jeho sestra už nemůže mluvit,prostě hodně emoční,taky jsem měl na krajíčku! *9* no jo no,byl to krásnej okamžik ale zároven víme, co se asi odehrávalo v myslích jeho rodiny-myslím že se to ani nedá představit!ani se nedivím že tam nešla Michell a matilda,prostě to je pochopitelné,jak by to zvládla,podle mne by se tam zhroutila,vzdyt je to těžké,kdybch to měl udělat já,asi bych se taky zesipal,nemohl bych mluvit o něm,když bych věděl že už nežije,a něco mu vzkazovat,prostě bych to nezvládl! ale krásné-smutné video,a moc mě potěšilo jak herci vstávali a plakali,dokonce brad pitt,angelina jolie, ane heatway-ta asi obzvlást byla smutná,protože sním hrála ve zkrocené hoře...bylo to milé,bylo vidět jak moc to všechny zasáhlo! *9* -
-
Re: Re: oscar
Souhlasím..Muselo být pro ně tak těžké..! Převzít takovou cenu za syna, který zemřel *9*
Nejhorší věc na světě je, když rodiče přežijou svoje děti.. *9* A zvlášť pro jeho maminku Sally to musí být rána do srdce..která se už asi nikdy úplně nezacelí..Přestože nejsem pobožná, modlím se za něj a za jeho rodinu..Kéž bychom dokázali nějakou silou vrátit Heathe mezi živé..Ale bohužel..Snad je mu aspoň v nebi dobře a má klid *4*
-
-
-
odkaz
Jsem hrozně moc ráda,že toho Oskara získal.Hned ráno jsem si musela pustit zprávy,a když to tam psali tak...prostě krása.Tady je odkaz pro shlédnutí z předávání cen na youtube:
http://www.youtube.com/wa tch?v=9-oIPCH7ba4
Doufám že to pojede *7* -
-
Re: odkaz
já se štěstím rozbulela *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* *14* ON si to fakt zasloužil!!!!!! kam se hrabou ostatní! ale i kdyby ho nedostal tak by to nic nezměnilo na tom že byl skvělej herec!!!!!!!!!!!!I LOVE HEATH *14* *14* *14* -
Re: odkaz
nwm.a.le mě to nejede:(..ae je dobře že ho získal..já tomu věřial a mylsím že i ostatní..a je to super.... přáli sme mu to..bo snad ne?:)
-
-
oskar pro HEATHE LEDGERA
já su taaak šťastná že ho má,sice mě některý příspěvky rozpláčou ale je to fakt super.Já v to věřila,že to dostane.Náš Heath náš *4* .Určitě to viděl a je za to rád jako my.Heathy máš Oskara jo jo jo !!!! *14* -
-
Re: oskar pro HEATHE LEDGERA
jo já taky věřila že ho dostane taky aby ne!!!! jooooooooooooo teď můžem říkat "Heath Ledger legendární OSCAROVÝ herec" atd..... *14* *14* *14* -
Re: oskar pro HEATHE LEDGERA
snad to viděl! ale škoda že u toho nebyl!jsem moc rád za něj! *15* no dopadlo to dobře,ne? ale prostě vždycky mě to bude zároven mrzet,však nás všechny,ne? *9* ach jo , získal Oscara,a je po smrti,no tohle se mu teda fakt stát nemuselo! *8* jako stejně, Heath musel být dost na dně psichicky, protože jinak si nevysvětluji jak mohl spolikat šest tablet, a to různé druhy,no to musel vědět, že mu z toho něco bude,ne?podle mě musel být dost ale dost vyčerpaný a vynervovaný!...myslím že to udělat nechtěl,ale zároven mu v tu chvíli asi bylo jedno jestli mu ty prášky něco udělají,nebo ne...jak to bylo to ví jen Heath!ale opravdu je to záhada! až takové temno,nemyslíte? vzdyt ten Temný rytíř byl samé neštěstí, tedy kromě toho že je to úžasný film a oceněn-tak střihač toho filmu zemřel během natáčení,pak z ničeho nic Heath a těsně před premiérou měl vážnou nehodu m. freeman. Jako to je divné,co když ho ta role opravdu ovládla,když Joker byl temný,co když ho fakt zničila,prostě je to divné... -
-
Re: Re: oskar pro HEATHE LEDGERA
Já jsem to bohužel neviděla live, ale hned ráno jsem se to dozvěděla z rádia..byla jsem štěstím bez sebe *14* *14* Ale teprve před chvílí jsem si to pustila ze záznamu a ačkoliv se málokdy rozbrečím, tentokrát jsem to nedokázala zastavit.. *9* *9* *9* slzy mi kapaly, když jsem viděla, jak mu všichni vestoje tleskají..Jak si kráčí jeho rodina pro OSKARA místo něj.. *9* Je to směs obrovské radost (nejlepší zpráva od jeho smrti) a směs nepopsatelné lítosti *9* *9* *9* , že si tu sošku nemůže převzít sám..V tu chvíli jsem úplně zapomněla na okolní svět a jen vnímala ty emoce, jak se mnou cloumají.. *9**9* Nemůžu ani pořádně psát, pletou se mi písmenka, ale mám zároveň neuvěřitelnou radost *3* *3* *3* -
-
Re: Re: oskar pro HEATHE LEDGERA
HEATHY this is for You!!CONGRATULATIONS!!! *1* *1* *1* We will always Love You.. *14* *14* *14*.... always remember Your beatifull smile *14*
-
-
-
-
oscar
Ale uvidíte, že se najde pár rejpalů, kteří budou tvrdit, že kdyby nezemřel, tak by ho nedostal. To je blbost, protože Joker byl rozhodně na Oscara. -
..
tim oscarem dneska dokazal i celymu svetu ze je velkej herec..nam se to dokazovat nemuselo ale ostatni o tom pochybovali a ted jim Heath vytrel zrak..a je drsny ze je jako druhej herec kterej tuhle cenu ziskal posmrtne...Chtela bych ho videt jak se raduje...co bych dala apson za 1 minutu.. -
on je .....
Bože lidi.....o je proste nejlepši....a ted to vsem dokazal tim oscarem........mluvi se o tom už dlouho ale ted konečne je to pravda.....i když jsem verila v to že to vyhraje neake male pochyby ta bylly a ted??ho ma a my jsme stastni....a jak se asi musi citi jeho žena a dcera??predstavit si že by muj taa vyhral oscara.....asi bych ted skakala radosti!!!!!lidi.....měli by jsme na něho myslet jeste vic...protože on na nasas ted určite taky mysli ..protože vi ¨že my na nej myslime! -
-
Re: on je .....
sice z toho Matty nema jeste moc rozum,ale myslim ze se raduje...a ona je cela Heath takze .... *4* .. -
Re: on je .....
jo a na mých stránkách jsou informace o oscarech,tak tam můžete zajít...http://svetikon.mypage.cz
-
-
..
akorat me sere to ze si to nemohl vyzvednout sam a nemohl se smat na podium.....a uz si predstavuju jak by tam sel :D ......a skoda ze si nemuzu vylepit jeho fotku jak drzi oscara.... *9* -
-
Re: ..
jo,to mě taky štve!tak rád bych se podíval na video, kde si jde pro oscara osobně a řekl bych si:je dobrej,už se těším na další filmy a oscary,no ale z těch slov můžu použít,jen jedno a sice -byl dobrej! to ostatní se mi bohužel už nesplní a mrzí mě, že i Heath třeba na takové ocenění čekal dlouho,a vůbec vzdyt tech cen získal mraky! no prostě mě to mrzí a moc! *9* že už tu není,nežije a neví že dostal olik cen-prostě nic- no není to k nasrání!... *9* ale jsem rád za toho oscara,i když heath z toho nic nemá!... *9* ale byl fakt moooooc dobrý! mám ho rád! *14* *15* -
-
Re: Re: ..
hej přesně.....ja bych za to i fakt vrazdila..kdyby si pro to mohl prijit sam a lidi se zase tlemili tomu co rika.......ted za Jokera teda sbira ceny na potkani..a ja se nedivim pac zivotni role a takhle to dopadlo..tak dal do toho vsechno+ do toho jeste ty problemy s michelle ....... no proste se na to muzu akorat tak vysraaat...ale heath se urcite na to dival a radoval se.sice to nikdo nevidi ale urcite to tak bylo....on by si to nenechal ujit a navic musi sledovat Matty jak roste
-
-