Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

..

ste me meli videt jak sem si to precetla....uplne uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu uuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuzasnyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyy......to se neda popsat slovama...
  • gallacher

..

Hej to je nejlepsi zprava za posledni dva roky myho zivota....Kvuli tomu sem si i privstala abych se podivala na net jak to dopadlo...skoda ze si to nevyzvedl osobne...i kdyz poskakuje nekde na oblacku Ja mám oscaraaa já mám oscaraaaa. *15* ....sem nekde cetla ze na podium mela jit Matty ale prej na podium byla jeho segra a rodice...tak v tom mam trochu zmatek ale jakmile to bude na youtube tak se na to podivam pac to chci videt.....beztak zase vsichni aplaudovali ve stoje jak pokazde *3* ....me se tak styskaaaa *9*
  • eve73

Už je to tak

I přes ty příšerný reklamy a že jich bylo asi 200 na tom HBO, tak ho dostal ty vole!..oscar pro heatha ledgera!!!.. *14*
  • suicide

oscar

tyyyyy joooo..já jsem tak ráda že ho máááá *3* *3* *4*
    • heatcliff

Re: oscar

jooooooooooooooooooooooo!!!!!!!!!!! !!!!! *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* ale škoda-nevyzvedl si ho sám,ale on to určitě vidí a raduje se s námi-hlavně že to získal! *3*
  • sonish-kaa

Vyhrááááál :-D

ACHOOOJ VŠICHNI,TÁQ HEATH VYHRÁL OSCARA VE VEDLEJŠÍ ROLI *3* *14* *1*
    A FILM TEMNÝ RYTÍŘ OSCARA ZA NEJLEPŠÍ ZVUK!!! *3* *3*
    SEM NEJWÍC NADŠENÁ...TÁQ SE MĚJTE ZATIM PAPA *14* *14* *14*
  • gallacher

..

Hej ja s toho snad umru....uzasnyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy
  • Zasloužená soška

Tak jsme drželi palce lidičky a vyplatilo se to *3*
  • oscar

Lidi........ja to chci taky vidět......ja vim a vlastně my všichni sice vime že on to vyhraje ale i tak to chci videt.....

A mam dotaz kde na youtube je predavani tech globu??jestli mužu prosit o odkaz...diky...
    vydržme lidi...heath forewer.....a s oscarem to bude 2x forewer
    • irisbam

Re: oscar

tady máš tu adresu na Youtube na ten Glob :) Je to ten kousek s Heathem *3*
      http://www.youtube.com/watch?v=wHEGB0TZJmA *14*
  • iriska11

Oscar

Moc Heathovi držím palečky, doufám, že toho Oscara vyhraje...
  • a.n.c.a.

Oscar

Asi dneska neusnu...už se to blíží.....chtela bych to hrozne videt ale ten program nechytame takze se na to podivam zitra na netu...ale prave jsem si cetla noviny kde psala ceska kriticka fimu ze si mysli, ze je jasne ze vyhraje, tak snad se nespletla:-)hrozne mu to preju...!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit