-
Oscaři a knížka
Achoooj všichni! *14* Tááq sem dneska byla v knihkupectví a koupila si konečně tu knížku *14* *14* *14* !
Je nejvíc krásná,na každý stránce je nejmíň 1 obrázek.Fakt pěkně ilustrovaná,zítra začnu číst *14* *14*
Jinak Oscaři se nám blíží a budou v neděli na pondělí na Pro7 *14* *14* !
Tááq se nejvíc těším!!Zatím pápík *15* *14* -
-
Re: Oscaři a knížka
jeee tak to závidiim *1* Taky si k nám budu muset zajít....ale pochybuju, že u nás ji budou mít...no co...budou muset pěkně objednávat *1* Moc se na ní těšííím *14*
-
-
super..!
Tak sem našla ty oscary..takže u nás to budou dávat na HBO v pondělí ve 2:00(ráno)..nebo potom ve 21:55 90minutovej sestřih..se těšííím.. *1* ikdyž je to blbý že je to zrovna takhle blbě..hned ten den škola..no nwm,nwm..ale to mě nezajímá..prostě škola počká..oscaři ne *1* a navíc to určitě bude stát za to..páč Heath ho určitě dostane! *14* -
-
Re: super..!
já to asi neuvidim :-(((( néééé prosím vás řeknete mi potom jak to dopadlo??? mám nervy v kýblu *9* ae věřim že vyhraje!!!!!!!!!!!!! musí!!!!!!!!!!! *14* *14* *14* pls potom hned napište *14*
-
-
..
ja uz ji chci takyyyy....budu muset popohnat postu jinak mi z toho hrabneee..i kdyz me uz hrabe dost *1* -
Knížka
Ahoj,tak dnes jsem se dostala konečně do knihkupectví a koupila si knížku o Heathovi.Je opravdu nádherná.Jen jsem z ní vždy pocítila velký smutek,když jsem si pročítala určité kritiky k jeho filmům.Ale člověk na slova kritika nesmí moc dát.Určitě neváhejte a knížku si kupte.Jinak bych vás chtěla poprosit,. abyste nenadávali Bohu do ......!Respektuji váš názor,ale proč tak silná slova?Já vím,že vas mrzí,že Heath umřel mladý,ale lidé umírají(i mladší)a možná by bylo fajn brát to z té druhé stránky,že všechno má nějaký-pro nás zatím nepochopitelný-smysl. -
-
Re: Knížka
to je teda smůla já jsem šel do knihkupectví a nic nemají,to snad není pravda,zrovna jsem chtěl být mezi prvními,kteří ji budou mít,a nic,tak mě to s... *8* *8* *8* -
-
Re: Re: Knížka
Já jsem ji kupovala u nás v Brně u Barviče a Novotnýho-a musím je pochválit,že knížka byla hezky vystavena ve výloze.Je pravda,že v jiných knihkupectvích jsem ji neviděla.Vyzkoušej nějaký Hypermarket.
-
-
-
Oscar
Po dlouhém jednání s hercovými příbuznými v Austrálii nakonec bylo rozhodnuto, že pokud na nedělním ceremoniálu padne mezi vítěznými jmény Ledgerovo, půjde na pódium jeho dcerka, ale sošku bude muset odevzdat mamince. Zpátky ji dostane až po svých osmnáctých narozeninách, tedy po 28. říjnu 2023. Tehdy také bude Matilda Ledgerová oprávněna rozhodnout, jestli si Oscara ponechá, nebo ho vrátí Akademii.
Skoda ze to neuvidim chtela bych videt jeho dceru na podiu... -
-
Re: Oscar
jé,no tu bude dojemné,jestli to vyhraje,myslím že to bude důvod i k smutku,protože si cenu Heath nepřevezme,takže asi i já,až to vyhraje,tak zároven budu štastný ale také velice smutný,protože mi to příjde líto! *9* *9* *9* a pokud půjde na podium Michel,taky z toho nebude bůhví jak v náladě,myslím že to bude pro všechny dost emoční a stresové,ale vyhrát to samozřejmě musí!bez debat! *15* -
uuuuaaaaa ja tho thaky nuwidim...mi program pro7 nechytame...ae mocz mu držim palečky... -
-
Re: Re: Oscar
ae vzdyt to bude na youtubeeeee -
-
Re: Re: Re: Oscar
*8*
-
-
-
ale uvidis too bude to na youtube *3* ...ja se na to strasne tesim...na oscara a na Matty -
-
Re: Re: Oscar
to doufam ze to uvidim na youtube a drzim mu palce
-
-
-
..
doufam ze mi ta biografie prijde v pondeli jinak se zblazniiim... *9* -
-
Re: ..biografie
No já se asi také zblázním, protože dnes jsem byl v knihkupectví,a vůbec ji nedostali,prodavačka mi jen řekla, že se na ni zeptají *16* no a jako já mám dělat,co? nevím,jak dlouho jste čekali,na tu objednávku,moc dlouho? *9* -
-
Re: Re: ..biografie
ne tak to by ti meli poslat hned kdyz si to obednas pres net,ja jsem si to objednavala kdyz to jeste nebylo vydany..a uz mi psali ze mi to poslali...tak cekam az mi da posta vedet... -
Re: Re: ..biografie
Thak tho máš blbý a prodavačka je thaky blbá...
-
-
-
Starý článek-část 4
Heathova filmová kariéra:
1999:Ve filmu 10 důvodů proč tě nenávidímdobyl srdce Julie Stile
2000:Ve filmu Patriot našl svou osudovou lásku
2001: Ve filmu Příběh rytíře,který se na´táčel mimo jiné i v Praze,se naučilo jezdit na koni
2001: Ve filmu Ples příšer si zahrál syna žalářníka
2003:V novém filmu Four feathers si Heath střihl roli charakterního rebela Harryho.
Že je Heath opravdu v kurzu dokazují i další dva filmy ,ve kterých si ho budeš brzy moct vychutnat.V thrileru Sin Eater(březen)si zahraje kněze ,který pomáhá v pátránípo tajemném vrahovi ,a ve westernu Kelly Gang se objeví po boku Orlanda Blooma (červenec).To bude ale pokoukáníčko ,co?
Heath Ledger není jen herec ,ale taká žádaný model ,jehož sexy postavauž několikrát ozdobila titulní stranuprestižníich časopisů.Přesto nedovolil aby mu sláva stoupla do hlavy
Pokud to půjde Nějak se propašuje obrázek článku zatim pa-to neni poslední:) -
-
Re: Starý článek-část 4
MOC DĚKUJU!!! *3* Udělalas nám těmi články velkou radost! *1* *1* *1*
-
-
Starý článek -část 3
Napadá mě ,že by se z eventuální kamarádky mohle časem vyklubat Heathova láska,ale s tím rozhodně nesouhlasí.
Heath :Ne to těžko !Většinou se totiž zamiluju na první pohled.Tose mi rozbuší srdce a je to jasný !
Pochopitelně mě zajímá,jak vypadá dívka,která dokáže pohnout srdcem samotného Ledgera..
Heath :Typicky!Líbí se mi modrooký holky s dlouhými blond vlasy a hezkou postavou.Navíc mě přitahují zralejší krásky,klidně o hodně starší než já !
To je tedy překvapení!
Raději obracím list .Má vlastně tak vytížený herecčas na koníčky a odpočinek?
Heath :Herectví je vlastně takovýmoje hlavní hoby ,takže si nestěžuju ,ale volno je promě taky moc důležitý.Když mám čas,jsem nejraději se svými třemi sestrami,s mámou nebo s partou .Rád si zasurfuju,zajdu na párty nebo se jen tak projíždím autem po městě jako za starých časů.
Připadá mi to idylické,ale mám takový pocit,že i Heath má nějakou tu negativní skušenost se slávou a závistí.
Heath :Myslím,že mi popularita žádnou paseku v životě neudělala.Když jsem s kámošema nejsem žádná hollywoodská hvězda,ale starej dobrej Hethclif Ledger z Perthu.Podle mě jsou na mě kamarádi spíš hrdý,než aby mi záviděli .Zajímají se o to ,co právě točím nebo co jsem zase prožil novýho .Chovají se ke mně prostě jako vždycky.
Zdá se mi skoro neuvěřitelné ,že Heath zůstal popularitou nezasažen a nikdy se nemusel trápit ztrátou závistivých kamarádů.Uznávám ale,žetahle hvězda se jako hvězda vůbec nechová,takže jediné,co mu tak můžeme závidět, je jeho šťastná povaha,smysl pro humor a upřímnost.Heath se prostě nenechal špínou Hollywoodu zasáhnout!Příjemná změna
Konec-ale ne úplný:) -
-
Re: Starý článek -část 3
fakt děkuji,je to super číst nějaká jeho slova, navíc ze starší doby! -
-
Re: Re: Starý článek -část 3
Neni zač, sem ráda že se vám to líbilo :)
-
-
Re: Starý článek -část 3
dik cte se to hezky rada si rectu nejakej clanek kterej neni na netu protoze tam mam uz vsechno precteny:)
-
-
Kniha
Dneska mi přišla ta jeho biografie o Heath ledgerovi...jsou tham fakt skwělí fotky... *14* ..Heath forever -
-
Re: Kniha
jo jasně vím že jsi to říct musela,já bych se taky radoval!už se jí nemůžu dočkat! *3* -
Re: Kniha
ani to neříkej,protože asi nevydržím,než si ji zítra koupím,ach at už to je!ty se máš! -
-
Re: Re: Kniha
P.S.kdyz jse videla jak je u mne nastole thak sem myslela ze zacnu sileth -
Re: Re: Kniha
Já tho řícth musela *1* ..thady nekde jsem cethla komu se dosthane do ruky thak at tho napise......Ae neboj thaky se dockas *3* -
-
Re: Re: Re: Kniha
Je dobře, žes to napsala.. *4* a podělila se s námi o svou radost *1* Já ji mám taky objednanou *3*
-
-
-
-
CHYBÍ MY
dNES JSEM VIDĚLA FILM POJÍDAČ HŘÍCHU S HEATHEM MOC KRÁSNÝ A SMUTNÝ.Zítra budu mít tu knihu-Heath Ledger ilustrovaná biografie.Heath je určitě anděl *4* a všechny nás hlídá..nikdy nezapomenu ne ne *13* -
-
Re: CHYBÍ MY-
Lidi,Heath je sice sedmý v celkovém žebříčku osobností,ale v kategorii herců je na druhém místě,tak aspon tak,ne?Takže je tu úspěšný! -
-
Re: Re: CHYBÍ MY-
Jasně že je to úspěšný vždyť je rok po smrti a byl teprve na začatku svy kariery....rozjel se docela dost rychle s tema filmama...U mě je na 1.místě -
Re: Re: CHYBÍ MY-
jasně že je úspěšný nejenom c čechách ale Austrálii a Americe..... a u mě je na 1.místě -
-
Re: Re: Re: CHYBÍ MY-
je první,to víš že jo,z herců naprostá jednička,a myslím že i jako člověk!
-
-
Re: Re: CHYBÍ Mi-
Je úspěšný..!!! hlavně v Austrálii a Americe -
Re: Re: CHYBÍ MI
Jasně, já taky myslím..Na to, že je chudák více než rok po smrti, je to hodně slušný *3* -
-
Re: Re: Re: CHYBÍ MI
no přesně,to je obrovský úspěch,to že není druhý nebo první v desítce těch ,,hvězdiček, tak to nevadí!!! a stejně pokud získá Oscara,a já pevně věřím v to že ho získá,tak pak zas půjde nahoru,myslím teda...uvidíme!Ale jak se blíží ta neděle,tak jsem čím dál víc nervózní,protože fakt si moc přeji a by to vyhrál! MOC!!! snad,ano...jen kruci,stále nemůžu najít na nějakých stránkách Candy-ke zhlédnutí,všude jsem byl,a nic...tak kdyby náhodou někdo věděl,tak at mi napíše,předem díky!I tak mě mrzí že to bude poslední Oscar v Heathovémživotě,je to strašné,když si pomyslíte že, už nikdy třeba nebude ani nominován,jen zůstanou filmy,které budou reprízovány,ale už nikdy si neřekneš:jé,v kině běží nový film Heatha. Na podzim sice přijde imaginarium,tak aspon tam to bude ještě,i když jen polovina filmu. SMUTNÉ!tolik toho mohl mýt před sebou,je to až k naštvání!!! ten život je fakt někdy krutý! a zrovna byl na Heatha... *9* -
-
Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI
Mě napiste prosim taky kdyby jste meli nejakou stranku s filmem CANDY aspon ke stažení -
-
Re: Re: Re: Re: Re: CHYBÍ MI
jo to je jasné že je úspěšný,nevadí že už nežije,ale stále je velkou hvězdou!ale aakorád si tu slávu a poctu neužívá,ach!!!on vůbec neví že je tu ted nějaká debat a že si tuo něm píšeme!a ani o o tom jak se o něm mluví po celém světě,no prostě už nic netuší,snad jen je to herecké nebe,a on tam je zářivým andělíčkem *4* !!!já myslím že jo!
-
-
-
Re: Re: Re: CHYBÍ MI
Pořád si říkám, když sleduju ty videa ze dne, kdy zemřel a čtu ty články..tak třeba stačilo kdyby ho našli o hodinu dříve a žil by.. *9* Ještě by ho třeba stačili zachránit..*7* Ale to jsou samé KDYBY a TŘEBA..Prostě to byl asi jeho osud, který se musel naplnit *9* Ale je mi to strašně moc líto.. *9* -
-
Třeba právě z toho hereckého nebe na nás kouká a vidí jak rádi si pouštíme jeho filmy a jak jeho dcera roste....nikdo se od tamtud jeste nevrátil on určitě vidí jak ho máme rádi. *4* -
Přesně tohle jsem si taky řikala i s tou hodinou a i s tím osudem *9* a taky jsem cetla ze prve se volala Mary-Kate Olsen nez zachranka........třeba by ho stihli zachranit, ale osud je proste osud -
-
tak že bych ho zítra zkusil vyvolat,jen nějaký náznak toho že by mě slyšel,ježíš *4* *8* *8* *8* takové věci se mají brát vážně! nemá si s tím člověk zahrávat!ale tak jeho duch by špatný nebyl!...ale i tak je to psicho *8* *8* *8* o tom mluvit... -
no asi jsme jediní,kdo to četli,já jak jsem to četl,tak jsem měl na jazyku jediné,to snad není pravda,mohl žít,no ale prostě už se to vrátit nedá,do pytle!!! *8* strašně mi je smutno,když vidím jeho film,tak se i směju a tak,ale najednou si řeknu,proboha vzdyt tenhle super,krásný a milý kluk už není,co je to za kravinu,to není možné....trápí mě to *9* -
jejda ..... asi jsem s heatcliffem cetla ten samy clanek a ten jeho jsem si precetla az potom.....
-
-
Tím jsem se zabýval taky...kdyby ho našli dřív a tak...ale jak říkáš,měl to v osudu,prostě tak se to stalo,a nikdo s tím nic neudělá,taky mě to vyloženě štve,navíc nedávno jsem četl že první kdo se dozvěděl o jeho bezvědomí byla Mary-kate olsen,té to řekla hospodyně,a místo aby zavolala záchranku,tak zavolala ochranku,nechápu co ji to napadlo!jedním z důvodů jsou prý drogy a chtěla odstranit stopy,takové jsou fámy...ale co když to byla pravda a ona opravdu mohla zachránit jeho život,no to už se nikdo nikdy nedozví jak to bylo..to ví jen Heath ! možná bysme někdy měli vyvolat jeho ducha *4* jako ono je to nesmysl,ale když ho vídá Michell,tak proč to nezkusit,ne?...to by bylo,kdyby se objevil,ach mě by to vylekalo ale zároven nadchlo,ale to je nesmysl,mě též napadají takové věci,co? *4* -
-
njn.....rada bych se ho zeptala proc se s nim Michelle rozesla a proc umřel..... -
*4* noo ale to není špatnej nápad *1* to už mě taky jednou napadlo.. ty jo vyvolat hoo *4* ale nevim teda! *4* -
tomu věřím *4* kdybys viděla jeho úsměv a oči,tak to je jasné,mě se to stát,tak omdlím! ale tak mysli na to a třeba se ti o tom bude zdát!
-
-
CHYBÍ MI
Umíte si například představit dávat mu dýchání z úst do úst? (úspěšné samozřejmě) *1* No na co já hned nemyslím *14* -
-
Re: CHYBÍ MI
umím si to predsavit i kdyz nevim jestli by me nakonec nemuseli davat dychani z ust do ust taky protoze bych se z toho asi slozila -
Re: CHYBÍ MI
to je podle mě představa úplně normální,musím říct někdy mě to taky napadalo...no jemu by člověk těžko odolával,nemám pravdu? on měl v sobě něco,jako takový stroj touhy,kdykoli působil tak silně,že mu prostě člověk padl do náruče! jeho oči,pak rty,a takové neuvěřitelné charisma,které dával na jevo i při hraní,prostě něco! myslím že po něm toužilo a myslím že i touží miliony žen a i mužů!... takže tvá představa je mi blízká a simpatická! *4* *4* *4* no a kdyby to mělo být zachránění,tak to ještě hezčí!
-
-
-
-
-
Re: CHYBÍ MY
Jo také jsem si to říkal,je to náš anděl a je stále s námi,on ví že na něj myslíme! *4* -
-
Re: Re: CHYBÍ MY
mimochodem přidal jsem nějaké tapety do filmů zkrocená hora a Candy,tak musíte počkat pár dnů než tam budou a taky nějaké tapety Heatha...
-
-