Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • gallacher

....

Já se strašně těším na tu knížku,na stránkách tam kde jsem si to poředobednala je napsany ze to bude na skladu dneska tak doufam ze mi to behem tydne poslou abych si too mohla uz konecne precist....takovejch knizek by mohlo vyjit vic....tak ale budme radi aspon za tu jednu.....jeste bych chtela to cdcko co bylo vydany na jeho poest,ale to asi u nas teda nebude.....to vite ceska republika..je totiz na velky hovno...ale Heathovi se tady libilo :).... *4*
    • a.n.c.a.

Re: ....

knizku mam objednanou *3* ale jaky cdcko???
      • gallacher

Re: Re: ....

nj cdckooo...
  • klarouch-padouch

Heath Ledger...

Ahojte, nechchi sem moc nic psát, jen chci říct, že je mi hrozně moc líto, že Heath odešel tak mladej...Myslím, že kdyby ještě žil, tak by byl pořád stejně nádhernej a natočil by úžasný filmy...Jinak, sem jeho hrozná fanynka, úplnej blázen do něj, každej den na něj myslim... *9*
  • perth

Heathy

"The sun goes down on our love, but it will never go down on our Heathy.." *4*
    • heatcliff

Re: Heathy

Moc mi Heath chybí,proto už se těším na jeho knížku,to bude paráda,jak se do ní začtu,hlavně se budu pořád dívta na jeho fotky!bude to moje knížečka,!Zkrocená hora je opravdu nádherný film,takže radím,těm kteří ho neviděli,prosím podívejte se na něho,myslím že jedno oko nezůstane suché!a kydž pomyslíte že Heath už nežije,je to maximálně emoční dvouhodinka!Doufám že budou Matildě říkat jak krásný a senzační její tatínek byl!Protože je důležité aby to věděla!Doufám že i v ní je kus Heatha!ale to určitě!jen mě to fakt mrzí,makličká holčička přišla o takového tátu!i když s ní asi nebyl pořád díky rozchodu,to zas nevadím,protože myslím že se jí věnoval maximálně,tak je to pro ni hrozné,a je hrozné to že Heath ji neuvidí vyrůstat,a nikdy už s ní nebude!MOC MĚ TO MRZÍ,ALE FILMY TU JSOU,A V TĚCH VŽDY ZASE NA DVĚ HODINY ŽIJE!mám pravdu?můj nejhorší zážitek co se týče Heatha -bylo video kde odvážejí jeho mrtvé tělo z domu,kde žil,jak ho nakládají do vozu,to bylo pro mě hrozné k vidění,až je z toho člověku zle,brr...!že Heath,ten krásný,talentovaný no prostě usměvavý Heath je pod tím igelitem,co to není možné,tomu nechcete věřit!...no ale dost těch pochmurnych veci,ja vim že asi každý jehoi fanoušek to prožíval nebo prožívá podobně. A my mu musíme držet palce v neděli,Oscaří jsou Heathovi!!! *4* *4* *4*
  • simpsons13

Souhlasím

souhlasím na prosto jo a vždcky sem tu psala jako Eviška ted konečně sem se zaregistrovala bohužel to nešlo jinak než simpsons13 tak že kdyby ste se divily kdo to píše sem to já *9*
  • sonish-kaa

?

Čtu si tak komentáře co tadyk napsali lidičky a nestačím se divit *9* *13*
    NECHÁPU LIDI,KTEŘÍ SEM CHODÍ JENOM SE VYCHLOUBAT,ŽE HILALY JE LEPŠÍ A TÁÁQ PODOBNĚ!PROSTĚ MI NA TO NEJSME ZVĚDAVÍ,A VY CO NEMÁTE HEATHA V LÁSCE NEBO V OBLIBĚ SEM NECHOĎTE!PŘECE JE TO DISKUZE O HEATHOVI *14* NEBO SNAD ŇÁKÁ ,,VYCHLOUBACÍ ČÍ HÁDACÍ DISKUZE,,?!
    NEZALEŽÍ JESTLI JE HEATH NA 2. NEBO NA 7. MÍSTĚ.TO JE ÚPNĚ JEDNO.HLAVNÍ JE TO,ŽE KAŽDÝ FANOUŠEK HO MÁ RÁD,ŽE SE MŮŽE KOUKNOUT NA JEHO FILMY,ČLÁNKY,FOTKY,VIDEA A POD.
    TAK SI TOHO VAŽTE! *3* *5*
    A VY CO SEM PÍŠETE TY NEHEZKÝ KOMENTÁŘE SI NECHTE NA NĚKDY JINDY!!!NIKDO TADYK NENÍ ZVĚDAVEJ NA VAŠE PROJEVY A NESPOKOJENOSTI!
    DOUFÁM,ŽE SE SITUACE ZLEPŠÍ *9*
    Heathe,fanoušci tě zbožňují,a nikdy nepřestanou! *14* *14* *14*
    • a.n.c.a.

Re: ?

jo nikdy nepřestanou!!!! *3*
    • mymy

Re: ?

přesně tak..nechápu jak může někdo srovnávat např. Avril s Heathem..když to jsou dva uplně odlišní lidi..a kdo nemáte Hetha rádi tak proč sem chodíte..tady sou lidi kteří na něj vzpomínají a milují ho a rádi si tu o něm s někým popovídají protože aspon vidí že nejsou jediný komu Heath tak chybí..takže kdo ho nemá rád at radši vypadne!..a už neřeště na kterym místě Heath v tohle blbym žebříčku je..u nás je navždycky na prvnim místě a to je hlavní!
      • heatcliff

Heath

Ano,svatá pravda,Heath je náš navždy-ALWAYS! a nejkrásnější film je Zkrocená hora!
    • heatcliff

Re: ...Pravda!

to je pravda,Heath má své fanoušky stále!A POKUD TU NĚKDO hEATHA Pomlouvá nebo něco podobného,at sem radsi nechodí,mi Hetha přece milujeme!
  • tetka.betka

..

dobře heatcliff , ja se nehádám Heath byl dobrý, chtěla sem to vysvětlit..moc ho totiž nez¨nám, a opravdu se mi ta Miley, Vanessa, Ashly a podobně nelíbí, takže jako neřeš to.. Heath je opravdu nejlepší :-) ok
  • Ste fakt trapní....

Hej jako proč to furrt tak řešíte jestli vás to štve tak se to snažte napravit a nekecejte furt jak je to strašný že ho předběhla hilary vždyt je to uplně jedno tak se nelíbí všem hlavní je že se líbí nám že ho máme ve svých srdcích a že na nej nikdy nezapomenem a ne že se krátkodobě drží na 5. nebo 7. místě ostuda není to že ho předběhla avrl ale že to tady všeci tak řeší stydím se za ty co to píší a ne za jeho místo v žebříčku *10*
  • dianna114

fuuuuj

fuuuuuuuuuuuuj
  • Heath

Ahoj všem, prosím, který všechny ceny má Heath na svém kontě? Nedá se to nikde najít. Děkuju moc... *3*
    • Re: Heath

Ahoj, dá se to najít na tomto odkazu http://en.wikipedia.org/wiki/Heath_ ledger
      Stránka je v angličtině, konkrétně to najdeš v části Film, ve 4. sloupci other notes. Ceny, u kterých není napsáno nominated, jsou ty které vyhrál. *3*
    • heatcliff

Re: Heath

Tak sice by mohl byt na lepsim miste.protoze ho mam moc,moc,moc rad!ale neni to dulezite,vzdyt co zas tahle stranka znamena?nic vyznamneho,takze nebudeme veset hlavu,hlavne aby se mu dostalo úcty v neděli,že získá toho Oscara,to je hlavní,ne? pokud tam bude vítěz,budu nad míru rád!a těším se na jeho knížku,moc,moc,moc!!!myslím na něj!
  • tetka.betka

Dobře vy..

dobře vy..Heath už je 7..z 2 místa pěkný zklus..aspon jde vidět..že má dobré fanoušky..že ho předběhla Hilary..nedivím se..no jako jo Heaht je asi lepší než ona..ale Avril Lanvigne pane bože..to je ostuda..
    • tetka.betka

Re: Dobře vy..

tu avrilu..sem napsala omylem blbě..tak sorry..
      • Re: Re: Dobře vy..

Ježiš proč to tak řešíš!Zdí se že pár šílených fanynek ,který žerou Avril jí navštěvují víc ale co an to záleží??
        • tetka.betka

Re: Re: Re: Dobře vy..

no ja nevim.. záleží i ne..je to tak na půl ale kdyby byl 2,3 tak by to bylo lepší ne?
          • emo-anne

Re: Re: Re: Re: Dobře vy..

paneboze....vsechny ty kravky jako je avril nebo hilary nedokazali tak moc jako HEATH!!!! on to delal ze srdce...tady ty holky chcou být jen stredem pozornosti...a proslavili se jen tim ze meli dobre znamosti.... nerikam ze nejsou talentovane..ae vsadim se ze vsichni z nas by dokazali vylezt na podium a zazpivat...ae heath...byl proste jedinej:)
            • heatcliff

Heath

pardon,oni mu nesahaji po kotniky pořád,Heath je nejlepší!
            • heatcliff

Heath

Jo on byl lepší než oni!!! Jako nějaká Hilary,aha pardon,ona hrala v moderni popelce,a mozna v dalsich pubertackych filmech,a kdo jeste?no takze miley,taková nějaká nána,která hraje v nějakém seriálu na jetixu,nebo kdo?ashley tisdale,proboha jak jenom je muzes srovnavat s nim?! je videt zes moc jeho filmu nevidela,a ze nevis ze to byl naprosto kvalitni herec,oproti tady těm loutkam! víš on nehrál nějaké trapné role,ale dramata a těžší role,byl dost obsazovaný ,jeho herecká kvalita,je dosvědčena i tím že byl nominovaný na oscara ,zlatý globus,atd. a letos zlaty globus dostal,a ted je horkym kandidatem na oscara,coz ta hilary ,nebo ostatni neherci,takoveho oceneni podle mne nikdy nedosahnou,nybrz jejich hrani je prumerne,zrale ne role do prumernych filmu,které si oblibí hlavně lidé v pubertě ...ale kvalitnějších nebo oceněných filmůl nikdy nedosáhnou,o tom silně pochybuji!a myslím že je to naprostá pravda,jsou uspesni diky nejakemu pritroublemu muzikalu,ktery zase miluji pubosi a nactileti v rannem veku!ale nemuzes je srovnavat s Heathem,ten byl opravdu vic nez oni,a myslkim ze ti to potvrdi hodne lidi,vis pozna se role obrovska a kvalitni,za to odflinknuta role , která dokazuje to,že ji hraje někdo typu miley a mysli si že má mily usmev a je s ni deset plakatu v bravu,takze je asi na takove urovni jako treba julia roberts nebo prave Heath,který mohl za pár let patřit k hereckým špičkám!takže byl lepší!!! to je k smichu ho srovnavat k nejakym ...to fakt ne!zkrocena hora je toho dukazem,drama,ktere ziskalo tri oscray,plus dalsi oceneni,je to nadherny film ale na uroni,v takovem by si ani ta tvoje hilary nebo kdo,ani neskrtli!to mi věř!to jsou role,pro opravdove herce ne pro zrovna letici hvezdicky plakatu,takze Heathovi nesahali ani po kotniky!to si piš!
            • tetka.betka

Re: Re: Re: Re: Re: Dobře vy..

ja mam Heatha ráda to jo..ale v čem byl jedinečný? že hrál ve filmech? tak jako Hilary? jen mi řekni co on má navíc oproti nim? to že je mrtvý? ty ty lidi neznáš osobně .. takže nevim no..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit