Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • kamigava

=Joker=

I believe whatever doesn't kill you... simply makes you...
    ... STRANGER ! HA HA HA
    Why so serious ? HA HA HA
    Let's put a smile on that face !? HA HA HA *15*
    Heath zahrál nejlepšího =Jokera= v historii !!!!! *8* *14*
    I'm big big big faaaan of = The Dark Knight= !!!! *14* *14* *14* *14* *14*
    • Re: =Joker=

Howabout pancil trick :and now i let this pencil dissaper -tadá *14* Je kouzelnej
    • a.n.c.a.

Re: =Joker=

jj a ten jeho smich *1* *4*
    • casopis sedm

Já jsem si dnes koupil dvd čtyři pírka, a sedm ,sice je tam jen malá tabulka,ale každá věc je dobrá!a chci zbírat vše,takže mne kvůli němu nevadilo dát 35 korun,a ještě si dnes kupuju časopis Enigma, tam je totiž Joker a asi i něco o Heathovi!Heath je tu navždy, pro mě nikdy neodešel,i když vím že to není pravda...
  • perth

Děti

Leda, že by měl každé s jinou *1* To by pak problém nebyl *1*
    Ale já vím, že přestože nebyli spolu, Michelle miloval *14*
  • gallacher

..

A s tema dětma jak ste ady psali....je to uzasny,ale smutny *9* *9* ...
    • perth

Re: ..

Je, ale jsem ráda, že stihl aspoň jedno..Aspoň Matty nám ho pořád bude připomínat *3* a samozřejmě všechny jeho skvělé filmy *14*
      Představa 6dětí je hezká, ale myslím, že realita by byla jiná..Michelle má docela dobře našlápnutou hereckou kariéru..
      Ale to, že si to přál, svědčí o tom, jaký to byl člověk a je o důvod navíc, proč ho tak milovat *14*
      • gallacher

Re: Re: ..

přesne
  • perth

Biografie

Prosím komu se dostane jako prvnímu do ruky ta knížka, napište jak se vám líbí *3* a co tam píší nového..*7* Vím, že má vyjít někdy v neděli, ale jsem nedočkavá *8*
    • gallacher

Re: Biografie

az mi tojde tak sem budu psat romany..
      • Re: Re: Biografie

Správnej přístup:) Ledger!!!
  • emo-anne

casopis sedm

ta tabulka je tam fakt zajimava akorat uz jsem vse vedela a navic je tam toho hrozne malo...ani jsem si to nekupovala jenom precetla:) ae ctyri pirka jsem si koupila i kdyz to mam nahrane:)
    • Heath je nej!

Ani nevím že sedm je s Heathem, nebo není, to si ho musím koupit!a oscaři se blíží!vyhraje,vím to a doufám v to!!!protože si to zaslouží! mrzí mě že to neuvidí,ale nic se nedá dělat!bohužel,i tak na něj myslím,a myslet budu!!!
      • perth

Re: Heath je nej!

Je tam jen jeden sloupeček. Doporučuji jen přečíst a nekupovat. Píšou tam, kdo tak asi dostane OSKARA..Kate Winslet, Heath Ledger.. *3*
        • l.enik

Re: Re: Heath je nej!

Proč nekupovat?To já jsem těch 35 Kč teda obětovala a časopis pečlivě uschovám doma,vždyť je krásné ho vidět že se o něm někde píše.Když s ním dávají nějaký film,tak prohlížím všechny televizní programy jestli tam náhodou není nějaký obrázek,a pokuď je (i třeba malinkatý) mám jej hned v košíku.Fakt nechápu. *9*
  • heath

úžasnej a krásnej kluk a supr herec*.*
  • denina8

Zkrocená hora

Zkrocená hora je vážně pěknej film..taky se mi dost líbí...Heath 4ever *14*
    • a.n.c.a.

Re: Zkrocená hora

jj me taky
      • mymy

Re: Re: Zkrocená hora

jj je ro fakt krásnej film
  • a.n.c.a.

...

Tak si tak ctu a Heath chtěl mít nejmíň 6 dětí *8* ... zajimalo by mě jestli je to pravda... *14* *4*
    • emo-anne

Re: ...

jj je to prawda:D:D 6 bylo pry jejich magicke cislo:) rikal ze si pral vstat a slyset detsky smich:) tak jak to bylo s matildou:)
      • a.n.c.a.

Re: Re: ...

Pravě jsem si taky přečetla ten clanek:)hlavní je ze ten dětský smích slyšel u Matty:)
  • dvd

Ahoj, hele jak teďka vyšlo s bleskem dvd čtyři pírka...nevíte jestli jsou u toho i bonusy?
    • gallacher

Re: dvd

clovek to tady pise aby si to lidi precetli a oni si to neprectou a blbě se na to ptaji...sorry nic proti
    • Re: dvd

j bonusi tam jsou *3*
  • zkrocená hora

hej lidičky..našla sem na jedné netové stránce film zkrocenou horu..jestli sem teda neviděla špatně..tak jestli budete chtít odkaz tak sem pisněte...ale možná to je ve slovenštině..nwm..ale doufám že ne:)
    • Re: zkrocená hora

ahoj hele tak ju semka písni tu zkrocenou horu pls. byla by jsi faakt moc hodná já ju nikde nemužu sehnat a i kdyby to bylo ve slovenštině tak mi to tolik nevadí *1* mno ale bylo by to lepší v češtině mno :-D
      • Re: Re: zkrocená hora

http://www.dlouhefilmy.com/index.ph p?page=movie&name=zkrocena-hora-bro keback-mountain
        ale nwm v jakí je to kvalitě..takže kdyžtak promin..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit