Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • barca00

Heath Ledger LOwe ju

Ahoj..lidi já swámi souhlasím Heath Ledger byl nejlepší herec na celým swětě *14* *14* i když umřel je pro mě nej a wřdy bude... *5* *14*
    • slimshady

Re: Heath Ledger LOwe ju

jj byl fakt hezkkej a moc dobre hral a hlavne ve filmu 10 duvodu proc te nanavidim nebo kletba bratri Grimmu. *9* *14* *8*
      • Re: Re: Heath Ledger LOwe ju

Jo ... nápodobně snb
    • Heath

Prosím vás,zase o něco klesl,i když je stále na pátém,tak prosím všechny jeho fanoušky,choďte tu!...tak zas je to jedno,tahle anketa stejně asi nemá úroveň,když mezi prvními jsou ti,kteří tam jsou!...Heath je tu ze všech nejlepší,nikdo z nich mu tady nesahá ani po kotníky,myslím ti tady v té desítce...Ani nevím, co tu vůbec dělají! *10* !Už se nemůžu dočkat, až zas v telvizi dají nějaký jeho film...Ale na Nova Cinema,mají na jaře dávat ZKROCENOU HORU,tak pro ty, kteří ji neviděli,tak doporučuju, podívejte se,abyste to zas nepropásli!!!Je to nádherný, ale strašně smutný film!Ale je to zážitek!!!ach ten Heath...
  • Biografie

Jaká biografie mužete mi to někdo přiblížit jako kde to najdu kdy to vyjde co tam bude všechno moc prosím o toto nemužu příd . Moc prosím *9*
    • Re: Biografie

já si ji koupím normálně v knihkupectví,ale těším se,jsem rád že je taková knížka,budou tam jeho fotky,a nabíc aspon trochu zapomenu na jeho smrt,protože se vrátím do jeho života,v době kdy byl šťastný *4*
      • gallacher

Re: Re: Biografie

*9*
      • tetka.betka

Re: Re: Biografie

to vyšla i o heathovi knížka? tu chci!!
        • gallacher

Re: Re: Re: Biografie

jooooo...vzdyt to furt rikam..

Biografie vyjde pristi nedeli,aspon by mela.MOzna se to spozdi.Je to ilustrovana biografie,jsou tam hlavne fotky ale i informace o celem jeho zivote.Najdes to na seznamu kdyz das zbozi a napises tam Heath Ledger tak ti to tam vyjede nekolik odkazu.a tam si to muzes predobednat.
      • Re: Re: Biografie

prekvapuje me ze to nevite,takova udalost,prvni knizka o nem a nikdo to nevi.zajimavi...
  • Biografie

Tak co?kolik z vas ma predoobednanou jeho Biografii ktera vyjde pristi tyden?ja uz asi tri tydny..a nemuzu se ji dockat..vyjde me to na 345Kč i s postovnym...Ilustrovana biografie Heatha ...no nekup to *3* ....tesiiim seee

Mužu se zeptat kde bych si tu knížku mohla předkoupit?Hledala sem na netu, ale nenašla sem nic
  • Ahoj

Ahoj fanoušci Heatha od oby co ho mám ráda a co jsem se dozvěděla o jehho smrti to dost prožívám málokdo to chápe ale vím že pravý fanoušci jsou na tom podobně. Nezapomeňte na něj.
    Kdo chce popovídat mí icq: 357604849
  • Joker

Me jeho smich v temnym rytirovi pripomina strasne toho zlyho klauna z jednoho filmu...a je drsny jak tam zmenil hlas....
  • tetka.betka

ch jo..

v bravíčku je Heathův plakát, tak si ho kupte kdo ho nemá :-) je tam mocinky hezkej, jo chci se zeptat kdy budou ti Oskaři? všichni o tom mluví..ale ja nejsem mooc v obraze..tak sorry
    • Re: ch jo..

vyhlášení bude 22.února... *3*
      • Re: Re: ch jo..

A mam dotaz bude v televizi to vyhlaseni??nebo kde mam hledat vysledky??a nevite v kolik hodin?
        • vyhlaseni

ano urcite,to bude prenaset nejaky kanal,nejsem si jisty, ale myslim ze vetsinou to prenasi CT dvě,a mozna jeste nekdo,to se uvidi,vsak jeste je nejaky cas...tak potom budou presne informace!
  • denina8

Navždy

Taky jsem si koupila to bravo a plakat je fakt uuzasnej *3*
    • iglue

Re: Navždy

souhlasíím *1*
    • Re: Navždy

Ty datumy tam už moc ne :(
    • Re: Navždy

jojo.. je kráásnejj
    • V našich srdcích-je Heath

zrovna včera jsem si pouštěl americkou talk show:Elen show,kde byl v roce 2006 host Heath,a byl neuvěřitelně zábavný,milý,krásný,opravdu já si ten rozhovor pouštím denně,a je nemožné,když se na něj díváte,a řeknete si že tento člověk nežije!to je strašné,navíc byl tak mladý,zrovn letos by oslavil 30.narozeniny,hrůza.Až je z toho člověku zle,a cítí takovou nespravedlivost a smutek! *9*
      • Re: V našich srdcích-je Heath

Ahoj naprosto s tebou souhlasím já Heatha pořád zbožňuju byl a bude skvělej herec. V temným rytíři zahrál Jokera naprosto bez konkurenčně :) No jo no.
        Ráda s tebou pokecám klidně se ozvi na mejl páá
      • Re: V našich srdcích-je Heath

Myslíš ten jak tam "jeli" na te kare nebo co to je :D to bylo dobry,u toho jsem se chlamala skoro az na zemi.........nesmima na neho vzpominat s brekem,ja vim je to tezky,ja taky nekdy kvuli tomu brecim,ale on je srandysta tak by jsme na neho meli vzpominat s usmevem...neco jak rodina v Parthu na úplazi,sice Michelle zrovna moc dvakrat nemusim,kvuli tomu ze se rozesli a Heath se bal ze prijde o Matty,ale v jednom mela pravdu kdyz rekla....'Tohle by si Heath přál,naši lásku a zapadající slunce'
        • Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Asi máš pravdu, měli bysme na něj vzpomínat s úsměvem a mít radost z jeho filmů!Jenže je to fakt těžký,prostě jakoby to nešlo překousnout! *9*
          • Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

jo to je a strašně těžký,já s tím taky moc bojoju,nekdy se mi to dari ale nekdy ne,nekdy fakt mam takovou depku ze bych jedla antidepresiva....Ale on mel hodne velkej smysl pro humor a velkej smisek,tak mu udelame radost a budeme na neho vzpominat s usmevem,ale to neznamena ze si nepobrecime,třeba jak umře na konci Patriota,nebo si pobrecime na dušičky a na jeho narozky a na den umrtí.A s usmevem na neho budeme vzpominat pri divani se na Casanovu a na dalsi jeho same uzasne filmy,jine ani nemel...a uz se tesim na Imaginarium....a taky se zasmejeme u Temnyho rytire..u jeho super magickeho triku a nebo Ale ale nechceme aby nam tady vybuchly emoce *1* *1* a nebo cingy lingy cingy lingy taaady daaady daaaa *15* ......... Myslíme na tebe Heathyyyy *9*
            • Re: Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Depka depka depka pořád dokola .....mam takový hrůzný myšlenky ,aaa heathe .. Navždy mu zůstanem věrný !!! teď mluvim za všechny.Nejde na něj zapomenout v našich srdcích fakt zůstane navždy!
            • Re: Re: Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Jo jo v Temným rytíři byl skvělej :) *14* Ten jeho smích tam *1*
        • Re: Re: V našich srdcích-je Heath

Sorry překlik v Perthu
  • Bratři Grimmové

Ahoj viděli ste Kletba Bratří Grimmů,je skvělý že si s Heathem zahrál ten českej herec co ?
    • gallacher

Re: Bratři Grimmové

tam tech ceskej hercu bylo vic a taky v pribehu rytire..
      • Re: Re: Bratři Grimmové

Ty se maj .... *4*
  • Navždy

Život je tak krutý,radši ho neberte vážně ,jak vidíte stejně z něj živý nevyváznete... Joker by nás za tkový řeči všechny vodstřelil,Heath byl naprosto talentovanrj dokonalej milej herec s budoucností ,je taková škoda že mu tu budoucnost někdo vzaL....
    • gallacher

Re: Navždy

akorat tak buh,protoze co ja vim tak to byla nestastna nahoda...presneji....selhani srdce v dusledku uplneho vycerpani organismu....a jak my vime buh je peknej hajzl..
  • sonish-kaa

Plakát

Achoooj,dneska sem si koupila dnešní bravo s PLAKÁTEM HEATHEM LEDGEREM.Mno akorát to datum tam nemuseli dávát mno *9*
    Ale jinak je plakátek hezounkej,chystám si ho vylepit;-)
    Heath byl a JE pořád nejlepší herec!! *15* *14* Oblíbila jsem si ho až tento rok mno *9* Ale přesto ho mám ráda *3*
    Myslím si,že to byl talentovaný,hodný,laskavý,sympatický..atd
    chlap!!!Je to prostě nej HEREC a nikdy nevyhasne!!! *5* *14* *14* *14* *14*
    Je jedno jestli bude 4. nebo na 8. místě,hlavní je,že je hluboko v našich srdcích!!! *14* *14* *14*
    Heathe,zbožňujem TĚ *14* *14* *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit