-
..
Zapomenout,zapomenout,to se řekne lehce,ale moje srdce zapomenout nechce... *9* -
-
Re: ..
ty jsi asi velký blázen do Heatha že?Já se ti nedivím... -
-
Re: Re: ..
velký blázen jako myšleno v ženském rodě... *15* -
-
Re: Re: Re: ..
jo to teda jsem... -
-
Re: Re: Re: Re: ..
Jentak dál *4*
-
-
-
-
-
..
Ja fakt obdivuju lidi,kteri dokazou rict....No co my zijeme dal....jenze,v mym pripade to ani nepujde.Heath pro me znamenal,znamena a znamenat bude celej svet a ja se nedokazu za boha smirit s tim ze uz tady neni,vsichni ho nosime v sobe,jenze porad je ve me ten pocit,že umřel nejvetsi talent,hereckeho sveta a muj oblibenej herec.. *9* -
-
milacek heath
ahoj fandove heatha prosim piste mi na icq:415709306 miluji te heathe ledgere
*1* *1* *14* *14* *14* *14*
-
-
citat
Na netu jsem nasla tenhle citat....a je to pravda pravdouci....Mnozí z těch, co žijí, by zasluhovali smrt. A mnozí z těch, co zemřeli, by si zasloužili žít. -
Zlaty Otto
Takze vsichni do ruky mobil a piseme BR HEREC 10 a odesilame na cislo 9001503.......podporime ho na zlatyho ottu... -
vzpomínáme
Už prosím vás neřešte ty příčky o to tu vůbec nejde- tak je navštěvovanější Miley nebo Robert ale na tom nezáleží...i dobrá většina z těch co navštěvují ty ''aktuální hvězdy'' heatha měli rádi a jeho smrt se jich velmi dotkla!! jenže čas jde prostě dál a my bychom měli taky...NIKDY opakuji vážně NIKDY na heatha nezapomenu a vždy ho budu považovat za jednoho z nejlepších herců co tu kdy byli.. obdivuji ho a před jeho hereckým talentem smekám!!!a tak tedy vás skoro prosím-neřešte to.. tahle stránka by měla sloužit jako hezké vzpomínání na něj!! a né jako potrhlá rvačka o to kdo se udrží nejdéle na výsluní první příčky.. -!!vzpomínejte na něj a obdivujte ho!!- tohle si to
tiž HEATH zaslouží... navždy tu zůstane s náma v našich sdíčkách a to je nejdůležitější!!! R.I.P. HEATH LEDGER -
bravo
Vravo uz mám taky:) Na plakátku je nadhernej akorat me vzdycky stve ze tam napisou to datum umrti:(:( Ae pro me furt zije v mem srdicku:) -
Bravo
Ahojky,jsem si dneska koupila to Bravo a je tam s Heathem moc hezkej plakát,ale nemuseli tam dávat to datum úmrtí,to se na to podívam a hned se mi to připomene *9* Ale tak stejně je to krásnej plakát *4* S tim Oscarem máte pravdu,jsem ráda,že to vypadá,že to Heath dostane,ale je to smutný,že tam nebude,že si pro to nepříde a nebude rád,že ta námaha za Jokera stála za to.Je to hrozný. *9* Chudák Heath,neměl umřít. *9* Měl tam být.Ale bohužel nenaděláme nic,hlavně,že to ocenění dostane a bude to sledovat zeshora.Hlavní je,že navždy zůstane v našich srdcích. *4* -
Ste dobří!!
heath už je 5 ste dobří to jo!! fajně jede dolů.. -
-
Re: Ste dobří!!
my za to ale nemuzeme. -
-
Re: Re: Ste dobří!!
tohle neřeš:D co na tom záleží ..fakt je ot trapný tohle -
-
Re: Re: Re: Ste dobří!!
JO.je jedno na kolikatym je miste na nejake blbe strance...hlavni je ze u nas je na 1. miste a tam taky zustane..
-
-
-
-
..
to je pravda,ale zase on se na to urcite diva zezhora,to by si ujit nenechal.... -
Heath
mno je to blbý protože mohl si toho oscara odníst sám škoda že už nežije..... *9* *9*