-
....
škoda takového dobrého krásného herce..=´( *9* -
ach jo
je mi fakt lito tohle si nezaslozil!byl to fakt krasnej herec *3* -
plakát
HEATH- forever- HEATH!!! lidičky má být tenhle čtvrtek v tom bravu ten heathův plakát??? *7* -
-
Re: plakát
jo, bude tam...
-
-
4 pírka=)
Ahojky,za týden v úterý vychází dvd 4 pírka,s Bleskem nebo bez,jak chcete.Nevím jak vy,ale já si ho určo kupuju. *3* *4* Heath forever! *4* -
-
Re: 4 pírka=)
Tyjo..super!to si musim koupit..ten film byl fakt skvělej..chtěla bych více filmů s Heathem..bohužel některé co vyšly už jsem prošvihla:(..ale toto se nenecham ujit -
Re: 4 pírka=)
Tak to je skvělý. Díky za informaci *4* -
-
Re: Re: 4 pírka=)
Neni vůbec zač. *3* *4*
-
-
-
proč de dolu
všechno je to politika *1* *1* ne si dělam srandu měli by dávat víc filmu s nim a taky si myslim,že klesa,že už se tak trochu na něj zapomina a přitom to byl pan herec doufam,že o něm natočej dokument jak davj občas na čt2 o hercích,ale pro nás bude vždy nejlepší *3* -
-
Tak dělejte něco!
jak je to možné,proboha tak choďte na jeho profil!měl by si aspoň udržet to 2.místo,no tak lidi!vždyť je nej.ne?!!!!!!
-
-
kuk
.. jako.. jakto,že je už 3 .. mě docela náskok..
jinak ,nechci si dělat reklamu..to ani náhodou,ale kdybyste chtěli vidět nějakej Heathův shoot.. tak je mám na blogu.. teda ještě né všechny ,ale většinu jo - http://heath-blog.blog.cz/ -
jdeme dolů
lidičky Heath už je 3..nechápu jak to.. vždyt měl docela dost h¨lasu, že to tak řeknu... no a ted ho předběhl ten debill -
-
Re: jdeme dolů
Mně hlavně štve ta krava na 1 mistě jako nechapu co je na ni nej!!! *10* Jako Heath je krasny suprově hraje a hodně toho dokazal. ale co dokazala ona? -
Re: jdeme dolů
no tak to nevadí...Heath bude stejně na 1.místě ve srdcích ssvých fanoušků a to stačí..:) -
-
Re: Re: jdeme dolů
to jo *14* *14*
-
-
-
:(
Tohodle cloveka je takova skoda...osud je hrozne krutej!on byl ten typ herce, kterej z niceho udelal film!! Umel udelat tu postavu, kterou si vsichni pamatujou. Tak trochu jako treba Johnny depp, ten taky z kazde kraviny udela velkofilm(napr.pirati)...nebyt Heatha, tak je z temnyho rytire naprostej propadak! I z tech 10ti důvodů..proste ty filmy sou celkem o nicem,ale on tomu dodal ten smrnc....A takovych hercu je po certech malo! Fakt skoda *9* -
-
Re: :(
jo v 10 důvodech byl skvělej a v bratřích Grimech taky-o Betmenovi nemluvě -
pro : Frukko
Tak to byl skvělý příspěvek od tebe včera. Naprosto s tebou souhlasím.
Jsem ráda, že existují lidé, kteří uvažují jako já a taky jim tolik Heath chybí..
-
-
Jakto???
Jakto že jde Heath s navstevnosti dolu ???? :-o už měl nšco přes 444500 a ted ma min -
-
Re: Jakto???
jo že?kua s takovou nikdy tju první nepředběhneem *8* -
Re: Jakto???
Taky to nechápu... *7*
-
-
Videa a blog
Na svým blogu mám hrozně pěkný videa s Heath Ledgrem určitě se mrkněte a napište mi nějakej komentářík *3* Muj blog je http://evulinkapusinka.blog.cz/ *3*