-
muj novej blog
http://heathyforever.sblog.cz/
z atim tam toho moc neni... -
Plakát
Tyjo plakát to sem vube nevěděla ještě že jste to sem napsali to si musím hned koupit *3* týjo to hledám tak dlouho moc díky juchuchuuuu *14* Heath Ledger I love 4ever *14* -
Plakát
Achoj všichni..!Prosím vás nevíte v jakém časopise by měly být PLAKÁTY HEATHA LEDGERA???
Někdo tady psal že by měl být v bravu.Jako vážně jako tento čtvrtek??:-)
Pls odepište *7* -
-
Re: Plakát
jj tento ctvtrek v bravu...aspon to redaktori v predchozím bravu psali...doufáááám:) -
-
Re: Re: Plakát
přece nenapsali do kterého čísla ho dají.......................
-
-
Re: Plakát
no tak to už sis snad přečetla..a kdyžtak to přece můžeš sama zjistit podle titulní strany, ne??
-
-
plakát
Ahojte ráda bych vás poprosila kdyby jste věděli o nějakým heathově plakátu že třeba bude v nějakým časáku tak to sem prosím napište ráda bych si ho pak koupila. Dík moc *3* -
-
Re: plakát
jj plakát by mel být ve ctvrteek v bravu:) -
-
Re: Re: plakát
měl by být no...jsem zvědavá jaký tam daj:) -
-
Re: Re: Re: plakát
*14* už se na něj těšim
-
-
-
-
Nia
I love him and always will.Really!!!!!!!! -
pohřeb..
přesně před rokem měl dneska Heath pohřeb.. *9* -
-
Re: pohřeb..
přesně před rokem dneska??? *1* -
Re: pohřeb..
strašné no.. *9*
-
-
Mela jsem ho rada
Byl suprovej *14* V kazdym filmu mu to strasen slusel *14* Navic mi prisel ze je pohodovej chlap *5* Je ho desna skoda *9* Mela jsem ho rada a byl to nejdnadanejsi herec a zemrel. *9* Nikdy na nej nezapomenu -
heath
heath ma ten nejkrasnější nejdokonalejší usměv a největší talent v herectví a v každém filmu (který sem vyděla) hrál prostě dokonale prostě je dokonalí. ♥-zbožňuju ho-♥ *14* *14* -
časopisek s dvoustranou Heath Ledgera
čauky viděla sem už starší příspěvěk kde se psalo něco o dvoustraně o Heath Ledgerovi v časopise štastný Jim nevýte někdo jestli je to ještě k prodeji a do kdy *4* moc si to chci koupit *15* prosím moc *3* *3* -
-
Re: časopisek s dvoustranou Heath Ledgera
Bohužel ten časopis už nedá koupit *9* *9*
-
-
oprava :-D
Omlouvám se za chybičky,které sem v níže článku napsala.
*videa,Heath ...
To víte,z těch videí sem vedle *15* -
-
Re: oprava :-D
toho si skoro nikdo nevšim =)
-