Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • sonish-kaa

I love you Heath Ledger

Taky jsem se dívala na uvedené vide.SOu opravdu nádherná. *14*
    Heardovi to tam sluší i s jeho ksichtíčkama *15*
    Taky jsem se před půl hoďkou dívala na film CANDY.Tento film je opravdu úžasný a poučný. *4* Doporuču ji ho *3*
    Heath má krásný úsměv a byl to jak vynikající herec tak i člověk. *3*
    Nikdy na tebe nezapomeneme,zůstaneš nám v srcích. *14* *5*
  • klarusha-h.l.

vzpomínám...

Právě jsem dokoukala videa, o kterých píšete. Jsou opravdu nádherná. Heath byl člověk plný života a jeho úsměv byl dokonalý. Jeho herecké výkony byly božské a nezapomenutelné. Je škoda, že tento podle mě báječný člověk, už tu s námi není, ale přece zůstává v srdcích každého z nás. Heath, I miss you so much
  • tojo..

to video je vážně dokonalý..
    škoda,že už není Heath mezi námy... *9*
  • Heath a jeho Ksichtíky xD

Miluju když vidím video kde se Heath Ledger smějě jeho úsměv mě vždycky potěší vrásky které mu přři něm naskočí sou tak svůdný a sexy že z nich uplně memůžu. (a on vážně ksichtíky umí) je to hrozně vtipný roztomilý a krásný když dělá nějaký obličeje. hledala sem různý videa s ním a našla sem jedno fakt vtipný při kterým sem se rozplívala a smála zárověn. momenty když se tváří uplně ujet je strašně moc a autor je schrnul do jednoho videa a musím uznat že je to vážně uplně superní *3* určitě se nato podívejte rozplívala sem se přitom a smála http://www.youtube.com/watch?v=d89Q8_gWXQ8&feature=related a nebo na youtube.com zadëjte: HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 1
    Super je i HEATH LEDGER - SO FUNNY! Pt 2 *15* stojí to zato
    • piper002

Re: Heath a jeho Ksichtíky xD

on byl skvělej xD
  • veryus

Muj Nejoblíbenější herec

Nejkrasnější usměv a nejvetší charisma je ho škoda miluju ho ♥ !!
  • flondynka

Video 2

A teď jsem zkoukla to druhý a pravdu to stojí za to. *3* Jak to tam Heath vypráví a jak mluví o Matildě a jak pak dostane ten mini obleček pro Matildu ze Zkrocený hory,to je fakt úžasný,moc pěkný. *4*
  • flondynka

Video

Opravdu moc krásný video,jak se tam Heath směje.Ach jo,to je strašný,že už tady není.Nádherný video. *9*
  • bezva video

Heath Ledger on The Ellen Show taky na you-tube je to dlouhý ale stojí to za to vážně se nasmějete
    • gabinka022

Re: bezva video

Máš pravdu, fakt skvělý video, který vás určitě rozesměje! Vyžaduje znalost angličtiny, ale myslím, že i kdybyste nerozuměli ani slovo, stojí za to vidět Heatha se smát a užívat si pohledu na to, jak byl tehdy po natočení Zkrocené hory šťastný. Potom jsem se koukla na video "Heath Ledger talks about the Joker" a řekla bych, že tady už je trošku jiný..prostě jak sebou pořád šije, drbe se atd.,připadá mi neklidný a roztržitý, těžko hledá slova..věřim tomu, nebo spíš chci věřit, že to bylo jen v důsledku vyčerpání a nevyspalosti *7* každopádně vidět ho jak mluví tím svým hlubokým hlasem, v civilu, jak se směje..to je prostě nepopsatelný zážitek *4* chybí mi *9*
    • Heath!

tak ta miley zas o neco postoupila,hruza al Heath to stejne vyhraje a vcera jsem se na koukejxkrat.cz dival na 10 duvodu proc te nenavidim,Heath je tam krasny *4* *4* *4* *4* *4*
  • video

nádherný video na you-tube napište toto One Year Without Heath Ledger
    • Re: video

To video je uplně superní píšu pro připomenutí je totiž uplně boží tak aby to všeci viděli na youtube.com si napište One Year Without Heath Ledger a mrknete na to první 4 minutový video je prostě uplně nejvíc krásný
      *5* *5* *14* *14* *3*
    • Re: video

Krásné video *14* Ten Heathův neodolatelný úsměv, na ten nikdy nezapomenu *14*
  • NED KELLY

Čus lidi. Chci se zeptat, právě mi psala sestra, že konečně dorazil Ned Kelly. Viděl jste to někdo? Díky za názory *4*
    • Re: NED KELLY

Mě asi nejméně ze všech jeho filmů, ale hraje tam zase úplně jinak a néé špatně.
      • Re: Re: NED KELLY

Jako je to dobrý, ale strašně depresivní...
        • Re: Re: Re: NED KELLY

No veselé to opravdu není, zvlášť když je to podle skutečné postavy. Takový australský Jánošík. *9*
          • Re: Re: Re: Re: NED KELLY

To máš pravdu. Navíc já jako milovnice koní, když podřízl svého krásného věrného koně a pil jeho krev aby nezemřel žízní... No mazec. Vlastně jsem si vzpoměla, že ve čtyřech pírkách, takhle vycuc velblouda. No ale ten přežil. Jinak herecký výkon super
            • Re: Re: Re: Re: Re: NED KELLY

Na toho koně jsem téměř zapomněla, ale na velblouda ze čtyř pírek si pamatuju. Vidíš, takový silný moment...budu si to muset připomenout, člověk rychle zapomíná.
    • Re: NED KELLY

mě se to líbilo :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit