Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • tetka.betka

A

tak dneska tady ještě nikdo nepsal jo..předávání oskarů se nam blíží, tak držme palečky 😍
  • sonish-kaa

Oscar

Taky doufám , že Heath vyhraje OSCARA!!! On si ho zaslouží , protože to co předvedl v Temném rytíři byl nadlidský výkon a k tomu byl ještě energicky vyčerpán. Těším se na předávání cen OSCARŮ budu se taky dívat . Myslím,že to bude na programu pro7 . Ti kteří nemají tento program můžou sledovat na internetu. 😉 Předávání bude někdy pozdě v noci , ale i přesto se budu dívat 😍 😍 😍
    Heath je prostě nej herec , newím jak to mám popsat, ale určitě víte jak to myslím 😍 😍 😍 😍 😍 😍 😍
    Mimochodem Forrest Gump je taky výborný fim kde graje v hlavní roli Tom Hanks ,tento film mě dost dojal 😟 🙂
  • skoro na 1.místě

ještě nám chybí nák okolo 15 000 "navštívenek" Ledgera...tak chodte,chodte...stejně si ymslím že bude na 1.místě:-).....Ledger 4ever! 🙂
  • denina8

Heath

Strašně držim palečky a by Oscara vyhrál...Mocz si ho zasloží.
  • klarusha-h.l.

bohužel nestačí jen doufat

Jak mluvíte o předávání cen Oscar, tak jste mě přivedli na myšlenku. Říká se, že předávání Zlatých Glóbusů (který Heath vyhrál) je předzvěstí výherců Oscarů. Heath by si Oscara určitě na 1000% zasloužil. Už jsem se také dočetla, že se uvažuje o tom, že by mu ho nedali. Zlí jazykové tvdí, že by ho neměl dostat, jen proto, že je po smrti. Podle nich se k tomuto smutnému faktu spoustu kritiků přiklání a po zlhédnutí filmu The dark knight, je jasné, že ho prostě dostat musí, byť in memoriam. Podle zlých jazyků, jsou tu lepší herci, kteří by ocenění Oscar dostat měli.
    Naprostá blbost!!!!! Nemyslím si, že by se filmový kritici přikláněli k faktu, že už tu s námi Heath není, a jen proto by měl dostat Oscara. Ve filmu Temný rytíř naprosto zářil a podle mého toto byl určitě výkon hodný Oscara! Ať si kdo chce, co chce říká, já doufám a pevně věřím, že filmoví kritici jsou rozumní lidé a Heatha i posmrtně odmění nevyšším oceněním. Zaslouží si to!
    • Re: bohužel nestačí jen doufat

jo,to je pravda,zaslouží si to víc než kdo jiný...jenže co se týče akademiků,kteří oscary udílejí mám z toho trochu obavy...už když se kouknu na to,jak dopadl v nominacích celkově temný rytíř tak je jasné,že to nejsou zrovna komicsový fandové....celkově se oscaři většinou dostávají za typově jiné role,jeden příklad za všechny-třeba typicky oscarový snímek je Forrest Gump...Heath hraje prostě fantasticky ale bojím se aby si neřekli,že je to všechno moc zpopularizované a že má tolik slávy jen kvůli své smrti a neodklonili se k někomu jinými...nicméně pevně doufám že ne...přece by je pak čekal nálet rozzuřených fanoušků... 😎
      Takže prostě držíme všichni palce Heathovi... 😍
      • Re: Re: bohužel nestačí jen doufat

Jenomže nejlepší výkon za vedlejší roli nesouvisí s tím jestli se jedná o komics či nikoliv a vůbec ne o to, jestli je herec po smrti nebo ne. Ale jestli to tam prostě je a já věřím , že jo. Ten herecký výkon musel být vyčerpávající, ale rozhodně stál za to. Jsem filmový fanda a nejen Heathův a na tenhle film či spíše na jeho herecký výkon se nedá zapomenout.
        Věřím v Oskara.
        • gabinka022

Re: Re: Re: bohužel nestačí jen doufat

Ahoj. Tak teprve včera jsem zkoukla na dvd Temnýho rytíře, protože když běžel v kinech, tak jsem ho bohužel propásla, a sehnala jsem ho až teď. Musim se ale přiznat, že ten film není zrovna šálek mýho čaje, nemusim moc akční filmy a "střílečky",i proto jsem na ten film nijak moc nespěchala...ale stálo za to ho vidět kvůli Heathovýmu úúúúžasnému výkonu. Strašně se mi líbil jako zdravotní sestřička 😁 možná, že spousta lidí se mnou nebude souhlasit, ale podle mě by ten film bez Heatha v roli Jokera vubec nebyl ono a mě osobně by ani nebavil..takže reaguju na to, jak jsi psala, že na tento film se nedá zapomenout a pak jsi dodala, že spíše na jeho herecký výkon. Můj názor je totiž takový, že ten film sám osobně není nic převratného, kdežto Heath v něm "převratný" byl 🙂Oscara si opravdu zaslouží.
          • Re: Re: Re: Re: bohužel nestačí jen doufat

Ahoj Gabinko, díky, že sdílíš podobný názor jako já. Když jsem odcházela z kina, tak jsem taky nebyla tak nadšená, jak jsem si představovala a byl to snad druhý Batman, kterého jsem viděla, taky zrovna tenhle žánr nemusím. Ale pak cestou domů jsme se o tom filmu bavili a měl něco do sebe, ale opravdu nejvíce díky Ledgerovi. Sestřička byla dokonalá, člověk se při tom ani nechtěl smát, ale musel. Líbil se mi všude: ve vězení, jak visel za lano a stále ironicky blábil, na rautu, s trikem s tužkou no prostě se hrozně těším, až se na to znovu podívám. Měj se hezky ahoj L.
  • Nový film Heath Ledgera

Už se nemužu dočkat až ten film bude v kině musím se na něj podívat ale prý (proto že zemřel během pulky filmu) 😟 ho v pulce nahradí nejspíše johny deep to je smutný že to nedotočil ale aspon chvíli jej vidět na plátně je pro mě zázrak moc se na to těším a i když je jen v pulce bude to určitě superní 😉 😍 😍 😍
    • Re: Nový film Heath Ledgera

myslim,že ho má nahradit né jenom johnny,ale i collin farrel a jude law ne?
      • Re: Re: Nový film Heath Ledgera

ano
  • 🙂

Já myslím, že po těch Zlatých glóbech je jasný, že ho dostane, moc v to doufám, protže to co předvedl za výkon v Temným rytířovi je fakt fenomenální! Je tam úžasnej a fascinující! 😁 😍
  • tetka.betka

hh

ste se zase nějak zasekli ne? už nám chybí jenom troška abychom překonali Maily tak pište pište at vyhrajem
    • Re: hh

Já myslela že je to o náštěvnosti a né a komentářích ne?
      • anet3

Re: Re: hh

Jo, na počtu příspěvků nezáleží.
    • Re: hheath

no tak lidi chodte tu,at to Heath vyhraje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!. 🙂 on to tady musi vyhrat,jo a Oscara musi ziskat take,jinac tam do toho Hollywodu vletim a udelam tam s nima kratky proces!Takze drzet palce,Heathovi!!Jasne?! 🙂
  • oscar..

já bych si strašně moc přála,aby heath toho oscara dostal...a taky si myslím,že si ho vážně zaslouží...no jestli ho nedostane,tak asi něco vzteky rozkopu... 👿
    • tetka.betka

Re: oscar..

určitě ho dostane musíme mu držet palce! 😍
      • Re: Re: oscar..

Jj,to by snad ani nejde aby ho po tom,jak zahrál Jokera nedostal...ale stejně budu celej 22.únor nervózní...nevíte někdo náhodou,kde to budou dávat?
  • sonish-kaa

Heath Ledger

Souhlasím s klarushou-h.l. 😟 😟 🙂
    • Re: Heath Ledger!

Tak jsme trochu posilili, takze chodte na Heatha dale , at vyhrajeme!!! 🙂 🙂 🙂 A nezapomenout Heath je nej!!!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit