-
Neeeeeej
Achoooj ...! Heath je néééééj! A vždycky budeeee *15* *15* *15*
I LOVE YOU !!!! *14* *14* *14* -
Heath
On byl prostě ÚÚÚÚÚÚŽASNEJ herec...byl i ÚÚÚÚPE hezkej...fakt se nedá na něho zapomenout...Včera jsem koukala na jeden z jeho filmů...Heath prostě nejvíc *14* -
-
Re: Heath
jj musím souhlasit je dokonalej *14*
-
-
Sek sek sek
je to tu strašně zasekané,ale strašně..pane bože pište, ho tak zbožnujete a nepomůžete mu k vítězství nad Miley? -
Heath
pojde každý nejmíně 10 příspěvku, přece zvítězíme nad Miley ne? *3* -
-
Re: Heath
Heath super, jednicka,always for you Heath!!! -
-
Re: Re: Heath
jo Heath ale stejně sám to nedáš..2000 příspěvků
-
-
-
R.I.P.
neviem ale zda sa mi že ludia začali heatha vnimat az po smrti.... *9* ale som rada...ze ma fanusikov po celom svete...bol vynikajuci herec minule som o nom citala ze ked mal 10 rokov vyhral sachove turne...mal velmi rad sachy .... *14* chcela by som vidiet vsetky jeho filmy ...nazim sa ich zohnat... *14* dufam ze sa mi to podari -
-
Heath!
takze Heath byl nej a nej bude, !!!herec jakej tu dlouho nebyl!A krasny a vubec...!takze to tady rozvalcujte ! -
-
Re: Heath!
oo ses nám nějak rozjel *3*
-
-
-
heath
heatha je strašná škoda byl to neuvěřitelně hezkej a talentovanej herec. *9* -
-
Re: heath
ste pořád chtěli překonat miley a nikdo proto nic nedělá... musíte psát a psát a psát abyste jí překonali.. Heath si to zaslouží, tak makejte -
-
Re: Re: heath
to ale neni o diskuzi!je ot o navstevnosti..pokud chceme Heatha dostat nahoru musíme navštěvovat jeho profil tady...což já dělám nekolikrát denně
-
-
-
Pojdte
Pojdte zamakat at je Heath první pred Miley *4* *4* *4* *4* -
-
Heath!
Jezis no to by bylo super, tak to ji musime s Heathem predbehnout, tak se zapojte vsichni!Heath musi zvitezit!!! *4* -
Re: Pojdte
jojo, o to už se snažím delší dobu, ale Miley se najednou hodně zvedla, i když ted se jí Hetah dost přiblížil..můžu ale říct alespon, že Heath předehnal ve fanklubu Lindsay Lohan..byla nad ním, ale fanoušci Heatha ted dost přibyli a najednou má navrch:).já jen, že jsem jej měla ve svych osobnostech až za Lin a ted je u me na 3.miste..chapete *4* -
Re: Pojdte
myslíš, že to půjde? ja bych mu to přála ale nevim nevim.. -
-
Re: Re: Pojdte
mužu se zeptat jak na to?? chci jít do toho..
-
-
-
Štastnej Jim..
tak sem si dneska koupila ten Štastnej Jim..jako některý věci tam sou fakt uplně jak z normálního bulváru..ve Story! byl ten článek o něm hezčí..ale jedna věc mě naprosto uchvátila..je tu napsaný jak Johnny Depp převzal za Heatha v dr.parnasse tu roli..tak že ten honorář kterej za to dastal tak že věnoval Matildě..to je od něj hezký.. *4* je dobře že tu roli dokončil Johnny Depp..aspon je to někdo kdo má k Haethovi úctu.. *4* -
-
Re: Štastnej Jim..
A tys to dřív nevěděla? Btw. jeho roli nedokončil jenom Johnny Depp, ale i další 2 herci (to jenom tak mimochodem, protože všude se mluví jenom o Deppovi....) -
-
Re: Re: Štastnej Jim..
nn nevěděla..
-
-
-
Heath je nejlepší herec!!!
Prostě tohohle člověka je škoda nejvíc *9* Heath Ledger byl nejlepší herec na světě!!!Je hrozný že umřel takhle mladej *9* -
fuj
Mě se to video taky nelíbí..ted sem ho shledla...nwm kdo muze bejt takovej a udelat tohle...Heath si to nezaslouží *9*