Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • klarusha-h.l.

interview after "A Knight's Tale" versus interview after " The dark knight"

Surfuji po netu a najednou narazím na úžasné interview s Heathem na youtubu, kde mluví o filmu Příběh rytíře, který natočil v roce 2001. Působí na něm velmi pozitivně, s pro něj nutnou dávkou elegance a šarmu, nechybí ani jeho bezva humor. Nejen pastva pro oči, ale i pro sluch, protože mluví opravdu hezky. Pro srovnání jsem si pustila video, kde mluví o Jokerovi a působí na něm možná trochu unaveně, ale zdráv, plný optimismu, smíchu, humoru, se svojí elgancí i šarmem. Bohužel na tomto světě již nikdy nepromluví, ale jeho tehdejší slova, činy a především jeho filmy mluvily, mluví a vždy budou mluvit o něm dál.
    Přijde mi pořád, za ty léta stejný, nezměnil se (nooo, i když možná k lepšímu - jestli to ještě lze) *4* . Podle mého, to byl veselý člověk, plný "šťávy" a vydržel by tu hodně dlouho.
    Takže závěr mi z toho plyne takový, že rozhodně nechtěl umřít, byla to nešťastná náhoda a pravda je podle mě ve směru informacích typu: zemřel na srdeční kolaps, možná z fyzického vyčerpání. I sám říkal několikrát, že role Jokera je opravdu těžká a vyžaduje každý den velký přísun energie. Na plátně nenechával jen své postavy, ale i srdce, úsměv a především sám sebe... taky na to možná doplatil, ale to už je kdyby.... *9* On herectvím žil, a tak to mělo být. Heath forever!!!!
  • Heath Ledger

evulinkapusinka.blog.cz jojo já sem taky chodím skoro každej den 2x a už se nám daří ýt skoro na prvním místě heath je nejlepší herec jaký ho znám je hrozně krásnej uplně sem se do něj zamilovala ch ich ech *14* *14* *14* *14*
  • hd

you tube.
  • lk

Celebrity Big Brother | Day 4: Verne Remembers Heath Ledger | Channel 4
  • piper002

Heath na 1.místo!

Lidi..tohle není o příspěvcích v diskuzi..doufám že tady pak nebudete psát nesmysly, to nemá cenu.Žebříček TOP10 je podle návštěvnosti..takže pokud chceme Heatha na 1.místo musíme navštěvovat jeho profil..já osobně sem chodím několikrát denně..takže se snažte:)a nepiště nesmysly *1* (není myšleno osobně na nikoho)
  • sonish-kaa

fotky

Achoojky!Do foteček sem vložila fotečky z filmu Imaginarium dr. Parnasse,který se objewí během pár dní,tak se kukněte;-) *3*
  • muck

je to překrásnej chlap!!nejvíc mu to sluší na krátko,hnědý vlasy,jemný strniště:)jakože fakt borec chlap! *14* *14*
  • Heath..:))

Uá Heath je ten naprosto nejúžasnější,nejtalentovaněj
  • sonish-kaa

Heath Ledger

Heath Ledger je nej herec kterýho sem kdy poznala!Škoda,že jsem ho ,,objevila,, až po jeho smrti *9*
    Moc nám chybíš *9* *9*
    Museli jsme se s tím všichni vyrovnat,ale i pro některé je to furt nevyrovnatelné jako u mě *9*
    Ale život jde dál *4* Nikdy na Tebe nezapomenem!! *3* *9*
    I LOVE YOU HEATH LEDGER!!! *14*
  • sonish-kaa

SOS

Prosím,pište co nejwíc komentíků ať je na prvním místě!! *3* *3* *14*
    • Re:

nebooj heath to zvládne nebo spíš musíí je to přece Heath Ledger *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit