Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • etulka

etulka

tyjoo...tenhle herej je uplně užasnej a vždycky když si na něj vzpomenu tak semě chce brečet pač je po něm škoda *9* *9* *9*
  • wendy.94941

vrah s maskou Jokera!!

ehm..slyšeli jste o tom chlápkovi, kterej 22.1.2009(výročí Heathovy smrti) *9* npadl nožem učitelku a pár dětí v jeslích? no jo..náhoda..s Heathovou smrtí by to nemělo nic společného, kdyby ten chlap na sobě neměl masku Jokera... *8* *8* chudák Heath...na jeho (smutné)výročí mu šílený fanda nachystá takovou show! *16* heath si to asi musí vyčítat, ikdyž za to nemůže... *9* *9* *8* *9* tady je odka na ten článek na TN.cz:
    http://tn.nova.cz/zpravy/zahranici/tvar-klauna-z-jesli-na-seznamu-smrti-desitky-obeti.html
    • Re: vrah s maskou Jokera!!

jasan že slyšeli..sou toho jak plný net atak i plný noviny..je to děs...chudíci lidi...to snad může udělat jen bláázen *16* ...fakt..nemám slov..chudák ledger.."ten se musí obracet snad i v hrobě" *16*
      ....Ledger 4EVER!!!! *4*
      • piper002

Re: Re: vrah s maskou Jokera!!

ted si to fakt trefil/a ..až me to rozesmálo..ale prostě chudák Heath, takhle znesvětit jeho památku..nebo prostě tak..hrůza..a jako proč zabíjel malé děti..to neni ani človek tohleto!
        • mymy

Re: Re: Re: vrah s maskou Jokera!!

máš pravdu..to neni člověk..taky nechápu proč jako zabíjel děti..jako si myslel že v temnym rytíři je o zabíjení dětí nebo já nwm..neni to normální člověk..nejhorší(v uvozovkách..samozřejmě že je horší že zabíjel..ale víte jak to myslim) na tom je že to udělal zrovna ten den..tímhle Heatha světu teda moc hezky nepřipoměl.. *9*
    • piper002

Re: vrah s maskou Jokera!!

proboha!..to je strašný..kdo tohle může udělat?a ještě tímhle poukazovat na Heatha...to prostě přehnal!bože, co je tohle za lidi
  • Heath

Hej ten herec je prostě úúúžáá.... žeru ho je to libowka!!! *14* *3* *3* *3*
  • emo-anne

filmííík

Ten filmík pste nejde komentovat...jako vsechny heathovi filmíky....UZASNÝ!!!!!:)
    • emo-anne

Re: filmííík

A jeste ten jeho usmev:D aaaa:D
  • terezzz105

čtyři pírka:skouška cti

ten film byl sqelý bez komentáře upe ůža *14* *4* *4* *15* *3*
  • sonish-kaa

Heath Ledger

jjj, čtyři pírka:zkouška cti je výborný film.Moc se mi líbil,také byl dobře namaskovaný,tím myslím tmavá tvář,vlasy a vouse *1* *14*
    Doufám,že budou dávat ještě v brzké době ňáký film s ním *14*
    Četla sem tadyk v jednom komentáři,že je o Heathovi na dvojstránce v Šťastný Jim?????Pokud něco o tom víte,tak napište seeem....
    Zítra si du ho koupit,kdyžtak vám dám vědět *1*
    I Love You Heath Ledger *14* *14* *9* *14*
    • wendy.94941

Re: Heath Ledger

on je v časopise STORY! i v Jimovi?? *7* *7* hmm....kdyžtak taky seženu... *14* *14* *1*
      • l.enik

Re: Re: Heath Ledger

Jj.Je tam.Celá dvojstránka je mu věnovaná.Je tam něco o tom,že všechen jeho majetek získá jeho dcera Matilda.A taky několik krásných foteček *3*
        • piper002

Re: Re: Re: Heath Ledger

jako v Jimovi nebo Story?
          • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Heath Ledger

ve STORY! a je tam i že si ten byt, kde Heath umřel ještě nikdo nkoupil (nedivím se), ale já bych se do něj podívala...cítila bych tam Heatha... *9*
            • wendy.94941

Re: Re: Re: Re: Re: Heath Ledger

ale Heathův duch by mi nevadil!! *9* *9* *9* on by byl krásný i tak...proste bych ho tam cítila.. *9* *9* ale asi bych tam nemohla bydlet kvůli tomu, že se tam stalo to...nejbolavější událost v mém životě... *9*
            • piper002

Re: Re: Re: Re: Re: Heath Ledger

jj, tak to STORY už mám doma..vím no, četla jsem to.No já bych ten byt asi taky nekoupila..věřím na duchy a nemohla bych žít někde, kde před tím někdo zemřel..i když to byl Heath..
  • wendy.94941

nemám slov....

ten film...bože...nevím, co na to říct... *9* prostě NÁDHERA... *9*
  • piper002

4 pírka

Ten film byl super..mně se moc líbil..a Heath tam byl užasnej..a strašně mu to tam slušelo..i jak byl pak opálený a měl ty delší vlasy:)..a pak na konci byl krásnej..ale mělo to divnej konec..jinak ale prostě užasný!!
  • čtyři pírka...

tak včera sem se na tento film dívala....tu rlo Heryho zahál výborně... ale zdá se mi že má lepší role..ale i tak skvělej film..a hlavně ten konec!luxus...a ten jeho úsměv je nazapomenutelnej:):-* *4*
  • boticka

Čtyři pírka

Byl to vážně moc hezký film. A zase mi Heath dokázal, jak dobře uměl hrát. Je to velká škoda, že zemřel tak mladý, mohl natočit ještě tolik skvělých filmů. *5* *4* *3*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit