Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • wendy.94941

ach jo...asi jsem fakt posedlá nebo co...:(

ve čtvrtek, 22.1. 2009..(všichni víme, co to byl za den že?)jsem vstala a bylo mi hrozně špatně...vypadalo to na chřipku, ale na druhý den jsem byla v pohodě..asi to bylo tím, že jsem musela furt myslet na to, že přesně před rokem se to stalo...odpoledne jsem mu zapálila svíčku pod fotkou... *16* ( tenhle smajl nemá být naštvanej...to znamená, jako že před Jokerovým obličejem hoří svíčka..)...a dneska(sobota - strašně moc se těším na ten večerní film, na který jsem až do teď neviděla upoutávku...)no...prostě jsem si šla do pokoje pro nějaké papíry atd..a v televizi naskočlo: PREMIÉRA NA NOVĚ...tak jsem se zastavila a koukala na to...když se tam objevil Heath, zamotala se mi hlava a s rukama na obličeji jsem spadla na kolena před televizi (ještě tď je mi z toho špatně)... *9* myslíte, že se z toho někdy vzpamatuju?
    *9* *9*
  • iweeetka

heath ledger

Heath,byl a pro me je nejlepsi herec na svete!Mam moc rada jeho filmi!Ve filmu 10 duvodu proc te nenavidim vipada jako kluk,ktery hraje v mem zivote velkou roli!Heath byl proste senzacni clovek,a muzu to tvrdit aji kdyzý jsem ho osobne neznala!a kdo neveri tak az skoukne jeho filmi uveri!proste ho zbuznuji a nejen ho ze Lojzicku! *14*
  • Heath Ledger

Super Herec ktery rozhodně neměl skončit takhle. Včera to bylo přesne rok co umřel...... *9*
    • Heath je Heath...

zase jsem tu, ale jen musím na tohoto herce stále myslet, a všem bych chtěl připomenout, že dnes na Nově je film Čtyři pírka:zkouška cti, tak se dívejte!ahoj
      • Re: Heath je Heath...

oo.ty už si tady tak známý jo?
        • Heath

byl jsem tu casto...tak se fakt dívejte na čtyři pírka!a Heath je nej!
  • sonish-kaa

Je nejlepší!!

Heath je nej !!!! *14*
    Škoda,že už není mezi námi *9* *9*
    Taky sháním všechny filmy kde hrál *3*
    Jjj přeju mu,aby vyhrál OSCARA ,protože jaký herecký výkon předvedl,to asi nikdo nepředvedl!!! *15*
    Budu se dívat na OSCARA a budu mu držet palečky!!
    *3* *3* *3* *3* *3* *3*
  • ane.tt

...

včera jsem zapálila svíčku za něj...to je super,že má ten globus teda,přála jsem mu to...ještě bych byla ráda,kdyby získal toho oscara *3*
  • mischa.sta

Nejlepší herec

Zrovna teď jsem koukala na HBO na předávání zlatých globu kde Heath ¨vyhrál ocenění za nejlepší vedlejší roli ve filmu Temný rytíř..Je škoda že už tak talentovaný muž nemuže ukázat co vše v něm je..pro mě osobně je to PAN HEREC opravdu jeho výkon v roli Jokera byl neskutečný viděla jsem to nejmíň 10 a mužu se na to koukat pořád...Scháním všechny filmy ve kterých hrál a nějak nemužu sehnat film Candy tak kdyby jste ho nekdo mel tak prosím písněte děkuji...
    • Re: Nejlepší herec

ano opravdu je to škoda. Talent si odnesl sebou, ale zanechal tu filmy na které se můžeme koukat neustále dokola, protože nejsou nudné. Jsou stále fascinující a myslím, že vždycky budou.
    • gallacher

Re: Nejlepší herec

Ahoj ja mam Candy....
      • gallacher

Re: Re: Nejlepší herec

napis mi kdyztak na email hollywood1@seznam a nebo na 391-517-666 a domluvime se
  • ŠKODA HO..

škoda ho kluka krásnýho talentovanýho..:'( ještě tlik krásnejch filmů jsme mohli vidět..Zkrocená hora mě například vážně dostala..
  • klarusha-h.l.

Jsou věci, které nikdy nepřekonám...

Jsou slova a události, které nejdou vzít zpět. Jsou slova a události, které obrátí naopak svět. Do významu těchto vět určitě patří i náhlá Heathova smrt. Rok, jak dlouhá to doba, a ta rána v srdci bolí pořád stejně. Připadá mi to, jako včera, kdy ve zprávách vysílali reportáž o smrti nebesky skvělého a nadpozemsky talentovaného herce. Neměl umřít, ale umřel. Každý z nás jsme na tomto světě pro něco, co bychom měli dokázat. Heath dokázal celému světu, že je ten nejlepší a nejen v herectví. Pořád vidím před očima jeho úsměv, slyším jeho hlas a smích...je to jako by tu žil pořád s námi dál a dál. Myslím, že chtěl, abychom si ho připomínali i v tu chvíli, kdy na tomto světě již nebude. Jeho filmy jsou legendární, ON je legendární. Co se stalo, nejde vzít zpět, i když bychom si to všichni na tomto světě (co měli Heatha rádi) přáli. Nic nám ho nevrátí, ale pořád tu je... v našich srcích, pořád vzpomínáme...
    Upřímně, neumím si představit být součástí jeho rodiny, truchlím a znala jsem ho jen z jeho filmů a udělala jsem si obrázek o něm, jak mluvil. A i když jsem ho osobně neznala (což je obrovská škoda) něčím zvláštním mě zaujal hned na první pohled. Jak strašně moc musí truchlit jeho blízcí? Stačí se podívat na nás, jak nám chybí, a co potom jeho rodině? Jeho dcerka si ho nebude pamatovat. Komu dnešek připadá jako normální den, normální den to není. Každé výročí smrti je vždy velmi smutné a zvlášť když skonal tak milý člověk jako byl Heath Ledger.
    You're everthing good in my life,
    how very special you are,
    you're like an angel,
    every day of my life.
    • Re: Jsou věci, které nikdy nepřekonám...

moooc krasne!
  • neeee

proc on nesnasim tohle datum celej den sem brecela:(ach jooo
  • fantomas10

Oprava

Tak ne, vy ste nenapsali de facto nic. A já se divil, že na začátku je tam patrná určitá gramatická vyspělost. Haha, gratulace. To ste se předvedli s tim jednim tragickym odstavcem o jeho vztazích. *1*
    • anet3

Re: Oprava

Tak to napiš sám *5*
      • fantomas10

Re: Re: Oprava

Jak tak to vidim, tak bych to celkem rád napsal.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit