Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • l.enik

Vzpomínka

Vše co jste zde napsali je pravda.Pro dnešní den se hodí,zaznamenat sem naše pocity a podělit se o to s těmi,kteří to vnímají stejně,nebo alespoň podobně.Proto sem také něco napíši,i když možná budu opakovat to,co je zde již napsáno.Heath byl výborný herec,krásný chlap a podle článků co jsem o něm četla i vyjímečný člověk.Dnes jsem ve školy,při vzpomínce na něj,měla co dělat,abych se nerozbrečela.Je to asi zvláštní takhle truchlit kvůli osobě,kterou jsem osobně neznala.Abych pravdu řekla,Heatha jsem poznala až měsíc nebo dva po jeho smrti.Když jsem zhlédla film Čtyři pírka, který se mi hrozně moc líbil a poté 10 důvodů proč tě nenávidím oblíbila jsem si ho opravdu moc.Když jsem se tady potom dočetla,že je po smrti,vzalo mě to.Nedokážu si představit,kdybych jej znala již předtím a pak se tu hroznou věc dozvěděla co bych dělala.Vždyť i tak jsem po nocích brečela jako malá.Od té doby jsem viděla skoro všechny jeho filmy.Stal se mým nejoblíbenější herec.Nebrání mi v tom to že zemřel.A nevadí mi názor ostatních,že jsem blázen,když mám tak ráda někoho kdo je mrtvý a znám ho jen z televize.Kéž bych nemusela psát to mrtvý.Co se stalo,stalo se.Nikdo to nevrátí zpět.Navždy ale žije v našich srdcích a v tom mém nikdy nezemře.Věřím,že na nás shlíží z nebe a je rád,že na něj stále s láskou vzpomínáme.Nesmíme proto tolik naříkat,i když je to těžké,protože by to tak nechtěl.Děkujme Bohu za to,že stvořil tak vyjímečného člověka,i když musel tak brzy odejít.Odpočívej v pokoji.RIP Heath,forever.
    • jango

Re: Vzpomínka

Úplně moje slova. Je to boží herec. Trdy je cice po smrti ale promě je. Stačil natočit jen pár filmů, ale věřím, že by dobyl svět svým úžasným hereckým talentem.
    • Re: Vzpomínka

je strašnš moc líto že sem nic nenapsala 22.1.2009 k vyjádření jak je mi moc líto že už mezi námi není. Já sem jeho fanynka asi třičtvrtě roku.A velmi se stydím zato že mi uniklo že už nežije viděla jsem všechny filmy co natočil . a určitě byl užasnej a v mym srdce zustane navždy.
  • fantomas10

Hrůza

Ani jsem tu nebyl doteď zaregistrovanej, ale todle mi už nedalo a musim k tomu něco říct. Todle má bejt čest památce tak výjimečnému herci? Jste na to tři, naflákáte tam chyb za šest, a zajímavostí nula. Co to je proboha za rovnici? Čím víc lidí, tim menší uroven? Pro začátek vám doporučím načerpat inspiraci na csfd a raději se nepouštět do takového "projektu". Opsat názvy filmů, ve kterých hrál, přinejlepšim ještě uvést jejich obsah, je sice hrozně namáhavé, ale, ruku na srdce, opravdu natolik, abych si tu coby největší pecku přečetl to, že Heath na sklonku života randil s Olsenovou? Fíha. Pokud byste se ptali, "why so serious?", tak to rozhodně neni proto, že bych byl nějaký hnidopich či něco takového, ale jen z toho důvodu, že si takový herec zaslouží poněkud propracovanější životopis než tento zkopčený pahýl.
    • Re: Hrůza

az teraz som zacala citat tieto prispevky a podla mna je to jedno ako kto vyjadri svoje city k tomuto hercovi....a radsej budem citat veci z chybami..v ktorych su aj city ako prepracovane zivotpisy ktore ludia iba skopirovali....tak tu nepiste o chybach ale o tom kto co ma v srdci...podla mna boo Heath vyborny herec ale to aky bol clovek neviem poznat som ho nepoznala a to co o nom pisali je nieco ine ako to co povie len niekomu...ale myslim si ze bol vybornym otcom...a mozno aj manzelom dokial ho ku dnu nestiahli drogy...preto sa vraj rozisiel s Michael..jedine co viem naisto je to ze na mna neskutocne zaposobil uz asi pred 5 rokmi ked som videla patriota este tam som ho zahliadla...je skoda ako skoro zomrel mohol natocit este vela skvelych filmov ....mala som ho rada a aj mam....myslime na teba Heath...pre nas zijes dalej....vo filmoch a videach ktore si natocil...posielam ti tam hore jedno velke...srdce nase srdce R.I.P *4*
      • fantomas10

Re: Re: Hrůza

Škoda že to právě zkopčené je.
  • makca.m

chjo..

vidím že Heath všem moc chybí..nedivím se..byl skvělý..dnes sem se na ten den pře rokem snažila nemyslet,ale moc se mi to nedařilo..v neděli zejdu do kostela a nýbrž sem věřící tak se za něho pomodlim nebo tak..ůů...víc toho už nezvládnu napsat nebo se rozbrečim jako želva..
    *9*
  • AHoj

Napiste mi aspon na email kdo ma zajem napsat tu zpoved o heathovi do kroniky jak jsem vam psala....abych vedela kolik lidi o to ma zajem..diky moc.... uz rok chjoooo *9* *9* hollywood1@seznam.cz
  • Nominace

Tak alespoň jedna dobrá zpráva v tomhle smutném dni. Heathova nominace na Oscara byla oficiálně potvrzena. I když to asi každý čekal, je to stejně potěšující zpráva. Na to jestli Oscara doopravdy získá, si budeme muset ještě měsíc počkat. *3*
    • ivette

Re: Nominace

vážně?? tak to je paráda! moc mu to přeju.. *1* dik za zprávu *3*
  • piper002

smutný jeden rok:(

pročetla jsem si tady nové příspěvky, a ted se i já vyjádřím...Tohle už jsem tady asi nekdy psala, ale začnu znovu.Heatha jsem nikdy moc neznala..jen jeho jmeno a tak,vedela jsem ze je, ale moc jsem ho nebrala, to proto, že jsem prostě nikdy neviděla žádnej jeho film, nemela jsem moznost ho více poznat.Když mi právě před rokem řekla kamarádka, že Heath Ledger zemřel, nedotklo se mně to..ne víc, než že prostě zemřel tak mladý herec.Pak jsem jen četla v časopise ten příběh z osudného dne.Když jsem se dozvěděla(a ano, bylo to až někdy v prosinci), že bude v TV film Příběh rytíře, ve kterém hraje Heath, řekla jsem si, že to musím vidět..a prostě mě nadchl..ovšem když jsem uviděla film Zkrocená hora, bylo to šílený..porovnala jsem dva filmy, a poznala, jak byl Heath výjmečný, jak se dokázal naprosto sžít s rolí..v každém filmu byl jiný..jako někdo říkal např. o Temném rytíři:Na plátně to nebyl Heath..byl tam jen Joker..a myslím, že tohle platí o většině jeho filmů...není to o tom, jak byl krásný(a že byl), ale o tom, jak byl talentovaný a vyjímečný..přesně před rokem utrpěl svět obrovskou ztrátu když zemřel náš milovaný Heath Ledger...RIP...we all love you...and we forever will!
  • stephani

4ever

Nevim co mam napsat fakt uzasny clovek to byl bude v mem srdci na porad :´( taky jsem zapalila svicku na pamatku 4ever Heathe!!! Byl jsi užasny:´(
  • Nééééé nemuzu uverit ze umrel

chjo mám depku...byl nejlepší...pořád na něj vzpomínám, ale škoda, že s ním neuvidím na nově ten film...mám ples *9* *9* *9*
  • NAVŽDY

Tak je to přesně rok:'(...vážně nikdy nezapomenu..byl to moc vážně talentovaný a hezký herec s krásnym úsměvem...Zrovna jsem dokoukala jeden z jeho filmů...Navždy mi zůstane v paměti a v srdci...a taky už zapaluju svíčku na památku...HEATH prostě NAVŽDY NEJLEPŠÍ...nikdy NEZAPOMENU
  • Brečím...

Vůbec newím co říct, respektivě napsat. Nedokážu si uvědomit, že je to už rok co svět přišel o nejlepšího, nejkrásnějšího, nejúžasnějšího... (a tak bych mohla pokračovat s těmi ne) herce na světě *9* *9* *9* *9* *9* *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit