Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ajul

Je mi smutno

Kdyz se divam na ty jeho fotky,jak byl mlady,krasny a nadany herec...boze to snad neni mozny ze uz je to rok,co uz neni mezi nami. *9* Dnesek je ten den kdy zemrel a myslim ze si zaslozi,aby lide uctili jeho pamatku.Myslim na nej a nejsem sama....myslim ze by byl Heath rad ze se na nej nezapomelo *9*
  • heath.4ever

rok...

to co bylo před rokem, na to nikdy nezapomene...svět přišel o talentovaného herce a milujícího otce.rok...pro někoho to znamená jenom to,že je zase o rok starší,má více vrásek,ale pro jiné to znamená něco jiného než pouze toto.před rokem nás to zasáhlo z ničeho nic.ráno se vzbudíme a zjistíme,že herece,kterého jsme obdivovali pro herecký talent,jiní pro jeho krásu,náhle a nešťastně zemřel...byl to ško pro všechny,pro které něco znamenal.zemřel dříve,než si jeho dcera zapamatovala jeho obličej.neuvidí svoji dceru vyrustát.i když na ni určitě tam ze zhora dohlíží.mě se rok zdá jako věčnost...vždy když bude 22.1. si na to vzpomenu.na to co jsem prožíval v den,kdy se to stalo.pro mě to bylo hodně těžké období,ale neměl jsem nikoho kdo by mě chápal,kdo by mi pomohl,jenom jsem se svěřoval tady na těch stránkách.bolí to a asi to bude bolet ještě dlouho.ne-li na vždy.ani nevíte jak mi buší srdce když to píšu a u toho poslouchám písničky,při kterých je těžké udržet slzy...nikdy nezapomenu.vždy když uvidím jeho film nebo fotku,vzpomenu si i tady na vás,na ty kteří ho mají rádi stejně jako já.doufám,že to zvládneme a budeme se tady na vzájem podporovat...Heath Ledger...odešel,ale nebude nikdy zapomenut...RestInPeace.NIKDY nezapomeneme!Tento den je jen tvůj...
    • wendy.94941

Re: rok...

krásný... *9* *9* úplně moje slova, ale takhle bych to napsat nedokázala... *9*
    • perth

To, co jsi napsal je jeden z nejemotivnějších vyznání, co jsem kdy četla..Mluvíš mi z duše, ale takhle bych to napsat nedokázala. Já jsem Heathe v době, kdy zemřel, už znala z filmů a velmi jsem ho obdivovala..A když najednou zemřel, velmi mě to zasáhlo..*9*Až se mi to zdálo nepochopitelné, jak se můžu trápit pro smrt člověka, se kterým jsem se nikdy osobně nesetkala.S jeho smrtí jsem ztratila i určité naděje a sny..Ale jsem ráda, že po něm zůstaly nejen skvělé filmy, ale i nádherná dcerka, ve které budeme vidět vždycky kousek Heathe.. *4* *9*
      • Vzpomeňme a obdivujme

Je to opravdu neuvěřitelné, že tento krásný, talentovaný člověk je rok po smrti.Ještě na konci roku, jsem ho pořádně neznal, až 1.1.jsem viděl film Zkrocená hora, který jsem si velmi oblíbil, a tam mě Heath dostal! Film je sám o sobě to nejlepší za poslední roky,a doufám že k Zlatému Globu přibide Oscar!Vsechny proto vyzívám, aby mu drželi palce ! Byl to opravdu skvělý , a opravdu hrozně talentovaný člověk, kterého je pro filmový svět škoda, myslím že filmy, které po sobě zanechal, nezůstanou nikdy zapomenuté!Fanoušky Heatha zdravím a nezapomeňte, držet palce, aby to všem natřel na Oscarech!Tleskám Heathe!
      • Vzpomeňme a obdivujme

Opravdu to není možné, že tento skvělý, nádherný, talentovaný,člověk je rok po smrti, prostě tomu nechci věřit, ale je to tak, a my , kteří máme Heatha rádi, musíme na něj myslet, a připomínat si jej v úžasných filmech , které tu zanechal.Depku, mám od rána, myslím na něj stále, neustále jsem na Youtube.cz a pouštím si klipy z filmu Zkrocená hora.Pokud chcete také zavzpomínat a vcítit se do filmu Zkrocená hora, který patří mezi mé nejoblíbenější, tak zadejte na youtube:BBM:It must a been love.
      • heath.4ever

Re: Re: rok...

jsem rád,že se vám můj příspěvek líbí
        • Vzpomeňme a obdivujme

Je opravdu hrozné, že tento talentovaný , krásný herec je rok po smrti.Pořádně jsem ho poznal díky filmu Zkrocená hora, který je to nejlepší co jsem za poslední roky viděl!Heath měl obrovský dar , vžít se opravdu do role.On nehrál, on žil.Doufám že ke Zlatému globu přibide Oscar!Myslím že filmy , které po sobě zanechal nebudou nikdy zapomenuty.Je ho obrovská škoda pro filmový svět, talent , který tu dlouho nebyl!fanoušky Heatha zdravím a připomínám :Držet palce ať to všem natře na Oscarech!Tleskám Heathe!!!
    • piper002

já sice zrovna nic neposlouchám, ale slzy jsem nezadržela při čtení tvého příspěvku...ano, bolí to..a nejvíc když si to prostě uvědomím..že už nikdy..prostě nikdy..tady Heath už nebude...je to..neuvěřitelný, nepochopitelný..a..ztrácím už slova..:(:(
      • l.enik

Re: Re: rok...

Napsal jsi to moc krásně a pravdivě.Kdo Heatha nikdy tolik neobdivoval,tak nepochopí.
        • heath.4ever

Re: Re: Re: rok...

děkuji
  • R.I.P. Heath :(

tak jo, do přímé diskuze sem se sice zapojila jen jednou nebo dvakrát, ale rozhodně sem chodím tak minimálně jednou týdně a všechny nové příspěvky si čtu... a dneska sem nemohla jinak - jak tu všichni říkáte, je to přesně rok, co nás Heath opustil *9* stále na něj myslím a v poslední době čím dál tím víc... a vím,ž e nejsem sama... a to mě aspoˇˇn trochu utěšuje...
    jen bych vás chtěla poprosit, jestli byste tady někdo nemohl upozornit, až vyjde to Bravo s plakátem Heatha a já hned poutíkám a koupím si ho... díky moc *4*
    no nic, jdu zapálit svíčku a kouknout se na nějaký z jeho filmíků... pá a nesmutněte víc, než je nezbytně nutný, on by to tak určitě nechtěl *3*
    • piper002

Re: R.I.P. Heath :(

Je mi z toho všeho moc smutno:(...jinak dnes vyšlo bravo, ale Heath tam není, takže počítám že tak za ty dva týdny(to vychází další) už by tam měl být
      • Re: Re: R.I.P. Heath :(

Díky moc za informaci ;) určitě si to pohlídám
    • stridnelly

Re: R.I.P. Heath :(

ah boze.. jsem ráda, ze více lidí to vidí stejně jako já...bude mi, uz ted mi moc schází.. jinak v sobotu (24. 1.) bude večer na nově film 4 pírka ve kterým hraje, tak se koukněte.. včera jsem se koukala na Casanovu.. :´(
      Rest in peace, Heath.. We´ll love you 4ever.. :´(
      • stridnelly

Re: Re: R.I.P. Heath :(

jo a jeste, nemáte nekdo film Candy? kdyžtak se ozvěte.. díky *3*
        • dada.

Re: Re: Re: R.I.P. Heath :(

Film Candy vyšel v loni v trafice za stovku.Teď ho mají za stejnou cenu v Knižním klubu(není podmínkou být členem).A ještě bych se podívala v Bontonlandu-tam tyto stánkový filmy taky mají.Taky zasílatelský obchod Popron nabízí filmy za zajímavé ceny-v loni jsem si tam objednala skoro všechny filmy s Heathem.Třeba Neda Kellyho tam měli za 50Kč.I když videokazety mají odzvoněno tak jsem tam sehnala Příběh rytíře za 22Kč.Raději bych tento film měla na DVD,ale je dost těžký ho vůbec někde sehnat.Byla jsem vděčná aspoň za kazetu.Tak to zkus,jestli chceš originálky.Čau.
        • Re: Re: Re: R.I.P. Heath :(

Já ho mám
        • emo-anne

Re: Re: Re: R.I.P. Heath :(

Achjooo:( Když si vzpomenu na to co presne minulý rok zrovna delal:(:( mozná touto dobou si bral prášky...celý den je nejaký divný:(:( Ae zije furt v mem srdíčku:) navzdyy:)
  • perth

Zjevení

Ještě by mě zajímalo, co si myslíte o zprávě, kterou zveřejnila Michelle loni na jaře, že se jí Heath 2 x zjevil jako duch-stín*4*, který poprvé jen ťukal do nábytku a pohyboval jím, což ji samozřejmě vyděsilo..Podruhé se dokonce Michelle omluvil za to, že musí Matildu vychovávat sama..
    Nevím, jestli se to ještě někdy opakovalo, to už jsem na Netu nenašla, ale ač mi to rozum nebere, docela bych tomu i věřila..Odešel tak strašně náhle, tak brzy.. *9*
    • piper002

Re: Zjevení

je to zahada...já na tyhle věci věřím..ale nedozvíme se, zda je to pravda..škoda že taky nemoh říct, jak ot opravdu bylo:D..
  • perth

Výročí

Tak dnes přibližně ve 21hod.(počítám s čas.posunem-New York)to bude už rok, co byl Heath nalezen mrtev.. *9*
    (22.1.2008, 15h.New York)
    Byl jsi ten nejskvělejší herec, jakého jsem kdy viděla ve filmu a myslím, že pro mnoho z nás, jím i zůstaneš.Nikdy nezapomenu..R.I.P. Heath *4*
  • ivette

chybíš nám.. MOC

*4* budeme tě navždy milovat!! dnešek věnuji heathovi.. Budu koukat na jeho filmíky čekuju youtube!! a pláču *9* je mi tak nějak smutno.. adnešek je trochu temnější.. ale taky se snažím smát.. Měli bysme na něj vzpomínat s úsměvem !! tak by to určitě chtěl!! R.I.P *4* budeš nám chybět .. pro filmový svět a nás všechny nemluvě o jeho nejbližších je to neutišitelná ztráta *9* WY LOVE YOU *14*
    • perth

Re: chybíš nám.. MOC

Ivette máš pravdu, podle toho, co o Heathovi vím, by určitě nechtěl, aby se pro něj celý svět trápil..Chtěl, aby nás ve svých filmech rozesmál, pobavil, vyvolal v nás nějaké emoce, a to se mu myslím mnohonásobně povedlo *3*
  • anet3

we miss you

Škoda, že čas nejde vrátit zpět. Pálím svíčky, pouštím filmy a vzpomínám. Chybíš nám, Heathe
  • Heath

1 rok nikdy nezapomenu...myslím naněho teď dost často...byl to prostě nejlepší chlap a herec *9* *9* *9* *9* ....forever *9*
  • myslíme na tebe

myslim na heatha pořád obvzlášt v poslední době.. je to vážně neuvěřitelně smutné výročí.. budu pálit svíčku koukat na youtube na filmečky s ním.. a hlavně dnešní večer pojmu filmově!! podívám se také hlavně na temného rytíře.. jeho poslední herecký výkon- který zároven patří k nejlepším hereckým výkonům vůbec ve světě filmu. Oscara by si rozhodně zasloužil.. ON a jeho jedinečná osobnost nám tu bude chybět.. a NIKDY NEZAPOMENEM!!! WY LOVE YOU HEATH!! *14* *14* R.I.P *4*
  • gabinka022

candle

Svíčka na jeho památku už hoří v mém pokoji..RIP Heath...nikdy, podotýkám NIKDY na Tebe nezapomenu..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit