-
:(
Tak zejtra presne v 9 dopoledne budeme vsichni drzet minutu ticha za Heatha *4* -
-
Re: :(
Achjo:(...to budu zrovna ve skole..ale tak co, vezmu si ssebou svičku:D:D..ne to asi nepujde..ale zitra to bude asi pro hone lidi dost tezky..vidim kolik lidi tady prislo už dnes a zanechalo prispevek v diskuzi...jeho smrt se dotkla tolika lidi!:( -
-
Re: Re: :(
Já taky no.. *9* chjo..já se uplně bojim zejtřka..do tedka sem si mohla ještě říct že prostě..ještě před rokem tu byl..ale po zejtřku..nwm bude to takový divný.. *9* strašně tu vážně chybí...je to hezký že se nás tu sešlo tolik...aspon vidí že na něj nezapomínáme...a tak to bude na vždycky... *4* R.I.P. Heath Ledger... *9*
-
-
-
22.1
ano..jak tady píšete..zítra to bude rok...co nás opustil jak skvělý herec tak i určitě milující otec i přítel ,mažel Heath Ledger:(....věnujme mu tichou vzpomínku...vždy ho budemem mít srdích..vždy tam bude mít náký to místečko pro něho...doufejmě ze vyhraje toho oscara in memoriam...byl to vynikající herec..a ten jeho úsměv je nezapomenutelný....Heather Ledger 4ever!!! *4* -
kniha o Heathovi
Již avizovanou knihu o Heathovi, která výjde sice až v únoru, si už dnes můžete koupit na adrese: http://metafora.cz/knihy/vydane?cat =21 -
:o(
Normalne jak to tu vsechno ctu tak zacinam byt dojata. *9* -
Tomorrow (zítra)
Zítra je to rok, co zemřel legendární herec Heathcliff Andrew Ledger ... Zítra by si měl vzpomenout celý svět na to, co se událo v noci 22.1.2008. Pro spoustu lidí se v tu chvíli zastavil svět. Je to smutné, ale bohužel pravdivé. Nemělo se to nikdy stát...Heath chybí a bude chybět spoustu lidem. Sice už jeho srce rok nebije, ale jeho filmy a slova zůstávají v naších srdcích pořád.Nikdy nezapomeneme... -
den ticha za Heatha...
ach jo...i když se na to nijak zvlášť netěším, zítra budu muset za Heatha držet den ticha.. *9* -
jsem o Heathovi informovaná :D
ze všech stran pořád slyším: Venďo! v sobotu je na Nově film s Heathem! a já pořád, ale pořád musím opakovat: já vím, já vím.. *1* je to docela prčovní...s takovou mi asi nic o Heathovi neunikne... *1* -
Budeš navždy v mém srdci
Heath Ledger, toto jméno když slyším, tak vidím jeho krásný úsměv, který mě naprosto unesl a o jeho hereckém talentu ani nemluvím. Byl to opravdu HEREC s velkým "H", tento mladý a krásný člověk donesl do filmového nebe opravdu hodně a bude navždy v historii umělců jako jeden s NEJ!!!!!Navždy mi budeš chybět a tvé filmy budou v mé paměti a v mé filmové sbírce navždy.... *9* -
-
Re: Budeš navždy v mém srdci
Moc hezky napsal jsi tento příspěvěk já ho mám taky moc ráda ale máš pravdu v našich srdcích nikdy nezmizí. *4*
-
-
budu truchlit
je to vážně děs .. nechce se mi uvěřit. slyšela jsem že budou dávat čtyři pírka určitě se juknětě je to hezký film!! zítra si sem přijdu zatruchlit.. a budu pálit svíčky za heatha.. *4* R.I.P. HEATH -
Forever Heath
No jo no...rok:-(...taky mi chybí..a má prostě upe užásný filmy..Je jedinej kterej mě dokázal takhle upoutat..Prostě on navždy *3*