-
Zlatíčko
Heath je majitel nejkrásnějšího úsměvu, osobité jiskry a talentu. Je to herec, který si získal nejen mě, ale i další miliony fanoušků, kteří na něj nikdy nezapomenou. -
-
Re: Zlatíčko
no a možná právě kvuli té největší dokonalosti musel umřít ale už nikdy se nenarodí tak dokonalí a nadaný herec jako byl on je mi to moc líto (i když sem ho neznala) ale co se stalo stalo se a už to nejde nikdy vrátit (bohužel) hráje no vlastně hrál asi nejlíp ze všech herců a hereček která znám (ale tohle je jen můj názor nemusí se vám líbit) -KONEC- *9* -
Re: Zlatíčko
myslím si, že s tebou všichni souhlasí -
-
Re: Re: Zlatíčko
Určitě. Krásnější úsměv jsem ještě nikdy neviděla *3*
-
-
-
kdokoliv
kdyby chtěl někdo jen tak si promluvit ať už Heathovi nebo o něčem jiném,může si mě přidat na ICQ.budu rád,když se někdo najde.moje číslo je 467473439. -
Zlaty Globus
Nazdarek,prosím vas lidicky chtela bych vas moc poprosit jestli by jste mi nekdo z vas poslal video na predavaní Zlaty Globus,presneji receno predavani cenu pro Heathe!!dekuju predem *3* -
-
Re: Zlaty Globus
mam ho na blogu, ale tady je odkaz na youtube na to video: http://www.youtube.com/watch?v=Iwsf 5rL48hs snad ti to pujde... *9* -
-
Re: Re: Zlaty Globus
Děkuji ti jsi mooc hodna, ale bohuzel to nejde,nevím vubec proc...ale i tak dekuju *4* -
-
Re: Re: Re: Zlaty Globus
tak zkus toto http://www.youtube.com/watch?v=ujhW THizZqk
-
-
-
-
pan Herec s velkým H
Heath Ledger...chybí všem, mně, Vám, jeho rodině, blízkým přátelům, chybí na filmovém plátně. Svět byl nespravedlivý, když bral Heathovi život. Jsem moc ráda, že dostal Zlatý glóbus a doufám, že si posmrtně "převezme" i Ocara.Byl to pan Herec s velkým H, který uměl zahrát snad vše. Od zamilovaného rytíře - či snad až po legendárního zloducha Jokera. Filmový svět, ale i ten obyčejný, normální, ztratil spoustu, když z našeho světa odešel Heath. Sice to za chvíli bude rok, ale myslím, že to prázdné místo v našich srdcích zůstane navždy nezaceleno... Ale přesto, co se stalo, stalo se, nejde to už nijak změnit, nic nám ho nevrátí. Na smrt člověka, není nikdo nikdy připraven a zlášť ne, na smrt tak mladého člověka jako byl právě Heath. Říkal, že si přeje, aby jeho filmy vždy vyvolaly úsměvy na tvářích a člověk, aby si ho připomněl, když vidí jeho film. A to se povedlo. Já pevně věřím, že nás všechny ze shora vidí a nad námi všemi drží ochrannou ruku. Doufám, že na Heatha se nikdy nezapomene a jeho filmy se stanou těmi nejsledovanějšími. Vždy bude v našich srdcích a to on určitě ví. I miss you Heath. I don't forget you, because you're the best of the world! Thank you... *4* -
-
Re: pan Herec s velkým H
Suprově jsi to vystihla *3* A musím se k Tvému názoru přidat. Byl to opravdu velkolepý herec...uměl zahrát každou situaci naprosto na jedničku! *5* Stále se musím dívat na 10 důvodů, proč tě nenávidím *14* -
Re: pan Herec s velkým H
moc hezké...zase brečím.... *9* *8*
-
-
Kreslila jsem Heatha! :)
konečně! první den, co nebrečím, ale směju se! *1* dělám pokroky! nemusím se bát toho, že bych sem přidala obrázek, který už tady je.. *1* mám totiž originál, který sem ještě nikdo nedal! *1* sama jsem si ho namalovala..nascenovala jsem ho a dala na blog...kdo by se chtěl podívat, je to tady: http://myexxxtra.blog.cz/0901/kreslila-jsem-heatha-ledgera *3* *3* a když se vám bude líbit, možná ho dám sem ve větším ok?.... *3* -
-
Re: Kreslila jsem Heatha! :)
wendy.-.já tě zastihnu sbad všucde ..napřed matěj stropnický...a teď heath *1* *3* *3* *3* *4* -
-
Re: Re: Kreslila jsem Heatha! :)
to víš! jsem osobnost na osobnostech! *1* *1* *1*
-
-
-
roar
ahojte znáte tento film s heathem ROAR? -
-
Re: roar
jako já jsem myslela že je to seriál:-(
-
-
HEAT
byl tak hezkej je mi ho moc líto a nemyslim že by se předávkoval to je blbost. *9* -
10 duvodu proc te nenavidim
http://www.sleduj.org/filmy/komedie tady je deset duvodu... -
Fotky
Ahoj,asi to pěkně schytám,ale bohužel se musím přidat k názoru Anatt a vyslovit své nepochopení k tomu proč fanoušci stále vkládají ty stejné fotky.Chápu,že v tom množství fotek se člověk nemůže ani moc zorientovat,ale dát sem stejnou fotku,která nejenže už je dlouho vložená,ale i notoricky známá všem fanouškům?Dobře,člověk nezalistuje nebo fotka neutkví v paměti,ale když je na přední stránce a za pět řádků se tam objeví zas?Prosím pokuste se napřed fotky trochu prohlídnout než nějaké zase vložíte.Omlouvám se předem jestli jsem se někoho moc dotkla.Jinak se musím pochlubit,že mně se něco takového stát nemůže,protože správce má na mě asi nějakou pifku a nechce mi sem moje fotky vložit-asi mám moc špatný zdroj.Jinak jsem moc ráda,že Heath vyhrál globus,že je konečně zase první v žebříčku herců a že s ním budou dávat film Čtyři pírka-určitě na něj koukejte,je moc hezký.Mějte se krásně. -
-
Re: Fotky
cože? kdy budou ten film dávat? já to chci vidět..xDD -
-
Re: Re: Fotky
24.1....to je přístí týden sobota...
-
-
Já myslím,že každý kdo fotky vkládá, tak by si měl nejdříve prohlédnout ty, které už tady jsou.Podle mě jo togické, ale přehlédnout se může každý. -
-
logické
-
-
Ahoj Dádo,
s těma fotka je to fakt trága, ale já jsem domluvená se správcem, že všechny duplicitní fotky mu zašlu a on je stáhne a bude tam ta fotka jen jednou. Jen jsem se k tomu zatím ještě nedostala. Byly svátky a teď nám těžce onemocněl táta (ale už se to lepší), tak snad si brzy najdu pár hodin a všechny fotky co zde jsou víckrát najdu a následně "vymažu". Čím víc fotek, tím víc času. :-( Ale myslím že je mám všechny v hlavě, už jsem je viděla snad milion krát. *3* Tak drž palce ať to zmáknu. *3* Fotky, které sem správce nevloží jsou pravděpodobně chráněné nějakým autorským právem. Takže to není Tebou, neboj. Zlatý globus mě nesmírně potěšil a budu mít ještě větší radost, když Heath dostane i toho Oskara. Věřím, že ho dostane! Musí, je skvělej, ale především Jokera úžasně zahrál!!!
Zatím papa... -
-
Ahoj Anatt.Ty seš prostě fantastická!Už dlouho jsem tu nebyla a teď,když jsem si přečetla tvůj vzkazík,tak mám ohromnou radost!Už dřív,když jsi psala o svém nápadu to trochu na fotkách pročistit, jsem si říkala,že je to skvělej,ale neprovoditelnej nápad a ty jsi to dokázala.Tak doufám,že to vyjde.A taky doufám,že je u Vás už vše v pořádku-myslím tatínka!?!S těma fotkama to chápu,ale moc nepochopím,když vkládám fotky ze stejného zdroje,tak proč to jednu vezme a druhou ne.Měj se moc krásně,at jste doma všichni v pořádku a ať ti to vyjde s tím správcem a fotkama.Ahoj.
-
-
Ode mě to teda neschytáš, já na to mám stejný názor a souhlasim s tebou..pak to prohlížení fotek ztrácí kouzlo, když se tam opakujou stejné fotky. Ale chápu, že stát se to může. -
No je pravda že v tom množství se to dost ztrácí..ale asi mám stejný problém jkao ty xD..už jsem se několikrát pokoušela vložit tady jednu fotku(a neboj, ta tady určitě není=má vyroba xD) a pořád tady není...a to samé i u jiných celebrit..zkoušela jsem tam nahrát plno fotek a prostě nic...už mě to štve!!
-
-
zlaty globus
pardon.Heath ledger dostal zlatý globus za vedlejší roli ve filmu temný rytíř.