-
oskar
Heath ledger dostal oskara za vedlejší roli ve filmu temný rytíř!!!Psaly to v blesku -
-
Re: oskar
Jsi si jistá že oskara a ne Zlatý globus? *3* -
-
Re: Re: oskar
Ano.Psali to v blesku. -
-
Re: Re: Re: oskar
Ne počkej.Byl to zlatý globus.Pardon -
-
Re: Re: Re: Re: oskar
Ale Oscara jako by už měl *4* Byla by to ostuda kdyby mu ho nedali
-
-
-
-
-
...
Ahojky,taky jsem moc ráda,že se Heath umístil v Globech,myslím,že se určo umístí i v Oscarech *3* Ale škoda,že si pro to nemoch přijít,je to smutný,moc tu chybí *9* Ale věřím,že to sledoval alespoň ze shora.... -
čtyři pírka
v sobotu 24.1 dávaji na nove ve 21:50 čtyři pírka,tak se nezapomente divat *3* -
-
Re: čtyři pírka
Wow, bezva a díky za info. Tak to se mi krásně rozšiřuje sbírka Heathových filmů *4* Brzy je budu mít doma skoro všechny. Teď jsem si objednala Neda Kellyho, tak už se těším až dotazí *4* -
moc hezký film, začátek trošičku může nudit, ale druhá polovina to vyváží -
Čtyři pírka je moc krásný film a taky první,který jsem s Heathem viděla *3* -
-
Re: Re: čtyři pírka
Já to neviděla ani to neznám, ale budu se určitě dívat, chci vidět všechyn filmy s Heathem...:)jsem na to zvědavá *4*
-
-
-
achjo..
Poprvé jsem viděla třed v televizi film který se jmonuje deset důvodů proč tě nenávidím a říkala jsem si že je to mooc pěkný herec a pka jsem se dozvěděla že už je mrtvý tak jsem se hned rozbrečela...a to bylo poprvé co jsem viděla jen jeden film od nějakého herce a pak jsem z toho byla tak smutná..jinak jsme ho vůbec neznala jsem z toho filmu a ted neumím zapomenoutr na to co se stalo...je mi strašně moc líto a chtěla bych to vrátit ale škoda že to nejde.nevcíte prosím vás kde bych si ten film deset důvidů proč tě nenávidím mohla stáhnout?? někde na netu??na youtube jsou jen ukázky aloe ne celé tak prosím poradtě...děkuju moc -
......proč????
sakra u nás už všichni spí a já ten křik musím držet v sobě...jak hrála ta hudba a místo Heatha tam šel Christopher, divím se mu , že se při těch slovech nerozplakal, protože tohle je fakt umění udržet pláč v takové situaci , a ještě mluvil tak, že to u mě vypadá na další bezesnou noc a brečení pod Heathovým plakátem ( už mě to ani nepřekvapuje )... *9* *9* *9* *9* máš pravdu Gabi, řekl to fakt krásně... *9* je mi z toho špatně... *9* *9* proč..... *9* *9* -
Golden Globe
Právě jsem dokoukala předávání Zlatého Glóbu..fakt hodně dojemný :( A ta poslední věta "He will be eternally missed..but he will never be forgotten"..moc hezky řečeno *9* -
Zlatá glóby - video
Video z předávání Zlatých glóbů:
http://www.youtube.com/ watch?v=udDYFz9dheg&eurl=http://kul tura.idnes.cz/zlatym-globum-kraluje -milionar-z-chatrce-a-kate-winsleto va-poi-/filmvideo.asp?c=A090112_063 702_fil&feature=player_embedded
Tak na to jukněte *14* -
-
Re: Zlatá glóby - video
http://www.youtube.com/watch?v=HUzV F7VLM0M&eurl
tenhle odkaz bude přesnější..ten tvuj mi nejak nejde..takže pro všechny -
Re: Zlatá glóby - video
Já se zrovna koukala na video z předávání právě...a viděla jsme tam Kate Winslet a zdálo se mi že plakala když za Heatha přebírali cenu..není divu..já taky *9*
-
-
Sorry
Sorry......před pár dny jsem zveřejnila tento komentáž:
,,Hraje sice dobře. Ale vyhodil s 2.místa Ashley!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A šplhá se na místo Miley to nemůžeme dovolit!
Odpovědět na příspěvek"
Nevěděla jsem že je po smrti. Sory......... *9* -
-
Re: Sorry
a to něco mění?? -
-
Re: Re: Sorry
Přesně...chápu sice, že tím že jsi zjistila že je po smrti, tě to možná pak více mrzelo..ale myslíš, že kdyby nebyl, že by si nezasloužil být na prvním místě?Byl to velice talentovaný herec a užasný člověk..dokázal toho spoustu, rozhodně více než Ashley Tisdale(ač ji mám taky ráda) nebo Miley Cyrus...byla to opravdová osobnost, a tak by to bylo, i kdyby byl ještě s námi..ač tomu tak bohužel není.. -
-
Re: Re: Re: Sorry
:D:D:to urcite nez ta posana ashley, ktera si zahrala v jakem si trapnem musikalu....Rozhodne bych nesrovnavala holku co nic nedokazala a muze se piysnit jenom tim snad jak jenom vypada....od cloveka, mle charisma a byl uzasnym hercem.....
-
-
-
-
kniha
Brzy vyjde Heath Ledger: Ilustrovaná biografie - životní i profesní příběh talentovaného herce, doplněný o řadu fotografií 15. 02. 2009 *1* -
-
Re: kniha
Páni, tu chci mít:) -
óóóóóóó!!!!.... *8* *8* *8* *8* BIG SMILE AND HAPPY EYES!! *4* *4* *14* -
Tak ta mi nesmí chybět... *1* je to super že Heath získal ten globus...moc si to zaslouží byl prostě super!...nejlepší *4* *9* -
Díky za info, už abych ji měla doma *4* -
Tak tu musím mít *3*
-
-
je to doma
a je to tady!Heath vyhrál Zlatý Glób v kategorii vedlejší role za roli Jokera v Temném rytíři!!Jsem rád,že to takhle kritici ocenili!Ještě držme palce na Oskara 22.února;) -
-
Re: je to doma
super super super!! *4* ..koukala jsem se na video z předávání, a prostě mi vhrkly slzy do očí...rozhodně doufám že toho Oscara dostane..prostě musí..určitě:)) -
Re: je to doma
hele ty ehm ehm...víš to vůbec že Heath Ledger už nežije?..psalo se o tom v novinách a bylo to i ve zprávách...předávkoval se práškama.
takže si myslim že už na oskara 22.února čekat nemusíš *9* ...je mi to moc líto
Jo jinak holky jukněte se na GASPARD ULLIEL...je moooc pěknej *14* -
-
Re: Re: je to doma
No tak tento příspěvek je fakt trošku mimo (bez urážky).Většina lidí ví že umřel.A i přesto již skoro rok,lidi co sem chodí pravidelně,diskutují o tom,že doufají že Heath získá oskara,protože ho všichni máme rádi a oskara in memoriam si určitě zaslouží a to ne jen za roli Jokera.To že umřel není důvod zapomenout ne?A na to jak to dopadne si určitě počkáme.Výhra Zlatého Globu by mohla být předznamenaní že to pro jeho fanoušky dopadne dobře. -
ty si myslíš že já velký fanoušek Heatha nevím že zemřel??!!in memoriam ti asi nic neříká že?neznamená že někdo umřel tak se po něm slehne zem a zapomene se...ale my,jeho věrní fanoušci víme své...tímto je zdravím;) -
Je vidět jak toho o jeho smrti hodně víš...on se nepředávkoval...sakra...už mě to fakt štve všichni z něj dělaj strašnýho fetáka...(tim tedka nemyslim tebe)....pořád se všude píše jak se předávkoval nebo tak něco..ale dyt to přece neni vůbec pravda.. *10* *9* ..jinak taky moc doufam že toho oskara dostane...určitě si ho zaslouží víc než kdokoliv jinej... *9* -
Myslíš si, že je vůbec možné, aby fanoušci, co chodí na tyhle stránky, o tom nevěděli? ach jo..a to by stačilo přečíst si pár starších příspěvků a zjistila bys, že tahle tvá poznámka je trochu nemístná. heath.4ever ví moc dobře, o čem mluví..stejně jako my všichni si přeje, aby Heath dostal Oscara in memoriam (posmrtně). -
-
Re: Re: Re: je to doma
super,ted jeste toho oscara a je to *4* drzim palce
-
-
Myslíš tím to, že na něj po smrti nemá nárok? Porotže jinak Tvůj příspěvek vůbec nechápu.
-
-