-
videoklip....good bye Heathe:'-(
Lidišky....jak se Vám líbí tento videoklip???????? je vyrobený pro Heatha a mě se docela líbí..je na stream.cz... tady je kdyžtak odkaz......http://www.stream.cz/vid eo/213956-in-memory-of-heath-ledger
jinak Heatha mám moc ráda a mrzí mi, že už není mezi náma...ach jo...ten život je tak nespravedlivej:-( Byl to příjemný člověk...a z mála lidí, kterýho neokouzlila popularita a nebyl namyšlený...byl to normální člověk...toho si moooc vážím...a mám ho ráda..tak se na to video kukněte...papa *9* *9* -
-
Re: videoklip....good bye Heathe:'-(
toto je zprávnější odkaz...před tím jsem udělala chybu... http://www.stream.cz/video/213956-i n-memory-of-heath-ledger
-
-
lawuju ho!!!
klásnej klučina...mocinky ho lawuju...je upe mocinky klásnej a chytrej... *14* *14* *14* -
Omluva
Ahoj bylo to už dávno ale napsala sem tu věci o Heathovi ikdyž sem vůbec nevěděla kdo to je jak hraje a teď je mi to líto.Časem sem zjistila že Heath byl opravdu vyjmečný a hodně hodně dobrý herec!!takže skláním poklonu *14* -
..nemam slov
skoda no..! je mi to hodne moc lito co se stalo on byl neuveritelnej herec!.. -
Ach jo!
Souhlasím se všemi kdo Heatha Ledgera obdivovali/obdivují.Ja ho mela moc ráda.Takový talent se nevidí na každém herci.Za chvíli to bude skoro rok co už není mezi námi.Někde jsem četla že ta smutná zpráva do hodiny obletěla celý svět.Já se to ale nedozvěla.Přišla jsem na to po dalších dvou měsících.Nevim proč to udělal,když jeho život teprve začínal nabýrat na obrátkák.Je mi ho moc líto.Co já bych za to dala,abych mohla být herečkou.Z jeho natočených filmů najvíce doporučuji:Příběh rytíře,10 důvodů proč tě nenavidím a Zkrocená hora.Ta Papa a mějte se -
šok
jsem totálně v šoku....heatha sem nedávno viděla v jednom filmu a tak nějak mě zaujal..a tak jsem se sem přidala no a totálně mě dostalo že už je po smrti....vůbec sem to nevěděla...dost lituju jeho rodinu a přátelé, vypadal že byl skvělej člověk -
-
Re: šok
Heath Ledger je nejlepší herec světa. Je ho obrovská škoda, nikdo jej už nenahradí. Viděla jsem kromě asi čtyř všechny jeho filmy. je úžasný. V roli Jokera v Temném rytíři geniální, Oskar musí být!! Zaslouženě!! jeho talent má málo kdo, a málo kdo s ním umí správně nakládat a to on bezpochyby uměl. Je to i téměř rok po tom co už není mezi námi velká rána. Kdo neviděli doporučuju: Candy, Příběh rytíře, Zkrocenou horu, Patriota.!! skvělé snímky... -
-
Re: Re: šok
To s tebou plně souhlasím....příběh rytíře, zkrocenou horu a 10 důvodů..sem viděla a byli to fakt skvělí...teda jak tu čtu samou chválu na to jak zahral jokera tak si ten film musím stáhnout a podívat se protože je pravda že byl moc talentovanej herec. Je ho velká škoda.
-
-
-
Shakespearův sonet
Ahojte, tady je sonet od W. Shakespeara, který Michelle říkala na pohřbu. Myslím si, že je opravdu krásný.
Mám tebe k jasnému dni léta přirovnat?
Není tak líbezný ani tak srdci milý:
vždyť v máji opírá se vichr do poupat
a lét, léto též trvá jen krátkou chvíli;
někdy to nebeské oko až příliš žhne
a jindy jeho tvář nevyjde zase z tmy,
a každá krása zde od krásy odpadne,
jak velí náhoda nebo běh přírody.
Tvé věčné léto však se nikdy nezmění,
ty nikdy neztratíš nynější jas své krásy,
tebou se nebude smrt chlubit, že jdeš s ní:
v mých věčných verších tu přetrváš všechny časy.
Vždyť dokud bude zde žít a číst kdokoliv,
dotud zde budeš ty v mých slovech také živ. -
-
Re: Shakespearův sonet
To je nádhera *4* -
krása, ona ho opravdu milovala -
-
Re: Re: Shakespearův sonet
Já jsem o tom taky přesvědčená *3* jinak jak se máš Lenko? Včera jsem si pročítala celé tohle fórum uplně od začátku a byla to fakt nostalgie..uvědomila jsem si, že jsem tu už dlouho neviděla spoustu lidí, jako třeba Álu, Linu nebo třeba fildu...ráda bych si mezi spletí nových obdivovatelek přečetla i něco od nich nebo třeba od tebe..:) měj se moc hezky -
-
Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Ahoj Gábinko. Moc tě zdravím *4* -
-
Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Ahoj Lino, ty sem chodíš pořád, já vim *3* tak ještě ta Ála a Anatt nám tu chyběj *3* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Shakespearův sonet
Chodím, někde něco písnu, a někdy jen kouknu jak to tady vypadá *4* Ano, ty tady chybí *4*
-
-
-
tím fildou myslíš asi mě že?? *3* předtím jsem neměl profil,ale teď jo.jsem heath.4ever...a jsem rád že se fanklub Heath takhle rozšiřuje;) -
-
Wow, tak to jsem netušila, že ty jsi filda...tak to jsem ráda, že jsi zůstal věrný tomuhle fóru..:) -
-
tak teď už to víš;)neboj,já tady budu pořád..Heath is our Hero
-
-
-
Ahoj Gábi, mám se docela dobře. Letos mě čeká hledání práce, protože mi končí mateřská a z toho mám docela strach, protože tady na Moravě a v malém městě práce není.Trošku jsem z toho smutná, že už mám tohle krásné období v životě za sebou. Na Heathla vzpomínám a dokonce jsem nakazila i manžela. Plánuju, že si objednám nějaké tričko Jokera z Ameriky, u nás se bohužel neprodávají.Přeji si aby získal tu nominaci na Oskara a aby časem vznikl i nějaký film o něm. Musím to být hrozně těžké-dostat se do stavu v jakém on zemřel.Byla to tady opravdu nostalgie a našlo se tady opravdu hodně lidí na které ráda vzpomínám a to včetně Tebe. Ála se už opravdu dlouho neozvala i Anatt . Měj se moc hezky a určitě dej vědět, jak se máš. Ahoj Lenka. -
-
Budu ti držet pěsti,ať seženeš nějakou práci,která tě bude bavit a naplňovat.Chápu,že je ti z toho teď smutno,když končíš mateřskou,podle mě je to jedno z nejkrásnějších období v životě,i když jsem si ho zatím sama neprožila.Ale teď se můžeš dál radovat z děcka,jak roste a jaké dělá pokroky:)To máš dobré,žes nakazila už i manžela,já u přítele uplné pochopení nenašla,on mi vždycky říká,že jsem závislák,když mě vidí na těchto stránkách..ale nemyslí to špatně.Taky bych si přála,aby Heathovi vyšel ten Oscar a aby o něm byl natočený nějaký dokument.Jinak já osobně se mám dobře,teď mám zkouškové období,takže mám dost volného času a proto jsem tu teď pořád:)Doufám,že se ozvou i ostatní stálice.Měj se moc hezky. -
-
Gábi, tak ať se Ti u zkoušek daří. A hele Filda se ozval, to je fajn. No manžel byl úplně nadšený z Temného rytíře a tak je mu taky líto, že tak svělý a hlavně mladý herec zemřel. Jinak, že by se vyžíval v diskuzích, tak to určitě ne. Jen se rádi bavíme o filmech, prostě tím, že se na film podíváme to neskončí. Tak se měj hezky, zdravím stálice i nové fanoušky a někdy zase ahoj.
-
-
-
-
-
ahoj, to jsou krásná slova, jak jsi zjistila že toto Michelle říkala na pohřbu?? -
-
Re: Re: Shakespearův sonet
Navštěvuju jedny zahraniční stránky - www.people.com, tady je odkaz na ten článek, bohužel to ale vyžaduje znalost angličtiny. Je tam psáno, že Michelle četla Shakespearův Sonnet 18 - “Shall I compare thee to a summer’s day?”. A ten už jsem si pak našla v češtině. http://www.people.com/people/article/0,,20177221,00.html
-
-
-
škoda
custe jen chci řict,že podle mě byl Heath ten nejlepší herec co v svět měl t týhle době!viděl sem všechny filmy kde hrál a vždycky se perfektně stotožnil s tou postavou a v Batmenoj jen zářil,opravdu je škoda,že sme přišli o tak užasnyho herce! *9* -
jeho nej písničky
Nevim jestli znáte heathovi oblíbený písničky hráli mu je i na pohřbu:Times R A Changin od Boba Dylana, Here Comez da Sun od Beatles, Wish U Were Here od Pink Floyd a Old Man Neila Younga fakt krásný *14* -
Proste super
Heath bol moj oblubeny herec a este stale je je mi luto ze zomrel... ale to asi kazdemu,ze?? ale Joker bol uzastny priam najlepsi zo vsetkych..bola som na to v kine.Tiez mi je luto jeho 3 rocnej dcerky Mathildi ze tak skoro musela prist o svojho otca...Ludia drahy blyzi sa vyrocie Heathovej smrti 22.januara *9* *4* *9* ale on je stale pri nas...