-
HeAtH
*8* byl to a pořád je nejúžasnější herec...strašně moc se mi líbí jeho úsměv a upřímné oči...Nedávno jsem videla filmy Příběh rytíře a 10 důvodů proč tě nenávidím...V tu chvíli by me vůbec nenapadlo že by tak mladej a krásnej člověk mohl být mrtev...Je to strašný...Ale jako jeden z neoblíbenějších herců pořád bude... *9* nezapomeňme *9* *9* *9* -
heathovi filmy
ahojky já heatha prostě zbožňuju *14*
jinak nemáte náhodou odkazy na nějakého jeho filmy? chtěla bych si 22.ledna udělat takovou jízdu s Heathem Ledgerem ale v půjčovně ty starší filmy nemaj a vůbec nevim kde je mám jinak sehnat... -
:-*
Heat byl. kraasnej a strasne sympatickej...kdyz jem poprvy videla 10duvodu proc te nenavidim,byla jsem uplne vedle..myslim, ze je skoda ze uz tu neni...budu ho mit rada forever.. *9* *14* *9* -
peijdte na chat
ahoj prosim prijde do mistosti heatha ledgera..muzem si o nem popovidat vim toho spoustu a vy jiste taky pijdte se podeli... najdete to v pokec a zabva ale neni to ustalene tak je to az nekde dole..prosim prijdte potrebuju to ustalit...diky moc -
Bett
ale myslim ze to neudelal schvalne ze asi na to nejak zapomnel ale to by prece nebyl tak blbej ze by se zabil ma prece dite a zenu ne? -
-
Re: Bett
no jasny,ale zas kdo vi,ale ted sem se divala na nejaky jeho rozhovory a vypada to ze to byl skvelej bavic-co slovo to se divaci zacali smat *4* jeho fakt skoda,uz se nam blizi to smutny vyroci-minulej rok tou to dobou tu jeste byl,nj ale cas nejde vratit-skoda,jo a na netu sem nasla jeden clanek a vnem byla veta ktera ho fakt vystihuje:Byl to vyborný, skromný sympatický a charismatický herec-a stim souhlasim
-
-
Bett
to je fakt skoda ze je mrtvej to byl pro me snad ten nejhezci chlap zatim.chudak ta jeho michelle a to jeho dite matilda.tu matildu jsem videla na fotkacha je mu fazne dost podobna
*9* *9* *9* -
nova mistnost..
ahoj vsichni zalozil jsem mistnost heatha ledgera..tady je adresa... http://chat.lide.cz/room.fcgi?auth=&room_ID=4032186 tak prijdte a popovidame si..o vsem mozne samozrejme i o Heathovi -
eath
Moc mě mrzí Heath zemřel. Jeho poslední role Jokera v batmanovi úžasná a nejen ta! Na to, že nikdo nevěřil že dokáže něco takového zahrát, překonal se, alespoň na plátně. Podle mě bylo jeho herectví : ,,Krásný začátek se špatným koncem." Myslím, že toho oskara In memorian by měl získat. *9* -
-
Re: eath
souhlasim,a nevis kdy se predavajou ti oscari? -
-
Re: Re: eath
22. února -
-
Re: Re: Re: eath
dik,budu drzet palce *4*
-
-
-
-
:(
on měl ten nejkrásnější úsměv....... *9* -
prej nemel hrat jokera...
kritizovali ho tak ze rikali ze on na roli Jokera ze je to spis cituji..."takovy sladous ktery ma by mel hrat jenom role usite na jeho miru" a proto zacal brat prasky totiz nerspal a premyslel jak jokera vylepsit a proto bral prasky a jak ho zahral tak vseci hledeli s otevrityma hubama ze to zahral suprove a herci z batmana rekli at ho nominuji na tzn. posmrtneho oscara...je to tragedie ktera se nezapomina..byla to nestastna nahoda ale opravdu blba...:( -
-
Re: prej nemel hrat jokera...
No neměl *13* protože by tu možná ještě byl. *9* víš jak to myslim nemyslim to zle. -
-
Re: Re: prej nemel hrat jokera...
mozna ano..to uz se muzeme bohuzel jenom domnivat..ale uznejme to byl to sqely clovek dobry herec a vsem nam vzdycky bude chybet a doufam ze kazdy rok 22.1. budeme na neho vzpominat pouze v dobrem protoze takovy herec jak byl on uz se nenajde -
-
Re: Re: Re: prej nemel hrat jokera...
to je prostě coby kdyby..já tak uvažuju skoro pořád a nedá mi to klid..říkám si:kdyby ho zbytečně nekritizovali, a proč zrovna on?..a další věci..jenže tím to prostě nezměníme..no já vím, já jsem ta pravá co to říká, protože pořád na to musím myslet a přemýšlím jak se to dalo změnit..ale věřím na osud a takové věci, jako že na každého dojde,dříve či později..a jeho osudem bylo prostě zemřít, a to se nedalo změnit..kdyby za to nemohla ta kritika, dopomohlo by k tomu zase něco jiného..bohužel *9*
-
-
-