-
Prohlášení
Ahoj, chci se s vámi podělit o prohlášení Heatha které jsem objevila na internetu zní takto:Žádná suma na světě nezmění, co dělám na place mezi povely akce a stop... Peníze jsem neměl nikdy a taky mi nikdy nechyběly. Až umřu, peníze si s sebou nevezmu. Žít budou moje filmy - podle nich pak lidi posoudí, co jsem byl za člověka.“
Je to fakt krásný.... R.I.P. -
-
Re: Prohlášení
Ahoj Lino, ono mi to přesně sedí k němu. Bylo na první pohled vidět, že to není typická hollywoodská primadona. Prostě na prvním místě pro něj bylo hraní a pak až peníze. Škoda, že takových není víc.On byl opravdová osobnost. -
-
Re: Re: Prohlášení
To máš pravdu.Hlavně je z toho znát, že to byl opravdu přemýšlivý a moc inteligentní člověk...
-
-
-
Heat
Pamatuji se, jak jsem vloni zažila šok, když jsem četla, že se předávkoval. Byl to talentovaný herec, který po sobě zanechal dcerku Matyldu. Ať je mu země lehká, určitě se má tam nahoře hezky... *4* -
Miluju ho!!!♥
Nveiděla jsme všechny filmík s ním,ale pochybuju ,že by nějakej film s Heathem měl chybu!!!Pstě šecky filmy s ním jsou ty nejlepší filmy na který koukáte_omg♥♥♥Na něj nikdy nikdo nezapomene,to se snad ani nedá bože!!!NEZAPOMENUTELNEJ ČLOVĚK!!!♥♥♥ -
Miluju ho!!♥
Jo Heath_on pstě je uplně mots krásnej,prostě je nenahraditelnej_omg a ten sladkej úsměv_pstě když jsme se dozvěděla že jako umřel,začla jsme upa brečet jak želva_je pstě sqělej_uplně ho miluju_♥♥♥ *14* -
pozn.
ahoj všem. Musím říct - jak už tady mnohokrát bylo řečeno - že to byl opravdu talentovaný kluk. Co se týče Temného rytíře...v roli Jokera byl boží a doufám, opravdu doufám, že dostane oskara! Rozhodně si ho oprávněně zaslouží *3* Tak mu držme palce. -
-
Re: pozn.
Naprosto s tebou souhlasím!
-
-
terezkha+heath:'( kdyby:'(
Ahojky mikuju heata on je strasne sladkej a videla sem ten poslední jeho film jak hraje jokera je super. A nedavno bezela zkrocena hora a uplne sem u toho brecela:'(. Nevim proc zrovna on byl tak sladky a tak skvely herec. Lidi mam e-mail sskari@seznam.cz napiste mi a muzem si o nem psat a nemate jeho naky fota?? On je tak krasny je mi líto ze sem ho nemohla poznat. tet daval i 10 duvodu proc te nenavidím a tam je taky moc sladkej. Ja ho proste miluju je to me svetýlko nadeje ktere nikdy neshasne i kdys heat uz není mezi námi.:'( A urcite se dostal do nebe byl tak simpaticky a hodny on byl bozí a porat nemuzu uverit ze uz není mezi námi. Proc nejsem americanka??? PROC:'( Aspon bych ho nekdy mohla potkat:'( Kdyby jo byl by to nejhescí den mího života ale to už se nestane možná až tu taky jednou nebutak se setkame. Heate jestli si to nekdy prectes a prelozís MILUJU TE. A kyby to slo klidne bych dala cokoli aby si tu s nama mohl stale byt. Tva nejdrassí terezka. Tak kdystak lidi napiste na ten muj mail. Dekuju. Myslím ze heat byy byl mooc stastnej ze na nej furt nekdo myslí a ma ho rád. A jeho filmíky sou boží. 3koda ze jich není víc. Heate si best kluk a ja te budu vzdy milovat. Tak lidi pá kdystak napiste jestli mate fota plagaty clanky klidne i za peníze a nebo jestli cete o nem pokecat atd,... tak et e 1 na sskari@seznam.cz Dekuji moc. Ahoj -
->
ČaO, no jo máte pravdu, fákt měl talent, ale to je život, bohužel, ale fákt kočkolab v lidské podobě a staršně suprz-duprz herec... *14* *14* *14* -
On <3
*14* On??__ !!!BYl tak úžasný!!! *8*__Na něho *14* !!!Jsem se dokázala dívat celé hodiny!!!<3__Jeho úsměv??? *14*__BYl nenahraditelný *9* __Proč?? *7* !!!se to musela stát právě jemu *7* *9* Jemu 22.1 jeho Den kdy nás navždy opustil *7* *9* zapálím svíčku...BYl úžasný.. BYL :-( -
heath
jo je to obrovská škoda taky sem ho dřív moc nemusela jenom sem si ho pamatovala ze seriálu Pot a dřina který dávali na Supermaxu je mi to moc líto byl vážně skvělej. -
=((
Joo ty kudrnatý vlasy ty byly úžasný a ty jeho kukadla a nádhernej úsměv.Byl tak sladkej,krásnej milej...prostě úžasnej.Je to hrozný co se stalo,pořád tomu nemůžu uvěřit,že tak skvělej človíček už neni. *9* Chybí tu a moc. *9*