-
Heath Ledger
ahojky, dívala jsem se na 10 důvodů proč tě nenávidím, a upřímě řečeno jsem ani nevěděla, kdo toho kluka hraje, a pak jsem tu fotku toho herce ukázala mamce a mamka řekla, že myslí, že umřel, já doufala, že ne protože sem se chystala bejt jeho novou fanynkou, navíc byl hrozně sympatickej a krásnej.Má at nádhernej úsměv.Máma mi řekla at si ho vyhledám na internetu a já to udělala a tam bylo napsáno "Heath Ledger zemřel zřejmě na kolaps srdce" a to zabolelo, chudák, byl to suprovej,krásnej a talentovanej herec. -
10 důvodů proč tě nenávidím
Tak jsem koukala na "10 důvodů proč tě nenávidím"a myslim si,že je to pěkná kravina,je ho pro ten film škoda... -
:-(
Jak všichni píšete i jájsem se dívala na 10 důbodů prčo tě nenávidím byl strašně milej je mihrozně líto prvně jsem se kukla n sobnosti a teď datum úmrí cože no a vidím chudák :-( *9* -
:)
Jednímslovem jeho úsměv nikdy nikdo nenahradí! *9* *3* -
=((
Taky jsem koukala na 1o důvodů...bylo to krásný,ten jeho úsměv a ty jeho oči,v tom filmu byl ještě hodně mladej a když si uvědomim,že tak skvělej človíček už neni,je mi smutno. *9* Hned po tom filmu to na mě zas dolehlo. *9* Taky si každý den říkám proč on?Byl tak úžasnej,mladej,miloval život a rozmazloval svojí dcerku,kterou miloval.Mohl toho ještě tolik natočit a tolik toho zažít. *9* Ale už neni a to kvůli blbýmu filmu,kdyby tu roli třeba nabídli někomu jinýmu,nebo něco,tak by tu ještě byl. *9* Hrozně mi chybí.Je tu bez něho smutno. *9* -
-
Re: =((
nemyslím že by to bylo jenom kvuli filmu, četl sem že když měl točit The Dark Knight tak se snažil být jako realný Joker. Ale jeho problémy se spánkem měl celý život. Takže se nedivím, že užival několik léků na spaní. Bral je pořád a pořád později mu zabírali na čím dál kratší dobu...ještě před jeho smrtí si stěžoval že vůbec nemuže spát, přášky mu zabírali na 1-2 hodiny.Jinak velice dobrý herec, takových jako on není mnoho. Ještě měl před sebou hodně filmů. V The Dark Knight předvedl excelentní výkon.Divný že nedostal Oscara. Rest in peace -
-
Re: Re: =((
lol ty seš dobrej volek *1* -
-
Re: Re: Re: =((
a ty si pěkná kráva *16*
-
-
-
-
:-(
Včera jsem taky viděla ten film...a když jsem si ho našla na internetu a zjistila že je mrtvej tak jsem byla jako hooodně naštvaná...ale co víc ,když jsem si přečetla že chodil s Mary -Kate Olsen tak jsem hned pochopila...v bravu to psali když umřel ale já ho na tý fotce nepoznala *9* .Ale fakt škoda že umřel byl to dobrej herec(a simpatickej).Ale co,ještě pořád se můžu dívat na jeho filmy *3* *14* -
nejhorší měsíc
Lidi minulý rok touto dobou tento nejužasnější človíček an světě ještě žil. *9*
No pro mě osobně byl minulý leden ten nejhorší protože jak heath 22 umřel za 4 dny mi umřelo štěnátko protože se utopilo a za necelý týden umřelo druhé a to mělo krváccení do plic. *9* Já jsem se z toho zhroutila a nebít toho že ještě na světě žile Jake Gillenhall tak bych asi umřela. -
zabít
Lidičky já každý den si říkám proč umřel vždyť to je strašně takový mladý ,ale když si přečtete ten text co je tady na osobnostech a u konce je ,že za to mužou ty prášky , že to jeho srdíčko nevydželo a proč bral ty prášky kuli tomu podělanýmu filmu *9* jen kuli podělanýmu filmu musel umřít ten nejlepší herec na světě *9* *9* *9*
no život mu to nevrátí tak at je mu zem lehká a at na něj nikdy nezapomeneme *4* -
heath!-KÉŽ BY SE VRÁTIL!!
Ze začátku jsem si myslela, že přece jenom nejsem normální..nemůžu se czpamatovat z toho filmu..co jsem viděla o víkendu..-Tak strašně mě to vzalo-ješte ted když si na to vzpomenu-ty slzy přece jenom vyhrknou..-SERE mě, že tak charismatickej, nadeanej, krásnej i starostlivej muž i herec-zemřel už tak BRZOOO!!-nevím beru to tak nák-jako by byl můj hodně blízkej..je mi to moc líto..-ale když vidím, že i vy to berete tak jak já..TAK JE MI O HODNĚ LÉPE.. *9* ..nevim kdy se toho pocitu zbavim..-myslim na to neustále..(myslím na ten pocit..-proč zrovna on zemře... *8* )!!!!! -
-
Re: heath!-KÉŽ BY SE VRÁTIL!!
taky jsem o víkendu videla ten film.už když jsem se dozvěděla že minulý rok zemřel mi to bylo dost líto,ale ted když se na nej zas po case dívám..je mi to víc a víc lito!!!!Bylo to skvělej herec,nádhernej muž a nejlepší táta na světě!!!škoda že umřel *9* *9*
-
-
proč?
jako každý den jdu na youtube.com že se přihlásím na svůj účet a zjistím že mi ho smazali..to by nebylo nic strašného kybyc ten můj účet nebyl věnovaný Heathovi..založil jsem si ho po jeho smrti a udělal jsem nějaké vzpomínkové videa ale teď je všechno pryč..jsem z toho úplně mimo a nejradši bych umřel..bylo to moje všechno,takový můj svět,ale teď je to všechno pryč..a já si říkám proč???