-
heath
souhlasm s vama,byl to fakt skvelej herec,vcera sem se divala na 10duvodu....,i kdyz sem ten film videla milionkrat muzu se na neho divat furt,heathovi to v nem desne slusi:D ale kdyz si uvedomim ze uz tu neni a ze uz nic tak skvelyho jak je 10duvodu nebo zkrocena hora nenatoci...je mi to strasne lito.A tim vic me mrzi ze kdyz jeste zil ze sem ho nejak neregistrovala-to me mrzi ze vseho nejvic,Heath R.I.P -
Píseň z filmu 10 důvodů proč Tě nenávidím
Jedna z nej scének tohoto filmu... *14* *4*
http://www.stream.cz/video/3/202996-heath-ledger-can-39-t-take-my-eyes-off-of-you -
Nejlepší
Za poslední dobou jsem viděla pár filmů s Heathem, ale teprve včera jsem koukla na 10 důvodů proč tě nenávidím. *14* Nemám slov...On to byl fakt skvělý herec! Nedokážu pochopit, že někdo takový už není mezi námi.. *9* Byl to úžasný člověk, je a bude. A ani si nedokážu představit, kam by to až dotáhl, kdyby ještě žil...Byl jako víno, čím starší, tím lepší-viz.Temný rytíř. Doufám, že posmrtně toho Oscara dostane! *4* -
on je legenda
Jo je super ,že ted davali hodně jeho filmu.On mšl přirozený talent a doufá,že se na něj nikdy nezapomene za tu krátkou dobu co žil natočil spousta filmu.A kdyby se nezabil tak je to nesjlavnější kluk v Holywodu.On je prostě LEGENDA! -
Filmíky
Jsem ráda, že tenhle týden dávali hned 2 Heathovy premiéry: "Zkrocená hora" a "10 důvodů, proč tě nenávidím".. Byl fantastickej, dokážu si představit, kam by to až dotáhl.. Nesmíme na něj zapomenout.. *9* *9* -
je mi hrozně
znala jsem ho a, když zemřel tak jsem nevěděla co mám dělat!!!
přestěhoval se do USA a já jsem tu zůstala. Dojížděli jsme za sebou a jednou nepřijel. dozvěděla jsem se, že už není...!!!
Bylo mi hrozně!!!
na jeho pohřeb jsem neměla sílu jít, šla jsem tam až pak když jsem si všechno srovnala v hlavě...!!!
a taky jsem se rozhodla, že se odstěhuji spátky do USA!!!!
anglicky jsme uměli oba výborně...!!!!
CHYBÍ MI STRAŠNĚ MOC...!!!!
nikdy na něj nezapomenu...!!!!
(toho koho máte strašně moc rádi, takmu to řekněte dřív než bude pozdě...!!!) -
-
Re: je mi hrozně
Jo, a když ty takhle, tak já jsem byla minulej tejden na nákupech s Avril Lavigne *1* *1* -
Jo, moc pěkný... A z kterýho blogu z rubriky Dojáčky a smutné příběhy jsi to opsala? To jsou dneska ale lidi *1* -
a teď si hraješ na co??? *13* -
hm zajímavý..v pohodě?? *7* -
Noo...jen pro tvou informaci, v Austrálii, odkud Heath pochází, je angličtina úřední jazyk. *1* Ale jako nic proti...A fakt za tebou dojížděl, jo? Ještě řekni, že jste se seznámili na natáčení filmu Kletba bratří Grimmů, který se mimochodem natáčel u nás a fakt lehnu smíchy *3* ! Však v pohodě, hlavně, že jste oba uměli anglicky..(Ty by ses na oplátku měla naučit správně česky *3* ) A příště můžeš vydat třeba pohádkovou knížku: "Kterak jsem potkala Heatha Ledgera a jiné známe osobnosti" *4* ....Bože, to jsou dneska lidi! *9* -
aha...žeru ti to i s navijákem....a kdy mu to asi chceš říct? co? už pozdě je...příště si vymysli něco lepšího jo? *3* ty říkáš, že jsi s ním byla trak velká kamarádka a mrzí tě jeho smrt míň než mě? když jsem ho vůbec neznala? tak dobře...cyniku.... *9* -
no to mi teda povez jak by neumel anglicky.jinak proc by se heath kamaradil s nekym jako ty,jsi snad m-k olsenová nebo co?taky se znam s billem z tokio hotel ale teda jako tohle asi pravda nebude *13* *13* -
opravdu krásná pohádka :D:D fakt se bavim nad tvym příspěvkem :D -
fakt trapný tohle *9* -
-
Re: Re: je mi hrozně
Dost trapny tuto..si z toho delat prdel..bych chtela videt co bys delala kdyby tobe umrel nkdo blizkej..jestli by sis z toho taky delala srandu ty fifleno vymasnetá..!!!! *16*
-
-
No u Heatha by bylo docela divný kdyby neuměl anglicky *1* A jinak směrem k tobě, a teď tu o Karkulce prosím *5* -
-
lol tak tohle mi zvedlo náladu.. *1* -
já bych radši tu o Perníkový chaloupce *1* -
*1* *1* achjo -
asi tak *1*
-
-
Hezky sis nám tady vylila srdce, no..a o kom, žes to mluvila? *4* -
-
*1*
-
-
-
Heath je nejleepší!
Ahojky taky jsem ho měla strašně moc ráda a byl to skvělej,krásnej a nadanej herec a člověk!A strašně moc mě štve že umřel,ale nevim jak to říct,ale asi je zákon schválnosti že někdo tak skvělej umřel!...Nechápu to,ale asi většinou ty skvělý lidi umřou!...Zajímalo by mě co se vlastně stalo a tak,ale nechci bejt hnusná,ale chápu že je to moc čerství,ale nikdo znác ani nic to nezmění a asi je to osud nebo co,ale prostě umřel a my se s tim musíme smířit!...Nikdo nechtěl aby umřel,ale nikdo to ani nezmění a asi ani nemohl!To co říkám nemyslím ve zlém,říkám jen pravdu jak jí cítím a vím že pravda bolí!...ale tohle se nedá změnit a všichni kdo ho měli opravdu rádi na něj nezapomenou a ty co ho rádi neměli tak by o něm neměli mluvit ve zlém!přeci jen to byl člověk,jeden z nás a nezasloží si aby o něm po jeho smrti někdo mluvil zle a nebo mu nadával...to at radši mlčí a vy co sem píšete to že jsme z toho vháji a myslí to hnusně a tak tak by měli mlčet,protože ani on a asni oni a nikdo z nás by si nepřál aby o nás někdo po smrti mluvil zle a tak..!!...a taky si zaslouží mít ted klid!....On byl úžasnej a skvělj a vim že se nedá na něj zapomenout,ale my všichni se musíme smířit s tím že už tu není,protože všichni víte že nikdo a nic s tim neiudělá!....Tak se všichni držte a nezapomente na něj a myslete na něj jen v dobrém! *4* -
Bolí mě srdce
Bože bože!!ani na to nemohu myslet! vždycky se mi hned oči zalejou slzama *9* -zkrocená hora- z heathova excelentního výkonu jsem se nemohla vzpamatovat dva dny a jako film to bylo prostě úžasný.. a dnes jsem koukala na 10 důvodů.. však víte.prostě paráda. Neustále se na něj dívám na youtube a podob. nechce se mi uvěřit. Jsem z toho zdrcena!! RIP heath *4* -
Heath
Million Dollar Baby, moc hezky tam mluví o životě té boxerky. Mnoho lidí odejde ze světa aniž by dostali příležitost něco pro svět udělat, aniž by dostali šanci ukázat co v nich je. Heath tu šanci dostal, uplatnil ji nejlépe jak se dalo a nikdo nikdo už na něj nikdy nezapomene. Ač měl krátký život, dokázal toho víc než kdokoliv jiný. Třeba nás to všechny trochu povzbudí:( -
:,(
Taky jsem před chvílí koukala na můj milovanej film 10 důvodů...musím říct, že jsem celý film sledovala s úsměvem na tváři, s takovým tím blaženým úsměvem a plesajícím srdcem..až když ten film skončil, přišel na mě smutek...Heath, I´m still thinking about you !!! You´ll stay in my heart forever..... -
-
Re: :,(
Hej přesně tak... *9* užasný herec..nezasloužil si takový osud...třeba se s ním jednou setkáme...v takovém tom posmrtném životě či co...ale tomu moc nevěřím no... *9* -
Doják a ty smutné tváře Kate Winslet a jeho kamaráda JOaquina Phoenixe-ouvej. -
Já koukala a vždycky když se na obrazovce objevil, tak se usmála...A pak se něco zvrtlo a chtělo se mi brečet... *9* -
Souhlasím já to dneska měla uplně stejně!!!
-