-
...
Já jsem teda nikdy jako Heatha nemusela,nebo jako jsem ho nějak nebrala,ale jak ted dávaj ty filmy s nim,tak ho mám víc a víc v oblibě...jen škoda,že už nebude žádnej novej film...jojo 22. to bude rok,škoda...mě by teda jako fakt zajímalo,jestli to bylo kvůli těm práškům,nebo v tom bylo něco jinýho *8* Taky jsem koukala na Zkrocenou horu a dneska se těšim na 10 důvodů,proč tě nenávidim... *3* asi toho bylo na něj moc. -
chjo
Ach jo,asi me za chvili mrdne..protoze se mi styska cim dal tim vic a den ode dne je to horsi...jeste 19 dni a bude to rok a 22.1. skacu z okna..strasny strasny strasny strasny.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* -
skvělý herec
Heath byl úžasný herec a taky si vybíral,které lidi milují.Jeho smrt byla tragédie,a i přestože uz nežije,tak pro mě je živý vždy kdyz se divam na jeho filmy.Hodně ted v televizi davaji filmy,kde hraje a já...je proste miluju *4* -
Heath
Taky bych chtěla vidět to předávání oscarů,ale nevim kdy to bude ani kde,ale to se někde zjistí.Ale moc si přeju aby to Heath dostal a věřím,že se to podaří.Heath si to zaslouží.Škoda,že u toho nemůže být osobně. *9* Strašně mi chybí.Ta Zkrocená hora byla fakt pěkná,ale smutná. *9* Myslím si,že dávají teďka ty filmy s Heathem jako památku na něho,protože to za chvíli bude rok. *9* Je to hrozný,jak to utíká.... *9* -
předávání oskarů
Ahoj lidi, ráda bych se zeptala kdy proběhne předávání cen oskarů? Případně, jestli víte na jakém kanálu to budou dávat? Předem dík za odpověď! *4* -
-
Re: předávání oskarů
Myslím, že 22. února. Loni se vysílal záznam (nebo celý předávání ?) na HBO
-
-
heath ledger
CHtějí nás rozbrečet nebo co?Proč ho tam dávájí zrovna když už to bude rok a někteří ani oněm neví že umřel.Včera jsem viděla zkrocená hora.Bylo to super,až na to,že jsem u toho brečela.Nechápu to,bylo mu jenom 28let!!Vždyť mohl točit dalších 50 filmů!!A mohl se možná radovat oskara nebýt.....Jiný takhle skvělý herec už nebude.We love you *14* *14* *14* *14* -
-
Re: heath ledger
byl uzasnej hodne velkej talent ted kdyz bezi jeho folmy umiram jen brecim strasne me to mrzi ze zemrel... -
Re: heath ledger
Jo taky sem tu zkrocenou horu viděla a taky sem brečela *9* *9* hrozně mě štve že umřel ..proč zrovna takovej dobrej, nadějnej herecc...mam ho hrozně rádaaa *14* *14* i když už nežije *9*
-
-
Heath..
Nejlepčí herec alespon pro me je to hvezda a hvezda tro taky bude ..umí zahrát vsechno Zkrocená hora a 10 duvodu proč te nenavidim jsou uplne opaky a on to zmáknul..je mi ho kotel líto vždycky pro mě bude nejvíc *9* -
10 důvodů proč tě nenávidím
Já sem teda viděla jen 10 důvodů proč tě nenávidím. Už dávno na netu a dávaly to i na dvojce ráno, ale už hodně dávno.... A nova z toho zas dělá já nevím co... Ale ten film je dobrej a líbil se mi.... *3* -
Heath*-*
Achjoooo:'( prooč?...On byl naprosto prefketní chlap tyjo, vššechny role bez chybičky, hlavně v roli Jokera *14* Neměl chybu...já ho prostě milujuuu..když si na něj vzpomenu mám oči plné slz *9* škoda ho *9* -
-
Re: Heath*-*
ano no jeho fakt hrozná škoda.... *9* *9*
-
-
Zkrocená hora
Páni, ot bylo něco..Heath je vážně uplně skvělej jak to zahrál..a ten film, k tomu nemám slov..sbsolutně užasnej..ale málem jsem si vybrečela oči:(...on to hrál prostě bezvadně..prostě užasný jak v každým filmu dokáže být uplně jiný..