-
Heath
Přesně tak,taky nechápu proč zrovna on umřel *9* Nezasloužil si to,měl toho ještě tolik před sebou *9* Byl krásnej,milej,talentovanej,měl tolik plánů...a teď??Už neni....je to smutný *9* Teďka s ním dávají ve čtvrtek Zkrocenou horu a v sobotu 10 důvodů proč tě nenávidím.Škoda,že teď když se na to člověk dívá,je mu spíš smutno,než hezky,když si uvědomí co se stalo *9* Ale Heath si přál,aby se jeho filmy pouštěly,byl by rád,kdyby věděl kolik filmů je s ním teď v televizi. -
-
Re: Heath
Ano... včera už dávali ukázku na Zkrocenou Horu... Byla jsem moc ráda, že jsem ho zase mohla videt:)
-
-
PROČČČČČČČČČČ
proč jen tenhle úchvatnej herec musel umřít??? byl úžasnej nádhernej milej kouzelnej............. *9* -
heath
on je tak krasnej ze to ani neni mozny skoda ze uz tu neni on to byl talentovany herec krasny ae ve skutecnosti jeste hezci *14* *14* -
Teda...
Nijak bych se nechtěla navážet, ale jedinej film, co se mi s ním takhle jako líbil, je 10 důvodů, proč tě nenávidím, jinak to asi není můj vkus či co, nevím.. A myslím, že škoda je každýho člověka, kterej nemá šanci žít.. No, pravda, pokud zemře jeden muž, je to tragédie, pokud jich zemře milion, je to pouhá statistika.. Kde jsem to jen četla? -
-
Re: Teda...
myslim že bys tady neměla rozhazovat svoje moudra ptž ty nikoho nezajímaj zvlášt dyž sou tkhle stupidní*16*, to že se ti nelíbí filmy s nim je otázka vkusu ae on s každou novou rolí podávál lepší výkon než před tim, jk říkám žánr se ti líbit nemusí ae jeho výkony sou nespochybnitelný -
-
Re: Re: Teda...
Ano... chtela bych videt tebe... vis jak je to tezký natacet takove filmy?? Jak rikal heath.... nechtel jsem být slavný, chtel jsem být herec... dával do toho vše
-
-
-
pekne vianoce
a ja by som vam chcela popriat stastne a vesele vianocne sviatky v okruhu vam bliskych ludi a vsetko dobre do noveho roka.pa -
Veselé vánoce
Štastný a nikým nerušený Štedrý den i zbytek vánočních svátků, hodně zdraví, štěstí, lásky a pohody do nového roku a hlavně s lidmi které máte rádi/někteří už to štěstí nemají/ Vám ze srdce přeje Lenka.
P.S. Zapalme alespoň svíčku a vzpomínejme na H.L. a přejme mu toho Oskara. *4* -
Krásné Vánoce
Přeji vám všem krásné Vánoce! Vím, že to je pro některé z vás težké, ale netrapte se tolik kvůli Heathovi. Jeho smrt měla jistě nějaký důvod a myslím, že by rozhodně nechtěl, aby se kvůli tomu tolik lidí trápilo. Užívejte si života, dokud můžete a važte si toho, že tu můžete na tyto Vánoce být se svými blízkými! *4* -
heath ledger
Heath byl fakt borec.Myslím,že to dotáhnul daleko a možná že ještě dotáhne.Jsou to moje nejhorší vánoce,(kvůli heath ledgerovi) a to nemluvím o silvestru!!Byl jenej dobrý v bratři grimmové ale i příběh rytíře a myslím,že to byl ten nejlepší chlap na světě!Je mi ho i docela líto.HEATH LEDGER=====LEGENDA NAVŽDY!!!! -
HEATH
Ahojky *4* Všem přeju krásné Vánoce a šťastný nový rok plný splněných přání.Bohužel jsou tohle první vánoce bez Heatha,nikoho by před rokem nenapadlo co bude dnes,ale bohužel se to stalo,ale my nikdy nezapomeneme.Heath bude legendou navždy! -
PF 2009
Ahoj, přeji vám všem veselé a poklidné vánoční svátky, hodně zdraví a samé štastné a radostné dny v novém roce.
Heath-e stále vzpomínáme!!! Ale to ty jistě víš... *3* *14*