-
už?
já moc takhle novinky o batmanovi nesleduju, byl to skvělý film, ale už je opravdu na dvd? dostupný i v půjčovně, nebo tak??? -
-
Re: už?
no nejsem si jistá že je to na dvd....:( nevidela jsem o tom žádnou zprávu:( vazne newim... a taky jsem to ještě nikde nevidela:( -
-
Re: Re: už?
tak jaktože to má být na nově??? dík moc za odpověď -
-
heath
pořád brečím když o něm slyším nebo když ho vydím v televizi a pořád si říkám proč tady s náma nemůže bejt já ho MILUJU Z CELÉHO SRDCE I KDYŽ UŽ TADY NENÍ *9* *9* *9* *9* *9* *9* *14*a ještě jednou ho MILUJU *14* *14* *4* -
Re: Re: Re: už?
Na Nově má být Příběh rytíře a neé Temný rytíř-na toho si v televizi ještě počkáme. *3* -
-
Re: Re: Re: Re: už?
Příběh Rytíře bude 19.12 někdy večer, nejspíš od 20.00 na Nově *4* Už se nemůžu dočkat...Dokonalý film! *14* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: už?
ještě bude hrát na Nově 1.1.09 Zkrocená hora a 3.1.09 10 důvodů, proč tě nenávidím :) -
ano výborný film *3* -
Sakra! Mno fakt se omlouvám...Omylem jsem to poslala dvakrát. *9* -
Ono už to tady je...Omlouvám se, nevšimla jsem si. *3*
-
-
-
-
-
-
Emo anne?
A co Ti konkrétně vadí? To tady k vůli Tobě nemám chodit a psát? Jsem přeci na diskuzi a občas vzpomínám, s tím prostě nic neuděláš?
Ale stejně jsem to nějak nepochopila, zkus ze sebe vymáčknout více. -
-
Re: Emo anne?
Ahoj Leni, ani já jsem nepochopila co Emo-anne vadí. Asi moc nepochopila o čem tady píšeme. Ale spíš si myslím, že jsme to nepochopily my "stálice". *3*
Dodatečně vše nej nej nej... hodně zdraví, štěstí, lásky a moře spokojenosti, ať se Ti splní každé Tvé přání. Ještě dva roky a už mě dohoníš... *3*
Měj se krásně a ještě se ukaž do konce roku. Vánoční přání napíšu až o Vánocích. :) PaPa... -
-
Re: Re: Emo anne?
Anatt, moc díky za přání k narozeninám, obzvlášť od tak velké fanynky H.Ledegra, to potěší.
M8š pravdu, že asiuž chápeme jinak, no bodejď-jsme ženské před důchodem. *3*
Tak já se tady ještě před svátky stavím a beru Tě za slovo, že Ty taky. Ahoj všem!Lenka. *4* -
-
Re: Re: Re: Emo anne?
Leni, není zač. Já jsem zde téměř každý den, takže se jistě do vánoc "uvidíme". *3*
-
-
Re: Re: Emo anne?
ne sory... takhle sem to nemyslela... vubec mi nevadí že tady jste....nemáte někdo nové informace o heathovi?? už to bude rok že??:(:(:( a vám se moc omlouvám:(:( -
-
Re: Re: Re: Emo anne?
A jaké nové informace by sis představovala když zemřel?
-
-
-
-
heath
Je sice pěkný, že jsou tady nějaké stálice... ale meli by jste si uvedomit, že nejste jedniné, co jsou ve fanklubu, a co maj rády heatha...Fakt prominte.. ae vadí mi to... A na Příběh rytíře se moc těším... Akorát newim jestli budu doma:(:( Ae viděla jsem to asi 6krát tak si to nahraju:D -
Děkuji
Díky Anatt za tak skvělou zprávu. Je to pro mě dárek k narozeninám. Chodím tady jen jednou za čas a zrovna dnes jsem nakoukla, protože slavím a jsem vděčná za to, že můžu slavit. A v tomhle okamžiku si často vpomenete i na smutné věci, které se Vás bezprostředně netýkají.Mějte se všichni krásně, přeji Vám hezké svátky a pokud bychom se tu do Nového Roku už nesešli, tak hodně zdravíčka, lásky a sluníčka.Lenka *4* -
Příběh rytíře
Ahoj holky a kluci, zkrátka všichni ;-),
musím se s Vámi podělit o informaci, kterou jsem dnes zjistila. V pátek 19.12. budou na Nově od 20:00 dávat Příběh rytíře. Vím, že jste ten film jistě všichni viděli, ale jak víte, tak v telce to má nezaměnitelnou atmosféru. Já se určitě budu koukat a to i přesto, že ten film také mám na DVD.
Úplně jsem se rozzářila, když jsem to zjistila.
Vložila jsem zase nějaké fotky, ale něco mi sem zase nedali. *9* Je fajn, že sem i jiní vkládají fotky, ale moc nechápu ty, kteří sem vkládají fotky, které už zde jsou. Ale to se asi nás starších fanoušků netýká, to budou asi nějací co ty fotky ještě neznají z paměti. *3*
Jdu se koukat na TV. Tak se zatím mějte všichni moc fajn. Pa. -
Achjo
On je na 8. místě:(:( -
Heathy
Do not stand at my grave and weep.I am not there.I do not sleep.I am a thousand whinds that blow.I am the diamond glints on snow.I am the sunlight on ripened grain.I am a gentle autumn´s rain.When you wake up to morning's hush,I am the swift,uplifting rush,of quiet birds in circled flight.I am the soft stars that shine at night.Do not stand at my grave and cry.I am not there.I did not die! -
tapety
Ahoj fanoušci.Nevím,co se stalo,ale snažila jsem se ukládat tapety k filmu Casanova a objevilo se mi tam něco úplně jiného.Nevíte někdo,dá se to nějak spravit?Moc se omlouvám,ale já za to nemůžu.Jsem si na 99% jistá že jsem to vkládala správně *9* -
JUJ
Nejlepší 10 důvodů...!!!!! S Julií Stiles!!!!!!!!! -
Bravo
Ahoj všem, už jsem dlouho nic nenapsala, tak to teď musím napravit. *4*
Bravíčko jsem si včera po práci letěla koupit, ale zjistila jsem, že je tam plakát, který už mám, který jsem v červnu dostala od neteře k narozeninám. Tak jsem posmutněla a Bravíčko si nekopila. Nemá smysl mít vedle sebe dva stejné plakáty. Raději si počkám až někdy zase vyjde jiný.
No a jak se máte holky a kluci? Co Ty Álo, Majko, .... atd, od některých už jsem dlouho nic nečetla. Koukejte se polepšit. *3* Teď jsem hodně píšou noví fanoušci, ale kde jsou ty stálice????? Asi stejně jako já, se sem chodí koukat a jen občas něco napíšou, že? *3* Koukala jsem, že přibyly nové fotky - super, což mi připomíná, že bych opět mohla zkusit štěstí a také sem nějaké nové vložit. Tak snad se zadaří.
Tak se zatím mějte moc fajn.
Pa Anatt -
-
Re: Bravo
Čusky.. ty brdo, to si děláte srandu? jako mám asi nějaký zvláštní nedostatky, že nevim o plakátu Heathíka v Bravu..:D a jakej plakát tam vlbec je? jenom abych si bravíčko dyžtak nekupovala zbytečně:D jenom dotaz, co je na titulní straně bravíčka? abych ho podle toho líp našla:D *14* -
-
Re: Re: Bravo
Ahoj,bylo to přímo speciální číslo Brava s plakáty.Nevím přesně,kdo byl na titulní stránce,ale neboj se,že bys to nepoznala,protože ta série plakátů je tam zobrazena i s Heathem. -
-
Re: Re: Re: Bravo
Na titulní straně je Miley Cyrus... Je blbý že tam těch plakátů nedali víc....myslím Heatha..:( Včera měla jeho dcerka narozky...První narozky bez tatínka:(
-
-
-
ahoj anatt,
ano máš pravdu, na stránky se chodím koukat a jen občas něco napíši, protože se tu někdy opakuje text, který už jsme tady probírali. Tak je přihlížím, ale jsem tu stále.
Také jsem tu dlouho neviděla Lenku. Snad se máte holky a kluci všichni dobře.
Moc vás zdravím a ať se vám daří, protože i když mě se zrovna někdy nedaří dvakrát dobře, tak si říkám, že musím věřit a zítra bude líp.
mějte se pěkně. ála
*3* -
-
Re: Re: Bravo
Ahoj holky "stálice" i všichni ostatní...taky sem stále chodím, ale jak už trochu naznačila Ála, k některým stále omýlaným tématům nemám moc co říct a proto jsem ráda, že si zas můžu přečíst něco od vás..
Taky jsem si v poslední době uvědomila dost zajímavou věc.Při prohlížení fotek Heatha, i těch nových, už nepociťuju ten svíravý pocit jako tenkrát. Myslím, že už jsem se zbavila pocitu nespravedlnosti a smutku a to je to, o co jsem celu dobu usilovala. Konečně už se na Heatha dokážu podívat s úsměvem na tváři a s klidnou duší. Na mým obdivu k němu to nic nemění, jen jsem o poznání vyrovnanější s osudem.
Moc vás všechny zdravím a budu ráda, když se ozvou i ostatní..Lenka? mějte se -
-
Re: Re: Re: Bravo
Ahoj Álo a Gábinko a také vy všichni ostatní, moc vás holky zdravím a jsem ráda, že se tady opět sešla taková silná sestava.
Musím souhlasit se vším co jste napsali i já tady chodím občas zavzpomínat, ale přiznávám, že ne tak často jako ty první měsíce a už se ani moc nezapojuji, jen se dívám. Je fajn Álo, že i s těmi černýma chvilkama ses vyrovnala, protože ať je to jak je tak před tím co příjde se člověk neschová a kdo ví, třebas to bude jen a jen lepší. Je fajn se vyrovnat nebo smířit s osudem tak jak to zvládá Gábinka, já se o to taky snažím, ale někdy je to hodně těžké a nejde to. Ráda vzpomínám nejen na Heathe, ale i na vás a taky na Linu, která tady jednu dobu hodně psala. Mějte se krásně a někdy zase ahoj. Lenka. *4*
-
-
-
Ahoj, tak jsem se na chvíli zamyslela, zda si půjdu koupit Bravo,ale ne - můj muž by plakát na zdi nesnesl. I když proti HL vlastně nic nemá a na jeho filmy se vždy rád podíval. Právě jsem prošla na internetu plánovanou nabídku filmů v kinech do konce roku 2008, a je fakt, že pár zajímavých kousků nás čeká, ale když já se nemůžu zbavit podvědomého prohlížení obsazení a hledání jména Ledger. Tohle se stát nemělo,ale jak říká moje dcera - přejte mu klid, on je tam někde jinde teď mnohem nešťastnější než my, když vidí jak není cesta zpátky...
Proč vlastně píšu, nevím, jen sem občas přijdu a postesknu si.
R.
-