-
gina
byl to nejlepší herec -
..
heath byl skvělej herec a krásnym úsměvem..na jeho filmy bych mohla koukat pořád:)a jako joker byl neuvěřitelnej..!! ale furt nějak nemůžu uvěřit tomu, že tu neni, že už ho niky neuvidim v žádnym novym filmu.. jediný potěšující je vidět ho mezi top 10 herci.. R.I.P. -
TOP 10
I když na tom nezáleží-je opět příjemné vidět zase Heatha v TOP 10 herců,nemyslíte? *3* -
-
Re: TOP 10
Je to moc fajn.Když jsem koukala jsem na Top 10 naposled,byl asi 40. Takže změna je to příjemná. -
-
Re: Re: TOP 10
je to super a navic heath si to zaslouzi *14* *14* *14*
-
-
Re: TOP 10
jo to jo...
*4*
-
-
r.i.p.
lidi, co to znamená to r.i.p, co všude před jeho jmenem pisou? -
-
Re: r.i.p.
Rest In Peace...odpočívej v pokoji
-
-
temný rytíř
když sem na temném rytíři byla poprvé, tak mě to tak uchvátilo, hlavně heathův výkon, že sem okamžitě na to musela jít znova! on tu roli snad úplně prožíval, jinak by z toho nebyl tak úžasný joker! kdo neviděl, opravdu doporučuji! a toho oskara bych mu stopro dala! *14* *14* *14* -
-
Re: temný rytíř
Jo, on to zahrál naprosto dokonale, jako všechno předtím. ale co se Jokera týče, on se snažil se s ním nejenom sžít, ale jak sám řekl, přímo se jím stát. Bohužel, role byla tak náročná a hlavně psychycky, že musel brát ty antidepresiva, a možná se mu tahle role stala nakonec osudnou. Oscara si rozhodně zaslouží, ale bylo by lepší, kdyby jeho výkon třeba nebyl úplně fenomenální, nemuseli přijít na řadu ty antidepresiva, Heath se nepřetěžoval,a byl nanživu... R.I.P.
-
-
DVD Ples příšer
Dávám další tip na DVD,které vyšlo na stánku a je to Ples příšer. -
DVD Tlapka
Ahoj fanoušci,mám radost že včera vyšlo na stáncích za 44Kč DVD Tlapka,protože jsem nevěděla kde bych tento film jinak sehnala.Nedá se od toho moc očekávat-je to opravdu děcký snímek,ale hrajete tam náš milovaný Heath.Sice se tam vyskytuje asi dvě minuty (možná i tři),ale za tu cenu se stojí na to podívat.Takže kdo tento film neviděl ať si skočí do nejbližšího stánku a koupí si ho.Mějte se hezky *4* -
-
Re: DVD Tlapka
Díky za tip. *3*
-
-
Pomoc!
Ahoj všem! Potřebovala bych pomoct. Film Zkrocená hora jsem ještě neviděla, poněvadž ho němůžu nikde sehnat... Nevíte někdo o nějkém odkazu na internetu, kde bych si ho mohla stáhnout anebo se na něj podívat on-line? Nikde ho prostě nemůžu sehnat a je mi to hrozně moc líto, protože je to určitě podle kritiky super film, kde hraje můj miláček Heath Ledger. Dávali ten film už v televizi nebo ne?? Děkuju moc za odpověď, budu vám moc vděčná.
We love you Heath... *9* *9* -
-
Re: Pomoc!
zkus www.filmopolis.cz -
-
Re: Re: Pomoc!
Díky moc, oběma! *4*
-
-
Re: Pomoc!
Máš pravdu Zkrocená hora je skvělej film.V televizi ho dávali jednou na Markíze asi tak před půl rokem...A jinak o žádném odkazu nevím..Leda si koupit orignálku stejně jako já:-D -
-
Re: Re: Pomoc!
nebo zajít do videopůjčovny -
-
Re: Re: Re: Pomoc!
nj, to bych ráda, ale když člověk nebydlí ve městě a do něj se dostane jednou za rok, tak to mám docela blbý... *9*
-
-
-
-
the best
Heath je a pořád bude mím nejoblíbenějším hercem.... Měl obrovské charisma a byl to špičkový herec. V temném rytíři ze sebe vydal uplně všechno a dokázal světu, že mezi špičkové herce právoplatně patří! -
achjo
MÁM HO MOC RÁDA!!!!!!!!!!!! *9* *9*