Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PROČ??PROČ??

Proč musel zemřít??!! Byl to skvělej herec, jeden z mála.... :'( *9* *9*
  • heath

Temný rytíř je sqělej film a heath je v něm jako joker naprosto bezchybnej a ten jeho smích jak mluwil bo ty držtičky co dělal i když měl na sobě hromadu líčidel tac byl naprosto k sežrání *14* *14*
    jinak heath je sqělej herec a se sladkym usměwem.....je strašný že umřel..... *9* *9*
    • avrilie

Re: heath

úplně s tebou souhlasím bez Jokera by batman nebyl dobrej,prostě heath to uměl nejlíp zahrát!!!!!nejlepší bylo jak dělal ten trik s tou tužkou!!! *15*
      • Re: Re: heath

jj bez Jokera by nebyl batman dobrej....mno ten trik s tou tužkou byl sqělej *1* *15* a nebo Joker jako zdrawotní sestřička, to taky nemělo chybu *15* *1*
  • Joker

Tak jsem před týdnem shlédla tento filmový skvost. Výběr herců se Nolanovi skutečně povedl. To co tam všichni předvedli bylo skvostné. Heath Ledger sice nade všemi trochu vyčnívá, ale je to dané rolí a tím, jak se do ní ponořil. Po filmu jsem byla trochu rozladěná, bylo to takové hodně tmavé, ponuré, včetně hudby, i když ta byla opravdu výborná. Druhý den pocity doznívaly a lepšího Batmana jsem ještě neviděla.Tleskám asmutním, že další díl, ktrý měl být postavený především na Jokerovi, už nebude takový-jaký mohl být. Zdravím všechny a doufám ˇAlo, že už je TI trošku líp. Mějte se krásně! Lenka.
    • Re: Joker

děkuji Leni, za optání, stále je mi smutno, ale za týden vyrážím na 14 na dovolenou, tak snad se mi podaří na chviličku zapomenout.
      Vidím, že i tobě se film líbil, byl opravdu pěknej, sama jsem z něj byla nadšená.
      • Re: Re: Joker

Není za co, ať se Ti na dovolené moc líbí a odpočineš ode všeho a všech. Já sama jsem přecitlivělá a kolikrát bych si přála toho zbavit, ale nevím jak. Tak ať je veseleji! Měj se hezky. Lenka.
  • Joker

Taky jsem včera byla v kině, a musím říct.... Že už jsem dlouho neviděla tak přesvědčivý výkon. Prostě nádhera. Jen je škoda, že se tento nadprůměrně talentovaný herec, ve své životní roli už neuvidí....ů *9*
  • smile

Překrásný, neodolatelný úsměv. Takových herců jako je on, je jen velmi málo... a to je fakt škoda. *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9*
  • emo-anne

Patriot

JJ,Taky koukám na Patriota..... upe si neuvědomuju že tak krásnej chlap zemřel.... Moc ho mám ráda..... *9* *14*
    • 0.lara.0

Re: Patriot

i já sem včera koukala na patriota od tý doby co v tom filmu umřel sem furt brečela až do tý doby než sem usla... možná je to taky proto že sem si vybavovala jak to vypadalo když umřel ve skutečnosti: leží na posteli, na stole jsou prášky, on vypadá jako by spal ale když se ho snažím vzbudit nejde to, zkouším jestli nahmatám tep ale nic necítím pak si všimnu tech prášků a začnu s ním cloumat nebudí se začnu brečet a volám záchranku čekám uněj než přijedou pořád říkám at neumírá že herec jako je on - krásnej s úžasnejma očima, bezva úsměvem a bezchybnej herec - se už nikdy nenarodí, potom přijela záchranka odvedli mě a doktor prohlásil že už mu nikdo nepomůže *9* *9* *9* ....tohle se mi přehrávalo v hlavě pořád a tak sem řvala až do konce filmu, potom sem usla *9* ale to nebyl konec večera... mě se totož potom zdál sem že s ním mluvim a to sem se ráno vzbudila s mokrim polštářem byla to divná noc *9* *9* :'(:'(
  • gabinka022

Patriot

Ahoj, dlouho jsem nepsala, ale chodím sem pořád...já jen, že právě v TV koukám na Patriota (možná jako spousta z vás) a prostě mi nedalo sem jen tak nenapsat...chjoo, veliká nostalgie *9*
    zpřízněný dušičky, mějte se krásně a užívejte dál Heathových filmů...to je asi vše..tak zas někdy *3*
    • gabinka022

Re: Patriot

Jsem zaregistrovaná pod jiným jménem, než jsem se dřív podepisovala, takže kdyžtak to jsem já, Gabinka *3*
  • je to tak

jste skvěli ja vas vsechny miluju!!
  • dada.

Temný rytíř

Tak po dlouhém zvažování jsem se také s dcerou vydala na rytíře.Patřím rovněž mezi ty,co tenhle žánr zrovna moc nemusí.Ale nakonec jsme neodolaly a udělaly dobře.Dříve mně odpudivé fotky Jokera dost děsily,ale teď se na ně dívám úplně jinak.Ten jeho smutek v očích,když sedí ve vězení..... .Po odchodu z kina jsem s dcerou uvažovala,kterej plakát s Jokerem strhnem ze zdi-vyhrál ten největší.Je opravdu škoda,že se Heath svého velkého úspěchu nedožil.Neváhejte a určitě běžte do kina a mějte se při tom moc krásně.Ahoj.
    • Re: Temný rytíř

Je chyba že spousta lidí vidí v Jokerovi milovaného Heatha ale to je role úžasně zahraná ale smutek v očích ten pravej Joker určitě neměl ten myslel jen jak je obelstít a dostat Batmana.Heatha jsem měla moc ráda ale pravej kinodivák sleduje celej film a všechy role zvlášt a tady hráli všichni skvěle! Je samozřejmé že milovaný herec pro dotyčného diváka zahraje vše skvěle ale tím jak sledujete jen svého hrdiny se člověk velice ochuzuje o zážitek a tím tento film 100% je!!Heath mě bude velice chýbět ale mám doma jeho filmečky jako památku!
      • dada.

Re: Re: Temný rytíř

Jo,jo-to jsem si taky říkala,co se za jeho pohledem skrývá,že se člověk nesmí nechat obalamutit.Svědky jsme byli hned v následujících scénách.Je jasné,že u takové role člověk musí v pohledu hledat hned skrytý úmysl a už vůbec né nějaký soucit.V Jokerovi jsem nehledala jen Heatha,protože ono ho v něm najít bylo dost těžké,takže jsem se nenechala zbytečně rozptylovat a film jsem sledovala jako celek.Jen jsem se v prvním příspěvku nechtěla více rozepisovat,ale teď jsem to snad trošičku napravila *3*.
        • Re: Re: Re: Temný rytíř

OK ,taky si velice přeji aby dostal oskara ale Akademie si stejnak udělá co chce sama.Christian B. řekl že si ho Heath velice zaslouží amoc si přeje aby ho dostal.Tak snad se to přání splní!Všem fanouškům ahoj!
  • anatt

Temný rytíř

Ahoj všem,
    tak jak jsem slíbila, tak jdu referovat na Temnýho rytíře. Byla jsem teď, na poslední chvíli, na dovolené, ale ještě než jsem odfrčela, tak jsem byla v kině. A hádejte na čem?! *3* Správně...
    Temný rytíř je moc pěkný film. Naprosto mne nadchl Heathův výkon. Zahrál to báječně. Jsem ráda, že to bylo s titulkama, protože jeho hlas je skvělý. Dcera sice občas nestíhala číst, ale film se jí také moc líbil. Celou dobu jsem v kině ani nedutala a celé dvě a půl hodiny jsem téměř nedýchala.
    Heathe, byl jsi skvělej, i když jsi vypadal tak odpudivě, tak jsem v Tobě viděla jen to krásné co bylo pod tou "maskou". Tvé oči se nedají přehlédnout. Doufám, že mě tam nahoře slyšíš. Věřím, že ano, já to vím.
    I padouši můžou být "hrdinové". :-) Pro mne byl hrdina Joker a né Batman. Je tam jedna pasáž kde Heath není nalíčený (zmalovaný), má na obličeji jen jizvu, ale ta mu sluší. ;-) Je to jen pár vteřin, tak né že Vám zrovna v kině něco spadne na zem nebo budete muset jít na toaletu. ;-) Ty vteřiny stojí za to.
    Vřele všem tento film doporučuji!!!!
    Právem si Heath zaslouží Oskara. Četla jsem tady, že se někomu nedaří přidat hlas na tu petici. To je škoda. Teď jsem se na ten server koukala a má už skoro 13tis. hlasů. A to když jsem hlasovala já, tak jsem byla 2700-tá. Docela skok za tři týdny. To je dobře. Jen tak dál. Hlasujte, hlasujte, hlasujte. (Podepisujte, podepisujte, podepisujte.) *3*
    Tak se zatím mějte hezky, papa...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit