-
Heath
Heath byl opravdu skvělej herec ale to co předvedl v temným rytířovi to bylo naprosto nejlepší co kdy jakej herec mohl předvíst...kdybych nevěděla že to hraje heath nevěřila bych tomu.... *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* *9* chudáček.......... -
-
Re: Heath
Heath byl opravdu moc dobrej v sobotu jsem se na Temném rytířovi utvrdila že ano.Ale jak nekdo píše že roleBatmana je jen vedlejší tak to se velice plete. Christian je nej,nej herec anikdo nezahraje to co předvádí ve filmech on, je krásnej ,talentovanej a to co vnáší do každé role je jedinečné.A když si vybavím scenu jak je v cele s jokerem oba jsou nej.To temno je hmatatelné, ten hlas ! to se musí vidět !oba jsou báječní ve filmu Im not There! *14*
-
-
petice
už jsem taky pridala svuj hlas do petice!!!!!ted snad ja totiž anglicky moooc neumim ale napsalo mi to pokut se nepletu že hlas byl prijat a že ma neco udelat z e-mailem aby jsem to potvrdila že jsem to jaaaa....tak napiste prosim jestli jsemt o udelala dobre -
-
Re: petice
no pak půjdeš na email a klikneš na odkaz který ti došel:-D -
-
Re: Re: petice
jooo??ale me na email nic nedoslo.... -
-
Re: Re: Re: petice
Já mám stejný problém *9* *3*
-
-
-
-
video
ve kterem videu je to jak ho nesou pod cernou plachtou??videlajsem hodne videi ale asi ne to prave? -
-
Re: video
to je ubohý!!! -
-
Re: Re: video
tak promin že me to zajima .........ja mela heathe moooc mooc rada.a proč bych se nemohla podivat
-
-
-
nejlepší
Heath, nejlepší, nejkrásnější herec všech dob *14* *9* .. A bude pořád nejlepší . -
Best!
Heath, byl a je hednička!
Proč sakra musí umírat, takoví talenti? *9* -
poklona
Taktéž jsem včera hlédl batmana a jelikož nejsem fanouškem této série a ani film mě nijak extrémě nazasáhl, můsím složit obrovskou poklonu Heath Ledgerovi za to, co ve filmu předvedl. Na něm celý film stál a postava batmana byla jaksi vedlejší. Jak bylo řečeno v racenzích, Jack Nickolson může jen tiše závidět. Byla to jeho nejlepší a bohužel poslední role. Proto mu přeji hodně šťastných rolí v hereckém nebi. *4* -
-
Re: poklona
ano Heath se ujal přímo velmi skvěle role Jokera, oscara si zaslouží právem. To podání bylo opravdu jedinečný a myslím si, že se o tom bude ještě hodně psát a mluvit. Je pravda, že jen on podal skvělý výkon v tomto filmu. Protože role Batmana, byla jen o převleku, jinak nějaké super herecké číslo to nebylo.
Tento film, tedy znovu potvrdil, jak svět přišel o tak skvělého, nadějného, talentovaného člověka. Tento film byl zas opět jiný než ty Heathovo předchozí a opravdu dokázal, že byl vynikajícím hercem.
Těším se příští rok do kina na film, který nedokončil a myslím si, že mi všichni na něj vzpomínáme v dobrém. -
-
Re: Re: poklona
oprava---my všichni
-
-
-
úžasný
ahoj všem!tak sem včera navštívil kino a shlédl Temného rytíře.A musím Vám říci,že lepší film jsem ještě neviděl!!Prostě úžasný.Kdo to viděl tak to potvrdí,kdo ne,má se na co těšit!!Heath byl úžasný!ale celkově ten film na mě působil fantasticky!!Užijte si tento skvělý film! -
Im Not There
ahojda chci se zeptat na film Im Not There,kde Heath hraje zpevaka Boba Dylena.Videlste ho nekdo?ja o nem nemuzu najit zadny info a na nekterych heathovych filmografiich se o nem vubec nepise.Tak jestli ste ho nekdo videl, muzete mi rict jakej ten film je? diky moc papa *3* -
-
Re: Im Not There
ahoj takže v tom filme ako hra Heath Boba Dylena ten ete neje dokončeny pretože Heath umrel no ale ten film zanho dokonči Johny Depp .teda aspon to som čitala na nete. -
-
Re: Re: Im Not There
im not there už dokončený je, ten co nedokončil a nahradí ho Depp, tak bude v kinech příští rok. -
-
Re: Re: Re: Im Not There
je upa moc k sežrání *14*
-
-
-
Re: Im Not There
Ahoj já ho viděla a moc se mi líbil, už jsem tady o tom kdysi psala. Skvělí herci, hudba, nápad jak udělat film ,ale nemůžu tvrdit, že se bude líbit každému. Možná proto do našich kin ani nejde, protože se by se jaksi nevrátili peníze z nákupu kopií.
Jinak vás všechny moc zdravím, Anatt mě úplně dojala.
Já se taky moc těšila do kina na premiéru Temného rytíře, ale má draha polovička na to zapomněla a domluvila si grilovačku. No jo chlapi. Sama jet nemůžu neměl by kdo hlídat děti, takže se budu těšit až po dovolené,ale třebas zase nebude tak narváno v kinech. Mějte se krásně, užívejte léta a nesmtutněte často *4* . Ahoj Lenka.
-
-
Heath
Ahoj všem, včera jsem dostala na návštěvě u kamarádky film Ned Kelly. Měla jsem obrovskou radost, protože to byl jediný film, který jsem ještě neměla a ani jsem ho neviděla. Vzala jsem si ho dnes do práce a jakmile jsem spustila PC, tak jsem se ho pustila. Ještě teď tam stále je a já si ho pouštím znova, tentokrát v originálním znění, abych slyšela Heathův krásný hlas. Je mi tady teď ale moooooc smutno, jednak i z toho že ten film skončí smutně a jednak ze vzpomínek na Heatha. Být doma, tak pláču, tady holt nemůžu a tak zadržuji slzy jak se dá. Je to moc hezký film. A který Heathův není, že? Žádnej. Všechny jsou krásný a jedinečný, jako byl on. Příští týden se chystám na premiéru Temnýho rytíře. Opravdu se moc těším. Majko, tiše závidím, že jsi ho už viděla. ;-) Pokud Michelle natočí film nebo spíš ten dokument, tak to bude moc hezká vzpomínka a památka pro jejich dceru Matildu, ale vlastně i pro nás, kteří ho máme stále hluboko v srdci. Už jsem také dala hlas a podepsala se pod petici, aby Heath dostal to co si zaslouží, Oskara "In memory of". Věřím, že ho dostane. 'Batman' také nepatří mezi žánry, které mám ráda, ale věřím, že s tak skvělým hercem jako byl Heath, je radost se na ten film koukat. Tak se zatím mějte krásně. Napíšu jak se mi JOKER *3* líbil. Určitě to bude super zážitek.
Zatím ahoj... -
-
Re: Heath
ahoj anatt, prosím pošli odkaz na stránky, kde je ta petice. Také tam přidám svůj hlas. díky moc -
-
Re: Re: Heath
Ahoj Álo, odkaz je opravdu někde dole, ale pro jistotu Ti ho napíšu.
http://heathledger.com/n ominate/
Pak napiš zda se Ti to podařilo.
Zatím pa... -
-
Re: Re: Re: Heath
ahoj,je to jednoduchy,me se to podarilo hned,jen nezapomente potvrdit link v emailu...jinak...moje česká vlajka je tam snad jediná ... ? -
Re: Re: Re: Heath
Holky moc vám děkuji, ale nějakou dobu jsem tu nebyla, protože hned druhý den po tom co uplynul půl rok o Heathovo smrti, jsem se musela rozhodnout pro smrtící injekci pro mého ještěra, tak prožívám smutné chvilky, tak jsem ani nekoukala na starší příspěvky, ale děkuji Vám oběma. -
-
Re: Re: Re: Re: Heath
Ahoj Álo, tak Tě zdravím. Tak ty prožíváš smutnící období? A jsi pěstitelka ještěrů, to musí být docela náročné. No musí to být moc smutná záležitost, obzvlášť když to zvířátko s Tebou nějakou dobu žije, nejlepší na smutek bude asi náhrada. Měj se krásně, užívej sluníčka ať dlouho nepotká nic smutného!!! Dneska je premiéra Temného rytíře, já bledě závidím Těm kdo na ní jdou!!! Tak skvělou podívanou! Ahoj Lenka. -
-
Re: Re: Re: Re: Re: Heath
Ahoj Álo, určitě čas všechno zahojí, ale věřím, že to není jednoduché. Šest let je dlouhá doba a určitě je pak takové zvíře členem rodiny. Takže Ti přeji, aby Tě smutek přešel jak jen to půjde a potkávali Tě jen samé hezké věci. Pokud si pamatuju tak Ty jsi takový slušný člověk, že jsi snad nepoužila ani jednou sprostý výraz a to tady bylo spoustu situací, kdy jsem se neudržela ani já. Takže takových lidí jako ty moc není, tak si toho važ a buď pořád sama sebou a hlavně veselá. Měj se hezky, zítra vyrářím na Temného rytíře, tak pak písnu. Ahoj Lenka. -
Re: Re: Re: Re: Re: Heath
ahoj Lenko, ano prožívám smutné období, tak se snažím na pc moc nechodit. Je to těžké, když máš nějakou dobu nějaké zvířátko, na které si zvykáš a staráš se o něj, když byl malinkatej měl 37cm potom měl přes 150cm, měla jsem ho víc jak šest let a protože to stále hodně bolí, rozhodla jsem se, že si určitě v dohledné době žádné pořizovat nebudu.
-
-
-
-
Re: Re: Heath
Ahoj! Odkaz je o něco níže, kukni na starší příspěvky
-
-
-
Heath !! 4ever !!
Přeju hezký den. Drze jsem si přečetla pár vzkazů a nevěřila jsem svým očím... Od chvíle, co světem obletěla fotka, jak Heatha odváží pod tou zas..... plachtou jsem taková posmutnělá, neříkám, jsou chvíle, kdy třeba na cvhíli zapomenu, nebo ne zaomenu ale odreaguji se... ale vždy, když vidím jeho fotku, někde oči, podobné těm jeho... a hlavně zapnu DVD "10 důvodů, proč tě nenávidím" jsem v háji... pro někoho jsem prý blázen... a právě proto mě strašně potěšila jedna věc. VY! Vy jste mě moc potěšili, já vám moc děkuji za to, že jste, nebo spíš, že jsme a Heath prostě bude žít dál v nás... Jen to jsem tu chtěla napsat.! *9* -
-
Re: Heath !! 4ever !!
musim rict, ze me tenkrat dostalo video, kdy ho odvazeji...pod tou plachtou...bylo to jako tupa rana palici :-( -
Re: Heath !! 4ever !!
ahojky,asi sem taky blazen!staci videt jeho usmev na fotkach,bozi filmy jako Zkrocena hora nebo Patriot nebo Pribeh rytire atak dal a mam slzy v ocich je to des ale nemuzu si pomoct tajkze bud v klidu! *3* -
-
Re: Re: Heath !! 4ever !!
to znam....asi budeme vsichni blanzi...ale vubec mi to nevadi raci budu blazen nežž nedivat se na jeho fotky ani filmy! -
Re: Re: Heath !! 4ever !!
Tak to jsem ráda! U nás dávají Temného rytíře až 29.8. takže si ještě počkám... Nechci dělat nějaké scény nebo něco, ale upřímně si myslim, že se sám nezabil... Prostě si to myslím... Stačilo, že uklízečka (když ho našla) čekala takovou dobu (prý i hodiny) než teprve zavolala pomoc... Jenže pak jí došlo že to asi podělala a tak prý začla tvrdit, že už když přišla, byl chudáček mrtvý. Hlupačka!!! A navíc, vždyť byl na vrcholu své kariéry! Tolik filmů na kontě a tolik nabídek...proč by to sakra dělal... No nic... Pořád nad tímhle přemýšlím! Vždyť Heath byl jeden z mála celebrit, kterému byli ostatní někde... -
-
Re: Re: Re: Heath !! 4ever !!
Tak si taky dovolím připsat sem svůj příspěvek, i když nejsem na tomto serveru registrovaná.
Taky si nemyslím, že to udělal schválně... Určitě ne, vždyť je aji oficiální zpráva o tom, že zkombinoval špatné druhy léků, které mohl normálně dostat v lékárně *9* Každopádně za to, že byl tak vysílený asi zčásti mohla právě jeho excelentně zahraná role Jokera. Vždyť i o Jacku Nicholsonovi se říká, že poté, co hrál Jokera, se stal závislým na alkoholu *9* Prostě když tu roli zahrát dobře, což Heath určitě zahrál (jinak to ani snad nejde), tak se asi vždycky něco takového stane, jen škoda, že to dopadlo až tak špatně... je mi z toho smutno každý den. Stejně jako vám ostatním *9* U mně bude mít Heath vždycky svý msítečko v mým srdci. Navždy. RIP Heath *9*
-
-
-