-
Půl roku
Ahoj všem, tak je to právě půl roku co odešel jeden z největších talentů této doby.Temný rytíř prý láme rekordy a po třech dnechs e mu náklady na film vrátily zpět. V hodnocení uživatelů má nevyšší hodnocení a hodnotilo už desítky tisíc lidí, i z toho důvodu se zapíše jako jeden z nejlepších-nejúspěšnějších snímků všech dob jaká ironie, že? Život je krásný, ale nevyzpytatelný. Mějte se krásně a těště se do kina, já se už nemůžu dočkat!!! Ahoj Lenka. -
úcta
Ahoj všem,
teď jsem si přečetl,že tvůrci filmu Temného rytíře,který bude mít premiéru v Americe v červenci,projeví úctu Heathovi v závěrečných titulcích.Když už se nedostaví na premiéru.Na ty titulky si určitě počkám! -
-
Re: úcta
tak to je dobře!!!!bože už je to tak dlouho!!
-
-
Heath
Ahoj všem,
docela dlouho jsem tady nebyla, asi 8-10 dní, a nestačím se divit. Líbí se mi nová tvář tohoto serveru. Zkusila jsem opět vložit nějaké nové fotky. Budu doufat, že je sem tentokrát vloží.
Stejně jako většině z vás je stále smutno, tak i mě. Nic se nezměnilo a Heath mi neustále chybí. Hrozně moc se těším na Temnýho rytíře. Budu mít děti až do 9.8. na táboře, tak si kino báječně vychutnám. Móóóóóc se těším.
Mějte se všichni krásně a pokud máte někteří prázdniny a nebo vás čeká dovča, tak si volna pěkně užívejte. Tiše závidím. *3* Já jsem, a zatím stále budu, v práci, volno je v nedohlednu. *9* Ale snad taky brzy příjde. *4*
Heathe, vzpomínám!!!!!!! -
-
Re: Heath
Napsala jsi to opravdu moc hezky, ale uvidíš, že na tebe také výjde řada a volno mít budeš. A třena také se také na nějakou tu dovču dostaneš.
Měj se pěkně a věř, že třeba zítra bude líp. Já si to tak také říkám a někdy to funguje. ahoj ála *3* -
-
Re: Re: Heath
jo to je pravda,ale i když si to říkám tak při dívání se na heathovi filmy musím odejít a brečet...na temnýho rytíře se těším a půjdu se podívat na poslední roli heatha...
heathe scházíš nám a vždycky budeš *9* *14*
-
-
-
22.7.2008
ani se to nezdá,ale 22.7.to bude půl roku co Heath zemřel...ani se tomu nechce věřit..půl roku svět postrádá vynikajícího herce a jeho rodina postrádá milujícího otce malé Matildy...i když uběhl půl rok,tak u mě se nic nezmněnilo...pořád mě z toho bolí u srdce,ale vždycky když vidím nějakou jeho fotku na které se směje,tak se pousměju taky a na malou chvíli na to zapomenu..ale na Heatha jako člověka nezapomenu nikdy!!! -
-
Re: 22.7.2008
Ano, to je pravda, myslím si, že takhle na tom bude většina z nás. Ale on se dočká toho oscara já v to věřím. A také na něj nezapoměli ve filmu Temný rytíř, kde by mělo být k němu něco věnováno, tak uvidíme. Smrt si nevybírá, bere všechny, známý citát, rád bych chyběl až se dostaví.
Je to opravdu obrovská škoda. *9*
-
-
Temný rytíř
tak co?už se těšíte do kina na Temného rytíře??Já strašně!!ale u nás je to až 22.8...to si ještě počkám.ale aspoň se mám na co těšit.škoda že se Heath nepodívá na premiéru...Temný rytíř bude kasovní trhák..co myslíte??? -
-
Re: Temný rytíř
hojky temnyho rytire se nemuzu dockat *14* urco to bude bomba!skoda ze sem az ze strakonic to se sem dostane az nekdy v zari nebo dokonce az v rijnu *9* uz aby to bylo!
-
-
Stránky
Ahoj,co říkáte na nové schéma stránek?Já osobně jsem příjemně překvapená.Asi se to tady čas od času mění,ale já se musím přiznat,že jsem teprve nováček,co internet používá sotva půl roku,tak na to nejsem zvyklá.Mějte se všichni moc hezky a užívejte prázdnin,dovolené a sluníčka. -
radule
hrozne moc si preju,aby toho oscara dostal!vazne si ho zaslouzi,vzdyt je tak.... *14* -
oskar?
Ono to tu už o tom oskaru bylo, ale i tak, když jsem to četla, tak jsem musela zatlačit i slzu
http://www.blesk.cz/clanek/93 504/heath-ledger-dostane-oscara-in- memoriam.html -
-
Re: oskar?
Tak tedy musím říci Lenko, že když jsem si to přečetla a zároveň i na bleskovky.sk tak mi ty slzy opravdu tekly. Myslím si, že si toho oscara opravdu zaslouží, už tenkrát když jsme tu o tom psaly, když se tu objevil ten otrava, bylo by to opravdu na místě, kdyby jej dostal. Čím víc ubíhá čas od Heathovo smrti uvědomuji si stále víc, že nevím koho jiného bych přirovnala s talentem a charismem jaký měl heath, zkrátka každý je jen jeden, jedna osobnost a kort, když odejde tak mladý a ještě v mnoha třeba filmech, který mohl natočit nepoznaný, o to to pak člověka více zamrzí.
Jinak přeji Vám příjemné léto a občas sem zavítejte. Těším se opravdu na discusi po tom co navštívíme v kinech Temnýho rytíře. *4* -
-
Re: Re: oskar?
Ahoj Álo, tak to jsme s těma slzama dvě a to už bysme z toho mohly vyrůst, že? No psali o tom i v Lidovkách.cz a úplně to samé, takže i když je to z blesku tak je to důvěryhodné.A je fajn, že ho tam chválí Vhristian Bale nebo Gary Oldman, pochvalu od nich si považuju.
Je to opravdu neštěstí, že zemřel tak mlád a v takovém psychickém stavu. Byl to velký talent, přesně jak píšeš hrozně moc to zamrzí. Tak se taky měj krásně a vy ostatní taky.Jo a přesně za měsíc je tady Temný rytíř!!!!! -
-
Re: Re: Re: oskar?
sorry, jsem den pozadu, takže premiéra 7.8., abych náhodou někoho nezmátla
-
-
-
-
?
cauki,vite to,ze je Heath AZ na 22 miste???mozna mam stary info,ale ja na to prisla ted a docela koukam! *9* -
facebook
užíváte někdo službu facebook?
Našla jsem tam i Heathovo fotografii, pokud se za něj někdo nevydává. -
-
Re: facebook
Já mám facebook, dyžtak pošli odkaz na toho Heatha :) pa -
-
Re: Re: facebook
stačí zadat jeho jméno, ale koukala jsem, že jich je tam hodně, jen u jednoho je jeho foto, tak kdo ví jak to doopravdy je.
-
-