-
film o Heathovi
Ahoj, tak jsem brouzdala internetem a narazila jsem na tenhle článek. Píše se v něm, že Michelle Williamsová chce o Heathovi natočit film (nebo spíš dokument).
http://filmpub.centru m.cz/aktuality/163532-mrtvy-heath-l edger-v-dalsim-filmu.aspx -
-
Re: film o Heathovi
ten odkaz je bez mezer, nějak se mi tam samy udělaly a nevím, jak je odstranit *7*
-
-
film o Heathovi
Ahoj, tak jsem brouzdala internetem a narazila jsem na tenhle článek. Píše se v něm, že Michelle Williamsová chce o Heathovi natočit film (nebo spíš dokument).
http://filmpub.centru m.cz/aktuality/163532-mrtvy-heath-l edger-v-dalsim-filmu.aspx -
petice
ahoj uz sem tu petici taky "podepsala" je fajn ze se pro heatha neco dela dalsi dukaz ze se na nej nezapomnelo! *1* -
the d.k.
tak som sa akurat vratila z kina a napriek tomu, ze zaner typu batman prilis neoblubujem, tak som bola nadmieru spokojna. heath bol excelentny, tak mi uz zostava len konstatovat, ze skoda,ze zomrel, lebo sme si ho mohli este uzit v nasledujucich pokracovaniach. tych 150 minut ubehlo tak rychlo, ze mi na konci bolo aj luto, ze film netrval dlhsie. v zaverecnych titulkoch je uvedena spomienka na heatha a aj na technika specialnych efektov conwaya wickliffa, ktory zomrel v septembri minuleho roka pri testovani batmanovho auta. okrem batmana robil napriklad aj na filmoch o lare croft. takze, chlapci, cest vasej pamiatke, odviedli ste skvelu pracu. ahojte -
temny rytier
ahojte, vsetci. dnes je v banskej bystrici premiera temneho rytiera. idem hned na prve predstavenie a uz sa velmi tesim. konecne je tu to, na co sme tak dlho cakali. posledny dokonceny film s nasim milym heathom. tak sa pekne majte a budem na vas vsetkych jeho fanusikov mysliet. -
heath
Mě je také líto že umřel. Zrovna když se mi začínal líbit v některých filmech.
Myslím že v srdcích fanoušků zůstane asi napořád. Bohužel u mě asi ne protože to nebyl můj nej herec. *9*
Možná si ho budu pamatovat jako celebritu, která se narodila ve stejný den jako já. -
petice
ahoj všem!tak jsem brouzdal po internetu a hledal fotky Heatha a narazil jsem na zajímavou věc.na stránkách můžou fanoušci podepsat petici,aby byl Heath nominovaný na Oscara za roli The Jokera v Temném rytíři.tady máte odkaz: http://heathledger.com/nominate/
n apíšete jméno,příjmení a e-mail na který vám dojde potvrzovací link na který kliknete a je to!!tak podepisujte a šiřte tuto zprávu dál ať je co nejvíc podpisů,protože Heath si to zaslouží! -
-
Re: petice
4ever je mimochodem moje báječné kolo :-)
...jo petice...a nebyla by někde petice za Heathův návrat do života? Co to v tom klukovi sakra bylo, že jsem si vždycky přála mít ho za bráchu a jít s ním na pivo?
Chybí mi jeho přítomnost na téhle planetě.
R. -
-
Re: Re: petice
a myslím že nejen tobě:-( *9*
-
-
-
Proč?
Sem moc ráda, že jsem se konečně dokopala k tomu se přihlásit na tenhle server a mohla se stát fanouškem Heatha. Hrozně mě mrzí, že umřel a nejhorší byla jak jsem to zjistila *9* Měla jsem na 7 školu a mamka předtím seděla na netu a povídá mi, že nevím, kdo umřel? Mno jako v hlavě mi šrotovala, že nějaká její oblíbená stará celebrita, ale když řekla jméno Heath Ledger, krve by se ve mě nedořezal *9* Za tenhle rok je to ta nejhorší zpráva a největší hrůza, která se mohla v Hollywoodu stát. Přišli jsme o úžasného herce a taky idola, ale v našich srdcích bude žít dál *5* A ty filmíky, které natočil nám ho budou připomínat, jeho jedinečnost a dokonalost *14* -
smutny polrok
ahojte.konecne sa mi po dost dlhom case podarilo dostat na tieto stranky. vobec som si neuvedomila dnesny datum, ale hrala som sa s pamatovou kartou v mojom mobile a tam mam ulozene niektore heathove videa, ktore som si stiahla z you tube. a vtedy som sa asi tak trochu telepaticky zamyslela nad datumom a uvedomila som si, ze dnes je akurat pol roka, co nas navzdy opustil nas milacik heath. minuly tyzden som mala v robote jeden den volno,tak som to hned vyuzila a pustila som si hned tri jeho filmy a bola som stastna, ze ho opat vidim. citala som aj nase bleskovky a tam som sa dozvedela o tom potencialnom oscarovi. dufam, ze ho dostane. lebo, nech bol akykolvek clovek, co mi az tak dobre nevieme, kedze osobne sme ho nepoznali, tak herec bol vynikajuci. a to, co nakrutil za svoj kratky zivot si naozaj oscara zasluzi. tak sa uz len zostava tesit na premieru rytiera u vas aj u nas a uzit si jeho viac menej posledne dielo, v ktorom sa predviedol v plnej parade. tak sa majte pekne a nezabudnite. -
Půl roku bez Heatha
Půl roku...Pro někoho jen pár stránek v kalendáři,ale pro mě je to neskutečně dlouhá doba...Před šesti měsíci odešel ze světa skvělý herec a milující otec Heath Ledger...Stále to bolí a poznamená mě to na dlouhou dobu...Možná si říkáte že je to divné když takhle kluk mluví,ale já to tak cítím...Na tak skvělého herce nikdy nezapomenu...Odpočívej v pokoji,navždy. -
-
Re: Půl roku bez Heatha
Pořád je to ale 100krát horší pro Michelle, Matildu, která přišla o tátu a pro jeho ostatní příbuzné...
-