-
video
cauki!to video je moc pekny,jen tak dal *1* -
-
Re: video
díky!!udělal sem další videa,jestli chceš tak se mrkni *3*
-
-
ahoj!!na svém profilu na youtube.com jsem udělal video pro Heatha...jestli chcete můžete se kouknout...adresa je www.youtube.com/user/ennisdelmar17 -
zkrocená hora jako opera
Zkrocená hora bude jako opera. Premiera by měla být v roce 2013 v newyorské městské opeře.
škoda, že se toho chlap jeden nedožil. -
-
Re: zkrocená hora jako opera
To je docela pocta, aby z filmu byla opera. Jinak máš Álo pravdu, je jedno kde do kina půjdu, zážitek z toho budu mít stejný a už se to pomaloučku blíží.Ty jsi kdysi psala, že máš v plánu cestovat, co takhle Heathova rodná Austrálie? Hrozně moc ráda bych se tam někdy podívala, ale zatím jsem nepřekonala strach z létání. Kdysi jsem pracovala s paní, která měla přímo v perthu bratra a vyprávěla o austrálii hrozně barvitě, přistěhovalci tam mají obrovské možnosti k uplatnění, pokud se trochu snaží a ta příroda, divoká a krásná. No trochu jsem odbočila, ale i tak díky, že sem pořád chodíte vzpomínat. Ahoj všem! -
-
Re: Re: zkrocená hora jako opera
ahoj Lenko,
ano ráda bych cestovala, ale chce to sebou dobrý lidi, pro mýho chlapa to není a kámošky se jsou většinou usazený, takže nezbývá nic jiného než čekat jestli to cestování bude lákat i někoho z mých přátel a ne jen mě.
Jinak to slunění se mi nezdařilo, létám po doktorech, zítra jdu na kontrolu zase, tak snad už to bude dobré.
Ale určitě bych se k protinožcům někdy podívala. Měj se moc hezky a je fajn, že dodržuješ Heathovi přízeň. -
-
Re: Re: Re: zkrocená hora jako opera
Tak to ti moc přeju, aby si je brzy našla a třebas nakonec nelitovala, že ses nestihla někam podívat. Můj manžel tak kdysi jezdil ve dvojce/chlapi/ stopem po Evropě. Nic pro mě, ale docela mu ty zážitky závidím. Tak pa! -
-
Re: Re: Re: Re: zkrocená hora jako opera
jo díky moc.
-
-
oprava: pro mího s měkým i, vždycky to naklepu a pak koukám -
-
Re: Re: Re: Re: zkrocená hora jako opera
Kašli na opravu *1* , ono stejně kdo chce tak to pochopí, většinou taky píšu a kolem mě pobíhá malý, tak se taky kolikrát divím. Tak ať se brzy uzdravíš, nemoci z toho mám fobie.A někdy zase ahoj! Lenka.
-
-
oprava: pro mího s měkým i, vždycky to naklepu a pak koukám
-
-
-
-
nostalgie
Zdravim zpřízněné duše. Docela dlouho jsem nenapsala žádný příspěvek, ale věřte, že sem chodím pořád. Dneska mě tak napadlo, že se podívám na nějaké RIP video a nakonec jsem strávila na youtube dobré dvě hodiny koukáním na nejrůznější Heathova videa...a že jich je tam fakt nepočítaně. Jen mě tak napadla myšlenka, že by bylo skvělý, kdyby někdo natočil nějaký dokument o Heathově životě, o jeho soukromí, rodině, přátelích, o jeho filmech a prostě o všem, co se ho týkalo. Víte, co myslím..stačil by jeden takový dokumentární film, jakých bylo třeba o princezně Dianě natočeno desítky.... a pro mě by to bylo jakési zadostiučinění. Podle mě je to něco, co si každý zesnulý člověk takového formátu zaslouží. -
-
Re: nostalgie
Já myslím, že se takového dokumentu určitě dočkáme, tedy nevím jestli tady u nás, ale určitě něco takového vznikne a doufám, že to bude stát za to. MYslím, že jeho smrt tady v čechám se přešla hrozně rychle a teď už se po něm slehla zem. Těším se na kritiku Temného rytíře a na to, že si Heathe vychutnáme v další skvělé roli. Klidně bych si uměla představit i knihu o něm, která by určitě nebyla nudná, možná časem vznikne i nějaký životopisný film. -
-
Re: Re: nostalgie
ano souhlasím s tebou Lenko, myslím si, že by to bylo moc pěkné, kdyby vznikl o Heathovi nějaký životopisný film. Možná, už to někomu problesklo hlavou, kdo ví.
-
-
-
temny rytir
cauki a kolikatyho bude v Praze Temny rytir?ze bych si tam taky zajela.... *15* -
Temný rytíř
Chystáte se někdo do kina 7.8.08 do Letňan na Temnýho rytíře?????????? *3* -
-
Re: Temný rytíř
Bohužel jsem až ze severní moravy, takže mám smůlu jinak bych moc ráda šla. Tak pokud se nepletu, tak dnes je to už pět měsíců co Heath zemřel, smutný konec jednoho milého a hlavně mladého člověka a herce a také táty. No jo, život ne nevyzpytatelný, tak se mějte krásně, užívejte sluníčka a zase o sobě dejte vědět!Zdraví Lenka. -
-
Re: Re: Temný rytíř
i když na něj nebudeme koukat všichni ve stejným kině, tak i tak se na ten film budeme dívat a pak si můžeme sdělit všichni naše názory z filmu.
-
-
Re: Temný rytíř
Do Letnan ne, ale do Prahy určitě pojedu.. Už se strašně těším...:o))
-
-
Fotky :-(
Ahoj všem, tak jsem se několikrát snažila vložit sem nové fotky, ale pokaždé se vložily na server, ale už se tady neobjevily. *9* Moc mě to mrzí. Asi fakt napíšu nějakej ten mail a zeptám se proč se tak stalo. Respektivě nestalo. :-(
Pak dám info. Zatím se mějte krásně a buďte věrní. Heath si naši věrnost a lásku zaslouží. Byl nej nej nej nej.... Moc mi chybí a furt mi je smutno... -
fakt bozi!
ahojky,to new Heathovo video je fakt bozi(ostatne jako vsechna Heathova videa *1* )takze fakt doporucuju!Zitra jedu na tyden do italie a musim rict,ze se mi po tyhle strance bude vazne styskat *15* tak se tu mejte a chodte sem i za me! *3* -
Ahoj
Ahoj holky udelala sem kratsi video s Heathem,ale neumim to dat na youtube a tak vam dam sem jen odkaz tak se dyztak kouknete a napiste mi co si o tom myslite diky....
http://www.moblyng.co m/watch/J0Zn0cQVDa -
temny rytir
ahojky,uz se nemuzu dockat,az bude v kine Temny rytir *14* verim,ze to bude bozi film!!!Jen nevim,na jaky film se budu tesit potom.... *9* -
-
Re: temny rytir
Jo rado mas naprostou pravdu taky se desne tesim na new filmik s Heathem !!!! Chudacek nas vid...... *14* -
-
Re: Re: temny rytir
cauik niki musime si zas pujcit nejaky heathuv filmik,pac uz sme zadnej nevideli celou vecnost! *9* -
-
Re: Re: Re: temny rytir
tak jo.... hele zkouknem zejtra Kruh 2? *7* -
-
Re: Re: Re: Re: temny rytir
tak jo,ale musime si nekdy pujcit Pribeh rytire,pac je to bozi filmik a heathovi to tam mocinky moc slusi,ze jo holky? *1*
-
-
-
-
Re: temny rytir
Přeci na Imaginarium of Dr. Parnausse. Holky zdravím Vás, jak se všichni máte? -
-
Re: Re: temny rytir
Zdarec ja se mam dobre dostala mela jsem narozy a dostala jsem film zkrocena hora jeste jsem ho totiž nevidela...a co ty?? -
-
Jančo, všechno nej, nej,nej...... *3* -
Ahoj Jančo, tak to dodatečně vše nejlepší a tos teda musela být hodná, když jsi dostala takový hezký dárek, mě by určitě potěšil. A už ses dívala? Já mám doma už přes měsíc Candy a ještě jsem se na něho pořád nenaladila.Jinak nic nového. Těším se do kina na Temného rytíře a občas na vás všechny vzpomínám, ono to bylo fajn potkávat přes net lidi a povídat si. Tak zase někdy ahoj Lenka. -
-
diky z aprani e jeste jsem se nedivala.... -
moc dekuju za prani... -
ahojda,tak az Candy zkouknes,dej vedet,jaky to je,chci si to pujcit tak at to mam overeny,ze to stoji za to *1* -
-
Re: Re: Re: Re: Re: temny rytir
je dobře, že se ti film Lenko líbil, mě se také líbil, opravdu jsem jej sledovala od začátku až do konce.
Je to opravdu škoda, že je ta smrt obdobná. -
Ahoj holky, tak jsem konečně viděla Candy. Film se mi nakonec hodně líbil. Zezačátku s e mi zdál hodně drsný a rozhodně bych ho nedoporučovala hodně mladým lidem, postupem jsem si zvykla.Candy a Dan mi byli hodně sympatičtí a působili na mě jako dva hodní a nešťastní lidé, škoda, že neuměli přestat v pravý čas, ale o tom ten film byl. MOc smutné při pomyšlení, že Heathova smrt má podobnou i když náhodnou souvislost. -
je to o lásce v žilách. je to pěkný něco jako my děti ze stanice zoo jestli jsi četla, je to zas něco jiného a koukáš od začátku do konce.Teda alespoň u mě to tak bylo. Takže to určitě doporučuji vidět.
-
-
-
-
-