-
mezera
Ahoj lidi!
Na Heathovi "ujíždím" od prvního shlédnutí v kině Příběhu rytíře. Poslední týdny probírám novinky v kinech a připravované filmy, a ta mezera po Heathovi je strašná. Není moc na co se těšit, respektive takové charisma pro mne žádný herec už nemá. Je to bída, ale na druhou stranu je dobře, že tu s námi vůbec byl.
Je mi z toho stále smutno.
erko -
zlatíčko
Heath je upe zlatíčko..... strasně moc nám chybí!!!! -
Nezabil se sám!!!
Včera sem se dočetla na jednom serveru že to nebyla sebevražda...Při pitvě se nenašli v jeho krvi žádné léky ani utišující prostředky...Prý to asi nevydrželo srdíčko *9* *9* *9* -
-
Re: Nezabil se sám!!!
Beruško ty jsi tu asi nova že??kybys sis poradne precetla co se tady pise tak vis ze o tom m ze to nebyla ebevrazda se uz tady psalo!!! -
-
Re: Re: Nezabil se sám!!!
no a ... jako nic ve zlim,ale komu to seres bavim se s tebou?! -
-
Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
A ještě jsi ani nepochopila, že Janča to psala Kate a ne Tobě. Myslím, že by bylo fajn, kdybychom se tady k sobě chovali slušně, už k vůli tomu, že Heath není mezi náma. -
-
Re: Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
DIky ze ses me zastala ja se omlöuvam...chapu...že ti nejde kvalitne net..a ja jse hadat nechci ..hadek mam dost ve svem osobnom živote -
Nezabil se sám!!!
Omlouvám se nemám kvalitní net a na dřívější diskuze sem se nedostala takže sem to nevěděla že už to sem někdo napsal....Takže promiňte chtěla sem jen zdělit nové informace... -
-
není se za co omlouvat, určitě jsi to myslela dobře *4*
-
-
-
Re: Re: Re: Nezabil se sám!!!
Holka toto jsou oficialni stranky a my si tady pisem každy s každym a jestli maš neco proti tak sem nechod....je to jen na tobe!!!
-
-
-
Chudacek.... jeste ho pitvaji.... ale je dobre ze se zjistilo ze to nebyla sebevrazda,on je prostě BOŽÍ!!!!
-
-
Janča
Lidi vy jste proste skveli a jsem rada že je kolem me tolik lidi co obdivuje heatha stejne jako ja.. *14* *14* *14* -
děkuji
Ahojky, moc děkuji za podporu. Fotky budu dál zkoušet vkládat a to by bylo aby je sem nakonec všechny nedali. :) Jen se někdy už trochu ztrácím v té spoustě fotek co mám já a co jsou tady. Snažím se, aby se ty fotky neopakovaly, aby tady nebyly víckrát, ale někdy mi to také ujedeme. Je to těžký porovnávat a koukat zda zde ta fotka už náhodou není. Ale to je v poho, jen mi to kdyžtak promiňte kdybych sem omylem dala fotku, která tady už je.
Jinak je fakt super počasíčko, sluníčko pěkně hřeje, tak se také trochu snažím chytit nějakej ten bronz. :-) Zítra jdu s dcerou na festival Mezi ploty, tak se těším, ale trochu se bojím, že si spálím ramínka. :) Vemu si asi nějaký krém na opalování. Co myslíš Álo? :-)) Určitě souhlasíš. :)
Tak zatím pa. Hezký zbytek víkendu. -
-
Re: děkuji
tak festival mezi ploty to zní dobře, myslím si, že to bude určitě pěkný.
A krém to určitě nějaký bude chtít. Pak dej vědět jakej byl festival, sice vím, že to na stránky Heatha nepatří, ale zase je to diskuse mezi lidma, kteří měli a stále mají rády jednu osobu, takže si myslím, že na tom zas až tak nic špatného není, když tu a tam napíšem něco co máme na jazyku. *3* -
-
Re: Re: děkuji
Tak musím říct, že festival se opravdu vydařil. Šla jsem tam hlavně kvůli dceři a pak kvůli dvou interpretům. Michal Hrůza a Meky Žbirka. Oba byli skvělí, před Mekym smekám, měl jednu pasáž, se kterou by zápasil i božský Kája. Dcera se vyřádila na Wohnoutech, tak jsme byly obě spokojený. Tento týden v sobotu se chystáme na Ouvalskej bigbít, ale tam to bude větší nářez. Zavzpomínám na své mládí, kdy ještě Tři sestry hrály na maturitních plesech a v clubech. Jde nás víc, tak to bude opravdu náročné. Hraje tady spousta kapel, které mám ráda, a kromě nealko piva zde bude i alko. ;-) O půlnoci pro nás přijede táta, takže máme i odvoz. Fakt se těším.
Opravdu to sem nepatří, tak se raději nebudu dál moc rozepisovat, já se pak utrhnu a nevím kdy mám s tím psaním přestat. :-)
Vložila jsem zase nějaké fotečky, tak snad je brzy uvidíte. Zatíma papa. -
-
Re: Re: Re: děkuji
tak to je pěkné, hlavně že jste si to obě dvě užily.
-
-
-
Re: děkuji
oprava: ....ujede... *3*
-
-
Nové fotky
Ahoj všem,
tak konečně mi sem vložily nové fotky. Je to sice asi jen setina těch, které jsem sem vkládala, ale budiž. Budu to zkoušet dál. :-)
Je to paradox, ale včera jsem si tady našla mail na správce tohoto serveru a začala jsem mu psát mail. Kdyby mě nevyrušila známá, která mě od netu odlákala asi na hodinu a já pak nechvátala cvičit, tak bych ho bývala poslala. Teď ještě počkám, nic méně mail mazat nebudu. :) Pošlu ho pokud se to bude stále opakovat. Jsem asi moc akční, že? Když mě to štve a mrzí zároveň, že se člověk snaží, ale marně. Trochu mi je líto, že se k fotkám nedají napsat nějaké poznámky. Např. ze kdy ta fotka je, odkud atd atd. Ráda bych to tam dopsala, ale bohužel. Ale třeba se i to časem změní. Tak vám všem přeji hezký den a ještě hezčí víkend. Má být krásně, tak pozor na spáleniny. Obzvlášt ty Álo. *3*
Tak zatím papa a buďte dál věrni Heathovi. -
-
Re: Nové fotky
a Anatt za ty fotky také děkuji, zkrátka je ho škoda chlapa jednoho. -
-
Re: Re: Nové fotky
Ahoj jsou to hezké fotky a doufám že ten správce vezme konečně všechny.Je dobře že se nevzdáváš a kdyžtak mu to pořádně natři mailem(Ale zase ne moc aby se neurazil a nezatrhl nám to tady).
Jsem nemocná tak jsem to tu trochu šidila a nenapsala jsem dřív.Ani sluníčka si nemůžu užívat *9* Alespoň něco pozitivního na tom však je-mám čas se podívat na nějaký filmy s Heathem *4* Tak si užívejte za mě papa
-
-
také si myslím, že nejsi akční, protože, správně by to tak mělo fungovat, že se to má vkládat pořádně, a ne jenom část.
Jinak koukám holky, že jste mě pěkně prokoukly, no co vám budu povídat, dneska jsem si toho sluníčka chtěla taky trošičku uchytit, ani mě to na tom slunci nebaví, ale chci mít barvičku. Zítra snad už razíme někam k vodě. Tak vám přeji taky pěkný pohodový víkend, vemte děti a také s nima někam běžte a neberte si příklad ze mě, pořádně se namažte ať si nespalíte prdku, tak jako já poprvé.
Tak si to užijte.
*4* -
Moc děkujem, Anatt, za fotky..je skvělý vidět Heatha zas v úplně nových pozicích a s novým výrazem ve tváři. Všechny fotky tady už mám stokrát prohlídnuté, takže mi ty nové udělaly obrovskou radost...a na druhou stranu je to děsná nostalgie :/ chybí mi, kluk jeden... -
Vůbec nejsi přehnaně akční, jsi prostě jen super věrná fanynka a chceš něco co by mělo být samozřejmostí. Bylo by fajn, kdyby se k fotkám dalo to či ono napsat, ale on byl hrozně moc fotogenický a opravdu i jde je několik fotek ze stejné série, tak vypadá na každé jinak. Také přeji všem hezký sluníčkový a pohodový víkend. A Álo, ty to fakt s tím sluníčkem nepřeháněj!!! *4*
-
-
Jakto?????
Jak se mohlo stát že ho dali AŽ na jedenacte misto??? to není možné!!!§ *10* *5* *16* *5* -
-
Re: Jakto?????
ahoj,violet. tieto umiestnenia tu riesime uz niekolko tyzdnov a viac menej sme sa zhodli na tom, ze nie je podstatne na kolkom je heath mieste, ale kolky sa na toto forum dostaneme. keby nas malo byt iba desat a mali by sme si o com pokecat, tak je to viac, ako by sa tu uz nemal objavit nikto. stale opakujem, ze je dost vela znamych, zijucich osobnosti, ktory ani zdaleka nemaju taku podporu ako heath. tak, hlavu hore a nezufaj. je nas tu este stale dost vela. ahojky
-
-
Dotaz
Ahoj.Chtěla jsem vylepšit sko´re desítky tím,že budu hodnotit fotečky Heatha,ale nebere mi to hlasy.Nevíte někdo jak je to možné? *10* -
-
Re: Dotaz
Ahojky, tak jsem to teď také zkusila pár fotek ohodnotit a mě to jde. Nevím jak je to možné. Už podezírám správce serveru, že tady ničí Heathovu "popuraritu". Mě tam zase furt nejdou vkládat fotky. Respektivě se odešlou na server, ale už je sem nikdo nevloží. Tak to furt dokola zkouším. Také mě to štve. Snad se to zlepší a vše brzy bude fungovat, tak jak má. -
-
Re: Re: Dotaz
Ahoj Anatt,tak mám chvíli čas a říkám si kouknu na nový fotečky a budu hodnotit.Hodnocení mi to zase nebere.Dřív se to stávalo u nových fotek,tedˇto pro změnu nejde u některých starých.Na stránkách u dcery s tím také nemáme problém,tak nevím,kde je zakopaný pudl.Jinak fotky jsou moc hezké.Můžu se zeptat,kde je bereš?Já se musím pochlubit,že jsem schovávala pro svoji dceru staré čísla časopisu Bravo-někdy z devadesátých let-a říkala jsem si,že se ji budou hodit až vyroste.Ale vloni v létě,v zápalu velkého úklidu,jsem je všechny vyhodila.Tedˇ mě to mrzí,protože by se opravdu hodily.Jsem si jistá,že bych tam našla spoustu zajímavých článků o Heathovi.Ale v tý době, dokud jsem s ním neviděla nádherný film Čtyři pírka,jsem nevěděla ještě ani o jeho existenci.Tedˇje pozdě litovat.Svěřila jsem se se svojí blbostí,tak je načase končit.Mějte se všichni moc krásně. -
-
Re: Re: Re: Dotaz
Ahoj Dádo, to mě moc mrzí, že Ti stále nejdou hodnotit fotky. Napadá mě zda to není netem?! Mě tohle funguje. Teď jsem to zkusila jak u nově vložených fotek, tak u těch starších a hodnocení běží, tak jak má. Opravdu nevim. Zkusila jsem zase vložit nějaké fotky, asi 20, tak uvidíme zda je sem správce dá. Na otázku odkud mám Heathovi fotky Ti ráda odpovím. Stahuji si je z netu. Mám několik internetových stránek, z kterých čerpám, ale zdaleka nemám všechny. To bych jich měla tisíce, možná i víc jak 10tis.. Vybírám si jen ty hezké, zajímavé a zvláštní fotky. Ale Heath je v mých očích krásný na všech, takže nejsem asi moc objektivní. Ale mě to neva. :-)
S Bravem to je fakt pech. Také jsem je kdysi měla, ale už ani nevím kde skončili. Docela bych si v nich teď z nostalgie zalistovala. Třeba bych tam také našla Heatha. ;-) Jééé to by bylo fajn. Ale mám smůlu, Bravíčka jsou pryč.
Přeji Ti hezký den a ať se to hodnocení už umoudří. Pa.
-
-
-
-
Ne všicni jsou stejní
Ahoj chtěla bych reagovat na příspěvek od Anatt.Patřím mezi ty "náctileté" a tu "pubertální mládež" o kterých ses tady zmiňovala,ale přesto mám Heatha mnohem radši než nějakýho Zaca Efrona nebo Rihannu.Zdílím tady většinu pozitivních názorů na něj a jeho filmy patří mezi moje nejoblíbenější.Vím že to asi víte ale přesto abyste věděli že ne všichni puberťáci jsou stejní. *13* *4* *4* -
-
Re: Ne všicni jsou stejní
Ahojky, nechtěla jsem se nikoho dotknout. A už vůbec néééé Heathových příznivců. Myslela jsem to trošku jinak. Jako že především ti náctiletí mají v oblibě právě ty, kteří jsou v tom TOPu. O to víc mě těší, že i tady se někdo takový najde. Tak se už nečerti. *3* Hezký sluníčkový den. *3* -
-
Re: Re: Ne všicni jsou stejní
Ahoj já se vůbec nečertím a vím že ses nechtěla nikoho dotknout.Dokonce i vím jak si to myslela.Jsem ráda že je tady tolik milých lidí kteří dokáží pozvednout člověku náladu.Tak děkuji mějte se hezky a ahoj *4*
-
-
také si myslím, že to bylo spíše myšleno na tu skupinu náctiletých, kterým se líbí to co je zrovna jak se říká in.
Každý kdo napíše nějaký příspěvek, tak to i vypovídá o tom jaký je to člověk, pokud se nepřetvařuje, takže si myslím, že u tebe je dobré, že jsi věrná svému herci i po jeho smrti. Možná je takových náctiletých více, kdo ví, každopádně bylo by to pěkné a nemuseli to být opravdu jen ty náctiletý.
Myslím si, že je opravdu pěkný, že se tu scházíme i nadále, přihazujem příspěvky, sem tam napíšeme něco o sobě, myslím si, že to k tomu patří. Protože si myslím, že když se lidem někdo líbí, tak mají něco společného a to, že sem píšou dobré příspěvky, tak si myslím, že nezáleží na tom jak člověk vypadá z venku, ale jaký je uvnitř a u vás většiny si myslím, že máte opravdu srdce na pravém místě a tak by to mělo býr. mějte se všichni pěkně. *3* -
-
Re: Re: Ne všicni jsou stejní
malá oprava: a tak by to mělo být
-
-
Leníku, to my víme, že všichni puberťáci nejsou stejní. Stejně jako dospělí a důchodci, prostě těch konzumnějších je většina, ale zrovna od Tebe ty příspěvky jsou fakt od srdce a hezky se čtou. Měj se krásně ahoj!
-
-
hl
ahojte. som rada, ze sem chodia aj maminy. ja som tiez mama dvoch dcer a myslela som, ze som uz stara na to, aby som bola tiez ako vy, zavisla na nejakej celebrite. ako teenegerka som mala mnoho idolov a na to, ze som bola vtedy mladsia, ziaden ma nechytil za srdce tak, ako heath. uz som myslela, ze som trosku posahana stale mysliet na cloveka, ktory uz nie je medzi nami a ani mi nie je rodina.ale vidim, ze vy to citite rovnako a to svedci o heathovej velkej charizme. a chcem povedat, ze uz sa sice pise trosku menej, ako pred par mesiacmi, ale to bude tym, ze ti, co pisu, tak napisu to, co si myslime aj my ostatni, tak naco sa opakovat. a to, ze stale nepiseme, neznamena, ze sem nechodime. ja som tu vzdy, ked sadnem za pocitac. toto je prva stranka, ktoru navolujem, ked ho zapnem. a nezabudajme, ze sa pomalicky blizi premiera temneho rytiera. tak sa tesme. pekny den -
-
Re: hl
Moc mě Majko potěšil Tvůj příspěvek. Já se bála, že jen já jsem tady ta "stará" fanynka, která místo, aby milovala někoho kdo je v její blízkosti se zamiluje do herce, který byl tak nedosažitelný a nyní je už úplně. :-( Narážky mého okolí, že se chovám jak puberťačka ignoruji. Heath mě prostě chytil za srdce a zakotvil v něm. Už nikdy ho z toho "přístavu" nepustím. :-) Chybí mi, ale v mých vzpomínkách žije dál! -
Re: hl
Ahoj Majko, vítej do klubu fanynek mamin! *4* Jo, Heath měl fakt asi obrovké charisma, jinak si to taky neumím vysvětlit, jsem na takové fanynkovsví trochu přestárlá. Hrozně moc mě mrzí, že nám Heath neukáže své herectví třeba ve čtyřiceti-padesáti. A jinak, který fim se Vám z Heathových líbil ze všeho nejvíce? Já se totiž pořád nemůžu rozhodnout. Tedy z těch co jsem viděla, asi se spousta lidí bude divit, ale moc se mi líbil v Bratřích Grimmech. -
-
Re: Re: hl
Já se ani nedivím,že se ti tam líbil.Já když jsem viděla fotky z tohoto filmu,tak jsem si říkala,že to musí být dost divný film.Zajímal mě spíš z toho důvodu,že se natáčel u nás a proto jsem si ho koupila.Ovšem po zhlédnutí filmu jsem musela připustit,že Heath je tam opravdu rozkošnej a svoji postavu skvěle zahrál.Druhý den jsem ho pustila dětem a byla jsem ráda,že i oni se dobře pobavili. -
ahoj,lenka.ja som uz kedysi davnejsie pisala, ze sa mi heath najviac paci v skrotenej hore, potom je to asi narovnako casanova a pribeh o rytierovi. a myslim si, ze na to,ze sme maminy, tak vobec nie sme stare na to, aby sme boli fanynky. ved doba napreduje a uz aj starsi su na tom tak, ako mladsi. viac menej sa to zrovnava. ja som len rada, ked si s mojou starsou dcerou mozme povedat, ze sa nam paci ten isty clovek. takze si povedzme,ze ked je to tak, ze mladym sa paci to, co aj nam trosku starsim, tak je to super. aj my, proste zostavame mladi. a co sa tyka heatha, tak si myslim, ze v skrotenej hore podal, samozrejme aj s jakeom gyllenhaalom svoj najlepsi vykon. sice sa teraz tesime na temneho rytiera, ale to nie je az take to prave orechove, ako sa vravi. tento film nas uz potesi hlavne preto, ze bol viac menej jeho posledny. ale nechajme sa prekvapit. ahojte,vsetci. -
-
Re: Re: Re: hl
ahoj Majko, ale předtím si psala, že si asi občas připadáš stará být závisla na nějakéc celebritě a tím pádem, když je nás tady takových víc, tak je to hned lepší pocit. Ono ta smrt byla zezačátku taková načekená a nevědělo se jistě co jí způsobilo a tak jsme tady pořád chodili a koukali co je nového, až se nám tady odsud ani nechce. Jinak nevím v jakém smyslu Temný řítíř nebude to pravé ořechové, ale Herecký výkon bude podle doslechu dost dobrý a i když tam nebude vidět jeho skutečná tvář, tak to asi byla veliká herecká příležitost a já se už nemůžu dočkat.Asi si myslela to pravé ořechové jako, že už není mezi námi a tak to bude i zároveň smutné. Měj se a zdravím i ostatní!!! *4*
-
-
ahoj lenko, mě se líbil film čtyři pírka, kde heath měnil několik podob, po každé ho namaskovali skvěle,a také se mi líbil heath v casanově, byl tam takovej pěknej mužnej a zároveň to bylo něčím střelené. Zkrocená hora, to byl zajímavý film a košile heathovi slušela. *3* -
-
Re: Re: Re: hl
Vidíš álo, na čtyři pírka bych málem zapomněla a přitom to byl první film, kde jsem ho registrovala, jo tam byl dobrý. casanova? určitě herecky jako vždy skvělý, ale tenhle žánr jde pořád mimo mě no a zkrocená hora-no coment, fakt skvělý....to je hezké žes napsala...měj se fajn a když teď budou ty pařáky, tak to nepřežeň se sluníčkem *4* -
-
Re: Re: Re: Re: hl
no děkuji, už se na to sluníčko těším, je vidět, že jsi tady minule četla ten příspěvek, jak jsem psala, že jsem si spálila prdku. Tak se na ty parna pořádně namažu. Tak se měj fajn. -
Re: Re: Re: Re: hl
Ahoj holky, mně se jednoznačně nejvíc líbil v Příběhu rytíře... strašně moc mu to tam slušelo a ta scéna, jak se po letech setká se svým otcem, tam je prostě neodolatelnej.Navíc je to super film.. A potom v Casanově, tam je děsně sexy *14*
-
-
-
-