Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • ned kelly

Tak tedy Lenko, podívala jsem se na tenhle film a můj celkový pohled na něj je celkem dobrý. Sice to byl chvíle takový masakr, ale zas to bylo z jiného prostředí a Heath nezklamal svým hereckým výkonem, o čem jsem samozřejmě ani nepochybovala, zkrátka hrál dobře a film se mi líbil, jsem ráda, že jsem ho viděla.
    • Re: ned kelly

Tak to je dobře, že se Ti film líbil. Mě sice taky,ale asi opravdu nejmíň z Heathových filmů. Určitě ale stálo za to ho vidět, jak sama píšeš, už k vůli jeho hereckému výkonu. Už mám doma dva týdny Candy, ale ještě jsem neměla chuť se na něj podívat, pak dám taky vědět jak se mi to líbilo.
      Škoda, že tu chodí tak málo lidí,za chvíli ani my co jsme zbyli, nebudeme mít o čem psát, snad se občas někdo ozve.
      • Re: Re: ned kelly

ahojte. lenka, nie je sa co cudovat, ze tu uz nepribuda vela prispevkov. heath uz nie je medzi nami, v podstate aj v novinach uz utichli clanky o nom.uz treba len cakat na julovu premieru temneho rytiera, potom sa to tu trosku rozprudi. aspon si myslim. ale, ked si popozeras dalsie fankluby znamych a stale zijucich mladych hercov, tak tam nechodi takmer nikto. a to maju o com pisat. takze my z tohto hladiska sme super. a ked uz nemozme sledovat heathov zivot, tak jeho dcerka nam ho bude pripominat urcite. ved jej mama je tiez herecka, tak si myslim, ze o nej este urcite budeme pocut. ahoj
        • Re: Re: Re: ned kelly

Jo Majko, máš samozřejmě pravdu, jen jsem si tak povzdechla. Je fajn, že po něm někdo zůstal a tak ho občas připomene.
          • Re: Re: Re: Re: ned kelly

zcela s váma souhlasím. Možná, že sem tolik lidí nechodí, také kvůli tomu počasí a nebo sem chodí a jen se koukají a nemají co napsat, také to tak někdy dělám a určitě i některá z vás.
            Jinak Candy je zahraný dobře, ale je to opravdu láska v žilách.
    • Re: ned kelly

chtěla jsem napsat chvílema, zkrátka jsem se nějak přepsala *3*
  • youtube.com

www.youtube.com/user/ennisdelmar17
  • Skvělej herec

Heath Ledger byl skvelej herec,hlavne ve filmu Deset důvodů proč tě nenávidím,je vážně škoda že umřel,je nejlepší!! *14* *14* *4*
  • Re..mísTo

OnO je tO ceLkEm jeDno..to mísTo *15* AlE HeatHa buDem míT ráDi poŘád:) *3*
  • Souhlasim s Kačšínkem!!

10.mísTo!!Už přehnaný..i HiltoNka je výš..:( *9*
    ČuS liDi..
  • Herecká kariéra

byl to moc moc dobrý herec ,mám ráda filmy jako příběh rytíře,kletba bratří Grimmů a pod........
  • Ať odpočívá v pokoji

Heatha Ledgera jsem objevila před nedávnem takže jsem o jeho smrti nevěděla a když jsem se to na téhle stránce dočetla tak mě to dost šokovalo.Je to škoda myslím si že by jsme se určitě mohli těšit na vynikající herecké výkony,kterých měl opravdu hodně.Je ho škoda mám ho moc ráda *14* a nevadí když nebude v nejlepší desítce.Lidi co ho mají rádi si sem vždycky najdou čas zajít.(Já jsem tu teď každý den) *4*.Tak ať Heath odpočívá v pokoji. *9*
  • Duch Heath Ledgera

Co říkáte na to, že prý duch Heath Ledgera navštívil Michelle Williams? Věříte na podobné věci? Myslíte si, že duše člověka přežívá dál a než bude patřít jinému tělu dělá nejdříve pořádek s tím životem minulým? Já jsem docela racionální člověka a tyhle věci jdou mimo mě, ale už jsem něco podobného v mém okolí slyšela a na jednu stranu by se mi to líbilo.
    • Re: Duch Heath Ledgera

tomu,že Heathův duch navštívil Michelle věřím.Proč??Ani nevím...Nic podobného se mi nestalo,ale prostě tomu věřím...Ale nevím co bych dělal kdyby se to stalo mě...To není sice moc pravděpodobné,ale člověk nikdy neví.No jo...je to hrůza vyrůstat bez otce...Mě sice taťka neumřel ale od narození jsem ho neviděl...A ještě k tomu žebříčku...Je to dost smutné že taková Paris Hilton má víc navštěvníků než Heath..musíme se snažit ho dostat víš...
      • Re: Re: Duch Heath Ledgera

Je to asi smutné nemít tátu,ale ten můj v dětství taky za nic nestál. Naštěstí jsme si to vyjasnili v mé dospělosti a teď už je to fajn. Heath byl ale asi jako tatínek fajn od začátku a tak je to určitě smutné o to víc. Když jsem si přečetla kolik lidí věří na duchy, tak pomalu začínám věřit taky, fakt me to překvapilo.

myslim ze vam vsem strasi v bedne!!!!!!!!!!

*1*

Nejvíc z celého tohohle fóra tam straší tobě, ty zakomplexovaný vtíravý degene
        • Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera

tak ted sme fakt setrela *15* .
          jenom nefim proc mi to je fakt ukradeny tak se snaz dal sferomonovana kravo nebeskááá s inteligeni uziteho hjzlpapiru!!! *16*
          • Re: Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera

No ukradený ti ty cípku není, jinak bys mě tak sprostě neurážel, tak se jdi vycpat

Já tomu věřím. Sama jsem to zažila. Opravdu je to možné. Mají spolu dceru a to je veliký důvod, aby jí tím řekl, že je stále s nima... atd. Sice chápu, že to zní asi dost divně, ale opravdu se to mohlo stát. A nebo to mohl být jen Michelle-in výmysl. Třeba chce na sebe jen upozornit. Ale to se asi nedozvíme. I když třeba jo. *3*

Já na tohle věřím.Myslím že to možné je.

ja věřim na posmrtny život ale to že jeho duch přišel zrovna za tou kravou michale!!tak tomu neveři..když se s nim rozešla tak co chce..možna přišel za jejich dcerou ale z ni určitě ne to by rychleji šel za mery-kate!! *13*

Prosím zamysli se nad sebou, není hezké o Michelle mluvit jako o k...., když to byla jeho láska,kdy jejich vztach byl spečetěn dcerou. Mě osobně se jako pár moc líbili a fandila jsem jim, myslím,že nějaký důvod proč se s ním rozešla měla a to,že se s tím těžko smiřuje taky značí, že ho stále milovala. Jinak díky za příspěvěk.

každy si mysli sve!!co jsem ja slyšela tak v jeji prosech to moc nebylo!!
            • Re: Re: Re: Re: Re: Duch Heath Ledgera

Neboj ja si neyslim že jsi to myslela zle jenom ja ji proste namam raa za hodne veci ktere udelala ...

Jo jasné, že každý má svůj názor, jen mi přišlo nefér o někom v její kůži říkat, že je kráva. Já jsem tedy nic v její neprospěch nezaznamenala,možná,že ty jo, jestli to není spíše zaujatost.Myslela jsem to dobře.

ano souhlasím s tebou Lenko, myslím si, že tvořili perfektní dvojici než nějaká m.k., tak michel vůbec nesahá po kotníky. Někde jsem četla, že se k sobě chtěli vrátit, tak možná jí to trápí o to víc a protože ten rozchod netrval zas tak dlouhou dobu, tak na něj stále myslí. Třeba na něj myslí tak moc, že si ho představuje před sebou, musí prožívat něco hrozného.

úplně s tebou Álo souhlasím, myslím, že by se možná dali zase dokupy už když byl mimo těch léků čistý. Je vidět, že se umíš vcítit do pocitů jiných a já bych si i přála,aby se jinak Michelle dařilo, protože s jejím úspěchem si vždy připomene i ten Heathův. Zdravím! *4*

Já jsem taky dost racionálně založená, i když názoru, že existuje něco mezi nebem a zemí, se úplně nebráním...máš pravdu, bylo by to docela hezký, ale konkrétně tomu, že duch Heatha navštívil Michelle, nevěřím.

Máš pravdu zní to docela divně, ale myslím, že duchové se asi opravdu chodí loučit s těmi, které znali, i když v tomhle případě to bude zase kachna.
        Stalo se mi, že když zemřel děda nebo teta, tak se zastavili hodiny nebo něco spadlo z police na zem, ale to pořád není důvod, abych na tyhle věci věřila.

také se mi stalo, že když zemřel děda tak spadla soška, slyšela jsem i od známých spoustu takových podobných příhod. Ale ve skutečnosti se mi tomu moc věřit nechce, nevím možná je to proto, že to neznáme a vlastně z toho neznámého máme strach, nebo tak něco.
  • pořadí

Ano souhlasím s holkama, který tady citují, že o pořadí vůbec nejde, ale že jde o kvalitu člověka.
    To, že člověk zemřel, tak přece neznamená, že na něj zapomeneme a budeme dělat jakoby vůbec nebyl.
    Dobří přátelé a lidé kolem nás se poznají někdy, když se stane něco špatného atd....
    Čas pak ukáže koho stojí za to mít rád.
    Sice jsem trošku odbočila, než je u mě zvykem, ale bylo to psané pro člověka, který tyhle stránky navštěvuje, protože se asi nejspíš hrozně nudí a baví se tím co příště přihodí do příspěvků. Je to smutný, že nepochopil, že na pořadí vůbec nezáleží, protože jaké měl Heath herecké kvality a ostatní věci, tak tohle vědomí, nám stejně nevezme, takže jestli si myslí ten dotyčný, že vyhrává on nad náma, tak se ve skutečnosti velice mýlí. *3*
    • Re: pořadí

Moc hezky si to napsala...
  • Re.:!!!

9.mísTo taM má bEjT..;)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit