Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • dada.

Bravo

To Bravo s tím plakátem už vyšlo.
    • emo-anne

Re: Bravo

jj vyslo už ho mám a heath je na zdi u postýlky!!:D
  • trencc

je to škoda

Ahojky
    Temného rytíře, jsem viděla a z jeho zahraní role Joker, jsem byla v šoku, byl výborný. za tuto roli by si zasloužil nějakou cenu.. fakt super, ovšem realita je smutná
  • HEATHLEDGER

PROSTĚ SUPER KLUK.VIDELY STE TEMNÍ RYTÍŘ???UŽASTNÍ JOKER..PŘIM NEJLÍP...JE MI TO MOC LÍTO....ALE NIC SE NEDÁ DĚLAT... *9* *9* *4*
    • emo-anne

Re: HEATHLEDGER

jj viděla jsem Temného rytíře a bylo to super!!! Jak tam hrál toho srandovního jokera!! Ale když jsem si vzpoměla na to že začal mít kvuli teto roli problémy a začal brát prášky, měla jsem slzy na krajíčku:( *9* *9* *9*
  • intoska

heath

byl ton talentovaný herec,škoda že tak skončil..... *9*
  • emo-anne

Bravo!!

Ahoj... četla jsem si bravo, a dozvěděla jsem se, že bude každou chvíli special vydání a že tam bude i plakát Heatha!! Až vyjde napíšu vám!!! *14*
  • AHoj

Ahoj lidi mám na vás dotaz...pokud by chtěl někdo pokecat o Heatovi tak jsem k dispozici..hodně mě to vzalo a ještě ted cely dny probrecim protoze to je fakt hrůza.Heath byl nás všech velký oblíbenec a zaslouží si aby se o něm pořád mluvila protože takovej velkej talent a stane se takova strasne tragedie....byla bych ráda kdyby mi nekdo napsal na mail icq nebo na mobil.prosim ..... *9* ICq:391-517-666 email:hollywood1@seznam.cz číslo:603588902
  • mimi.for.love

Novinka!

Nové DVD s Heathem na stáncích. Objevila jsem ho jen tak náhodou, je to film Candy, tak kdo ho nemá, ať se zastaví u nejbližšího stánku. Byl vydán těď někdy v září, tak bych máhla. Stojí 99 Kč, což pro Heatha můžete obětovat ne??
  • Heath

P.S. Ještě připomínka k těm Oskarům. Heath by si ho určitě zasloužil a nejen za roli Jokera ale hlavně za Anise ve Zkrocené hoře. To co tam s Jakem předvedli, to byla krása a herecký koncert. Tleskám. *14*
    • majka21

Re: Heath

uplne s tebou suhlasim.toho oscara si naozaj zasluzil uz predtym za skrotenu horu, a keby ho teraz dostal, tak by to bola tak trochu satisfakcia. lebo v tej skrotenej hore boli s jakeom uplne uzasni a maximalne presvedcivi. takze drzme palce a dufajme, ze ten oscar naozaj vyjde. ved dnes som citala clanok, ze heath dostal titul najlepsi filmovy zloduch leta v hlasovani internetovej stranky moviefone poctom hlasov az 95 percent. takze to o niecom svedci. ahojte a som rada,ze v priebehu neceleho polroka stupol pocet fanusikov v heathovom fanclube o vyse dvesto.proste je jasne, ze ho mame stale radi, aj ked uz nie je medzi nami.
  • Heath

*4* Heath mi jako herec bude moc chybět. Už když jsem ho poprvé uviděla ve filmu(v kině v Patriotovi) a později i v dalších, stal se mým miláčkem. Měl neodolatelný úsměv a jiskřičky v očích.
    Navždy na tebe budu vzpomínat-Heathe. *4*
    • Re: Heath

ahoj mohla bych se zeptat co se mu vlastně stalo?Byl to můj nej herec.
      chvíli jsem byle mimo ČR *9*
  • Achjo!!!

Upe jsem ho zbožnovala!!!! ´Moc jsem brečela jak jsem se to dozvěděla, nejen že to byl ůžasnej herec, ale taky moc krásnej chlap!!!! *14* Moc nám všem chy´bíš!!! R.I.P

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit