-
krásné Vánoce
Taky se přidávám k přání krásných a poklidných Vánoc, užijte si je při Heathových filmech..:) a v toho Oscara pro Heatha doufám ! mějte se krásně *3* -
Přání
Přeji Všem krásné Vánoce a šťastný nový rok.
A do nového roku hodně štěstí pro Heatha na oscara. Protože si opravdu myslím, že to oscar bude. -
njn
kuoukám na příspěvky z 21.1. a říkám si že nikdou o jeho smrti nic zřejmně asi ani netušil...hej to byl tak sqělí herec...nj,ale život mu už nikdo nevrátí (bohužel) *9* -
dvd temny rytier
ahojte. akurat tento tyzden som konecne dostala dvd temny rytier, ktory som mala objednany od marca tohoto roku, este, ked nebola ani premiera v kinach. som rada, ze ho uz mam, lebo tento film ja dobry. dvd obsahuje dva disky, na jednom je film a na druhom rozne bonusy. tak, ked si v tomto predvianocnom zhone najdem cas na nejake 4 hodiny, tak si ho s radostou pozriem zasa. inac vam prajem stastne a vesele vianocne sviatky a aj dobry start do noveho roka, aj ked nas hned prvy mesiac caka smutne prve vyrocie heathovej smrti. tak sa majte pekne a spominajte. -
Příběh rytíře..
Přišla jsem domu z koncertu a stihla jsem pulku rytíře:) byla jsem stastná že jsem ho zase mohla videt:) Hned po skoncení jsem volala kamarádce, jak se jí to líbilo:) byla nadšená:) -
Sem na hlavu
Se už nemůžu dívat ani na filmy s nim na nic ...teďka mi stačila ta reklama a zase džim smutek *9* -
-
Re: Sem na hlavu
Mám to stejně jak ty... *9*
-
-
Vánoce s Heathem
Pá 19.12. Nova 20.00 Příběh rytíře
Čt 1.1. Nova 22.45 Zkrocená hora
So 3.1. Nova 20.00 10 důvodů, proč tě nenávidím
Tak se nezapomeňte dívat! *4* -
-
Re: Vánoce s Heathem
Díky za tip na 10 důvodů..... Tenhle jediný film mi chybí do sbírky tohoto fenomenálního herce:) Včera jsem koupila DVD temného rytíře, a prostě Heathův výkon nelze slovy vyjádřit! -
Re: Vánoce s Heathem
já nezapomenu určitě...ikdyž to v lednu bude rok co tu není,tak tu pořád chybí...je velk škoda přijít o tak dobrýho herce... :-(... -
-
Re: Re: Vánoce s Heathem
Taky mi to je moc líto:(10 duvodu proč tě nenavidím jsem jeste nevidela tak se mrknu:D A rytíře nestihnu:( v patek zpívám, tak nebudu doma:( ae nahraju si to:) A navíc jsem ho videla 5krát:D
-
-
-
DVD Temný rytíř
Ahoj všem,
tak jsem včera zjistila, že by zítra 10.12. mělo být již v prodeji DVD filmu Temný rytíř. Teda nevím zda to bude v prodeji všude, ale stoprocentně to od zítra mají prodávat všechna Makra. Tak to asi bude má zítřejší ranní cesta nejdříve do Makra a pak teprve do práce. *4* Naštěstí jdu do práce až na 10 hod., tak bych to měla vše stihnout. Moc se těším. Máme tam s dcerou oblíbenou jednu pasáž, jak Joker předává svoji navštívenku (vizitku). Ten jeho hlas a sargastickej humor, jaký mu je v tomto filmu připisován, je úžasnej. Je to jedinej filmovej "padouch", kterýho miluju. Fakt se těším až si to v originálu pustím a opět ten skvělý film uvidím. Nemůžu se dočkat. Jen mi je líto, že už nás žádný další skvělý film nečeká. *9* Teda kromě The Imaginarium of Dr. Parnassus. Je mi teď smutno. Stále to bolí, i když čas léčí, tak má dušička si jeho smrt stále nepřipouští. Chybí mi jeho další nové a nové úsměvy. *9* R.I.P. Heath -
-
Re: DVD Temný rytíř
too ano je mi taky smutno , byl to skveli herec moc mi chybi :( -
jj prodávají, koupila sem ho bráchovi k Vánocům... *3* -
Ahoj Anatt, koupila sis to DVD? CHtěla jsem jen zeptat, kdo ho česky nadaboval, čistě ze zvědavosti, i když nehrozí, že bych si to dabované pouštěla. Zdravím Lenka. -
-
Re: Re: DVD Temný rytíř
Ahoj Leni, DVD jsem nakonec nesehnala. :(( A to jsem byla v Makru 3x, ale ani jednou ho neměli. Zkusím si ho opatřit jinde. Pak dám vědět. Přeji hezké svátky a hodně štěstí v novém roce. Anatt
-
-
Ahoj anatt,
také na něj stále vzpomínám, je to smutné. *9* -
*9* aky se s tím nemůžu pořád smířit.Každý den umírám..... *9* *9* -
-
Re: Re: DVD Temný rytíř
mooc se tesim.... sestrenka to ještě nevidela a taky má moc ráda heatha.. tak se moc tesím až si to u nás pustíme:)
-
-
-
young
a přidala jsem nejaké fotečky... jak byl heath malej:D doufám že tady jeste nejsou, ae myslím že ne:D -
-
Re: young
Aha... nevšimla jsem si... ty další mi to neuznalo:( -
-
Re: Re: young
To se občas stává. Mě kolikrát nevloží ani jednu. :( -
-
Re: Re: Re: young
to je blbé no... už se budu líp dívat:)
-
-
-
Re: young
I tato fotka tady už je. :-(
Kdyby to jen šlo nějak tuto fotogalerii vyčistit (zredukovat) a vymazat fotky, které zde jsou už víckrát, tak bych to hned udělala. Ale bohužel to není v mé moci. :-( Je zde už těch fotek hodně, i když zde nejsou zdaleka všechny, tak se občas stane, že se překoukneme. I mě se to již jednou stalo. Nikdo nejsme neomylní. Ale chce to fakt sledovat.
-
-
anne
jo a nejsem emo:D já jsem jenom nevedela jakou si mám dát prezdívku a pste me to tak napadlo.... ae nikdy bych emo nebyla....