Přejít na výpis diskuzí

Heath Ledger

OSOBNOST 31.12.2006 
6509 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Heath ledger

Byl to uplně úžesnej a krásnej herec..jen teda že uz není:(:'(..je ho velká škoda..má(měl) faktycky skvělý filmy....jak ste už tady říkali..na něj se jen tak asi nedá zapomenout..a bude legenda....a nevíte někdo jestli dostal tu cenu...myslím že to je nák "in memory"..bo tak nák.. tedka nwm..dkyžtak pisnitě..:)
    • anet3

Re: Heath ledger

Předávání Oscarů je až v únoru. Tak uvidíme *4*
      • Re: Re: Heath ledger

Pokut dostane toho oscara...tak ja asi vykradnu banku a pozvu celou vesnici na pivo na oslavu..ja soce pivo nepiju no tak na kofolu!!!protože to bude krasa....budu mu držet palecky...a všicni na neho musime myslet a verit v to že to dostane!!!na zkrocenou horu jsem se taky divala užasny film..ale psychycky trochu naročny...moje psichicka stranka neni zase tak dobra...videt 2 chlapy to neni zrovna pro me nejlepsi...nevim cim to je...ale byl to zkvely herecky vykon!SMEKAM!
  • flondynka

Heath

Byl skvělej,nezasloužil si to *9* Ale bude tu s námi navždy společně s filmy.Bude legendou.Včera jsem se dívala na tu Zkrocenou horu,viděla jsem to poprví a fakt pěknej film,ale taky i smutnej,ale líbil se mi. *4* Zejtra se těšim na 1o důvodů proč tě nenávidím. *3*
  • I PŘESTO ŽIJE

On byl prostě úžasnej..a fakt udělal toho hafec hodně...a já si myslim, že ty jeho filmy tu jsou...takže se na něj nezapomene...on bude legenda.. *4*
    • Re: I PŘESTO ŽIJE

Je legenda a legendou zustane!!!legendy totiž nikdy neumiraji!
  • Heath Ledger

Byl moc hezkej...je ho škoda...slova mi docházejí *9* *9* *9*
  • piper002

Heath v TV

ted se asi rozhodli dávat filmy s ním:)..byl Příběh rytíře, a ještě budou další dva, Zkroená hora a na ten se extremně těším...a 10 duvodu proč te nenavidim, to bude taky super..achjo, potkal ho ale zlej osud:(..je to velká škoda, byl skvělej
    • emo-anne

Re: Heath v TV

jj takyy se mooc tesim... .zkrocená hora byla uzasná!!! dostal cenu za nejlepsího australského herce roku 2008 :)
    • mishqa

Taky mi je ho mooc líto..:( byl to skvělý herec...
    • flondynka

Jee tak už dneska,už se těšim *4*
      • emo-anne

Re: Re: Heath v TV

jj taky je mi to moc lito... a na dnesni zkrocenou horu se mooc tesim... a taky to davaj v tv mozná proto, ptze to bude uz rok co zemrel...:(
        • Re: Re: Re: Heath v TV

jj to je pravda že to je asi takový ,,výročí"...ale hnusný výročí... *9* *9*
    • Re: Heath v TV

Ano souhlasim..kurva proč byl tak mlady??proč ne nekdo starsi???on si to nezaslouži!!!!měl život těžky!a ted když už se mu začalo skvěle daři tak je to v pytli!!!je to smula...mam ho mc rada a navždy zustane v mem srdci!!je to skvěly herec a mužem děkovat bohu za takoveho herce!!neřikej te prosim že hulil a že se zabill schvalně!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§ nenavdim takove lidi!!!děkuju...vraždim!!
  • heath.4ever

Zkrocená hora

ahojte!ve čtvrtek dávají Zkrocenou horu,tak se dívejte.skvělý film!!!
    • flondynka

Re: Zkrocená hora

JJ taky už se těšim na Zkrocenou horu i na 10 důvodů proč tě nenávidím *3*
    • emo-anne

Re: Zkrocená hora

jj skvelej.... a v sobotu 10 duvodu proč te nenavidim... na oba filmiky uz byli ukazky:)
  • flondynka

Heath

Ahojky,těďka jsem na to koukala.No kdo ví co je na tom pravdy....Co myslíte??
    • emo-anne

Re: Heath

Mno já prave nevim...:) co myslíte vy??
  • emo-anne

heath

http://www.blesk.cz/clanek/106606/d uch-heatha-ledgera-navstevuje-matku -sve-dcery.html
    • emo-anne

Re: heath

zadejte si to do vyhledáváčku jestli teda chcete:))
  • škoda

Byl prostě užasnej a né proto jak vypadal ale jak uměl hrát .Byla jsem v kině na toho "betmena" a musím říct že podal nejlepší herecký výkon za svuj život byl tak přesvětčivý ,je mi ho líto ale to snad každého člověka co umře mládý, ale nejspíš to byl osud asik to tak mělo být zřejmě "neměl ve světě žádnou novou roli" *9*
  • škoda

Byl prostě užasnej a né proto jak vypadal a jak uměl hrát .Byla jsem v kině na toho "betmena" a musím říct že podal nejlepší herecký výkon za svuj život byl tak přesvětčivý ,je mi ho líto ale to snad každého člověka co umře mládý, ale nejspíš to byl osud asik to tak mělo být zřejmě "neměl ve světě žádnou novou roli" *9*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit