-
......
Miluji tě..... seš prostě krásnej škoda že nejsi:-(když si pouštím každej tvůj film tak se mi chce brečet:-( -
Heath Ledger
Heath byl skělej herec.Každý film s ním je úžasný.Myslím,že to byl skvělý herec a že takový se rodí jednou za sto možná i dýl let.chybíš nám Heathe. . . *9* *9* *8* *8* -
terezkaaaa+heat kdyby:'(
Ahojky mikuju heata on je strasne sladkej a videla sem ten poslední jeho film jak hraje jokera je super. A nedavno bezela zkrocena hora a uplne sem u toho brecela:'(. Nevim proc zrovna on byl tak sladky a tak skvely herec. Lidi mam e-mail sskari@seznam.cz napiste mi a muzem si o nem psat a nemate jeho naky fota?? On je tak krasny je mi líto ze sem ho nemohla poznat. tet daval i 10 duvodu proc te nenavidím a tam je taky moc sladkej. Ja ho proste miluju je to me svetýlko nadeje ktere nikdy neshasne i kdys heat uz není mezi námi.:'( A urcite se dostal do nebe byl tak simpaticky a hodny on byl bozí a porat nemuzu uverit ze uz není mezi námi. Proc nejsem americanka??? PROC:'( Aspon bych ho nekdy mohla potkat:'( Kdyby jo byl by to nejhescí den mího života ale to už se nestane možná až tu taky jednou nebutak se setkame. Heate jestli si to nekdy prectes a prelozís MILUJU TE. A kyby to slo klidne bych dala cokoli aby si tu s nama mohl stale byt. Tva nejdrassí terezka. Tak kdystak lidi napiste na ten muj mail. Dekuju. Myslím ze heat byy byl mooc stastnej ze na nej furt nekdo myslí a ma ho rád. A jeho filmíky sou boží. 3koda ze jich není víc. Heate si best kluk a ja te budu vzdy milovat. Tak lidi pá kdystak napiste jestli mate fota plagaty clanky klidne i za peníze a nebo jestli cete o nem pokecat atd,... tak et e 1 na sskari@seznam.cz Dekuji moc. Ahoj -
-
Re: terezkaaaa+heat kdyby:'(
ta čeština...ale co čekat od malejch dětí.... *9*
-
-
terezkaaaa+heat kdyby:'(
Ahojky mikuju heata on je strasne sladkej a videla sem ten poslední jeho film jak hraje jokera je super. A nedavno bezela zkrocena hora a uplne sem u toho brecela:'(. Nevim proc zrovna on byl tak sladky a tak skvely herec. Lidi mam e-mail sskari@seznam.cz napiste mi a muzem si o nem psat a nemate jeho naky fota?? On je tak krasny je mi líto ze sem ho nemohla poznat. tet daval i 10 duvodu proc te nenavidím a tam je taky moc sladkej. Ja ho proste miluju je to me svetýlko nadeje ktere nikdy neshasne i kdys heat uz není mezi námi.:'( A urcite se dostal do nebe byl tak simpaticky a hodny on byl bozí a porat nemuzu uverit ze uz není mezi námi. Proc nejsem americanka??? PROC:'( Aspon bych ho nekdy mohla potkat:'( Kdyby jo byl by to nejhescí den mího života ale to už se nestane možná až tu taky jednou nebutak se setkame. Heate jestli si to nekdy prectes a prelozís MILUJU TE. A kyby to slo klidne bych dala cokoli aby si tu s nama mohl stale byt. Tva nejdrassí terezka. Tak kdystak lidi napiste na ten muj mail. Dekuju. Myslím ze heat byy byl mooc stastnej ze na nej furt nekdo myslí a ma ho rád. A jeho filmíky sou boží. 3koda ze jich není víc. Heate si best kluk a ja te budu vzdy milovat. Tak lidi pá kdystak napiste jestli mate fota plagaty clanky klidne i za peníze a nebo jestli cete o nem pokecat atd,... tak et e 1 na sskari@seznam.cz Dekuji moc. Ahoj -
Heath
Mimochodem naprosto zásadně zastávám názor, že to byla velice velice velice nešťastná náhoda. On by se sám nezabil! -
10 DŮVODŮ
U mě to samé. Nikdy mi to tak nepřišlo ale ten film 10 důvodů proč tě nenávidím jsem celý probrečela, nemohla jsem se na něj ani podívat protože jsem nemohla věřit že už tu není. Nikdy to nepřestane bolet -
-
Re: 10 DŮVODŮ
přesně tak.. *9* nikdy..v každém filmu dokázal že je to nejlepší herec na světě a taky nekrásnější..je ho strašná škoda..
-
-
ahoj
Ahoj v novém roce 2009. Letos by H.L. bylo třicet. Právě jsem se dodívala na 10 důvodů a zrovna tenhle film mi nedělá moc dobře. Nevím asi to bude tím, že tam vypadá tak mladičký a najednou už nic nebude.... Odpočinkový film nejen pro mladé, i když tak na první pohled působí. Jen ta hořká příchuť toho co se stalo. Mějte se hezky a vzpomínejte. -
ChJOo:(
Ahuuj..No jen sem chtěla říct že se teďkom dívam na 10 důvodu proč tě nenávidím..a nechce se mi věřit že tak krásný sympatický a bůhví ještě jaký herec je MRTVÝ *9* ...Nikdy sem ho moc nemusela vlastně sem ani nevěděla že někdo tak užasný je...je mi to moc lítoo *8* -
-
Re: ChJOo:(
nechápu...sama píšeš že si ho nikdy moc nemusela a jenom proto že je mrtvej tak seš najednou z toho celá hotová když ho vidíš ve filmu...kdyby žil tak to by tě furt nezajímal??? sis ho všimla jen proto že je mrtvej,to by měl teda radost... *1* celkově si myslim že to tady všichni přeháníte,chápu že umřel dobrej herec ale když tady vidim některý příspěvky tak z toho děláte největší tragédii,nikdo z vás ho neznal a nikdo z vás by ho NIKDY neviděl tak se vzpamatujte a nedělejte jak kdyby vám umřel někdo z rodiny... -
-
Re: Re: ChJOo:(
si ty příspěvky nečti..každej to prožívá jinak tak proč nám to vyčítáš?
-
-
-
Heath
Jee ten jeho krásnej úsměv je nezapomenutelnej *14* Heath byl úžasnej,taky mi strašně chybí,je to hrozný,že už za chvíli to bude rok. *9* Když se objevil,tak sem si říkala,že se někdy pojedu podívat do New Yorku,až se tam bude něco konat,abych ho viděla osobně a ani jsem to nestihla,je to hrozný. *9* Teď už tam můžu jet jen na jeho pámátku,ale nikdy už ho nepotkám jak jde po ulici,nikdy už se tak hezky neusměje a nikdy už nenatočí další film. *9* Ach jo,to je strašný.Nemělo se to stát,měl život před sebou. *9* *9* -
-
Re: Heath
Přesně to samí jsem si slibovala i já ale teď už je to pryč ale on pro mě žije pořád *9* -
-
Re: Re: Heath
polovina z nás to planovala...... dokonce muj tata byl u jeho apartmánu v new yorku ae nevedel vubec ze ho mám rada a navíc vubec nevedel ze tam nekdo takový bydlí:) uplne jsem zurila
-
-
-
super herec
Vždycky se mi jako herec hrozně líbil a je vážně děsný, že umřel, protože mi příjde, že roli vždycky skvěle zahrál, byl fakt dobrej.... a k tomu ten jeho úsměv!!!!