-
10 důvodů, ...
byl pěknej... a v tom 10důvodů, proč tě nenávidím úpa nejvíc... škoda mno..*9* ale i tak těch filmů stihl asi docela dost.. -
nechápu to...
Je hrozná škoda že ho nemůžeme vidět v žádném novém filmu, nechápu jak si mohl vzít život,nebo si ho nevzal??nikdo neví....jeho krásněj úsměv mi bude moc chybět, jeho nemůže nikdo nahradit, určitě je mnoho další pěkných herců, ale tohodle člověka nemůže nikdo nahradit, když sem se dívala na jedno z videjí s jeho fotkama, a uvědomila sem so že tenhle kluk je mrtvej, prostě sem se rozbrečela, je mi ho hrozně líto.... *9* -
...
byl úžasný, nezvpomenu si na žádnou roli, kterou by nehrál s citem a naplno.I kdyby film byl naprostá břečka, film s ním musí mít pět *(podobně jako kristen Stewart... všechny ty filmy dělá ona!!) Je ho neskutečná škoda. nelíbí se mi ty řeči o sebevraždě, policie sebevraždu vyloučila. Objednal si masáž a v žaludku měl jen pár prášků, rozhodně by ho to nezabilo!!! Je to záhada a záhadou to asi zůstane. *9* Byl skvělý. Největší talent své generace. Ani nevím, nominovali ho nakonec na Oscara? Vím, že i sami ehrci to požadovali, za výkon v Temném rytíři by zasloužil ocenění. To že je po smrti není důvod proč ne!! *13* -
-
Re: ...
a to je na tom to nejhorší:(..že to byla bud neštastná náhoda, třeba kombinace fyzické námahy a těch prášků, nebo k tomu někdo přispěl, ale to by asi taky zjistili...je to prostě hrozný:(.. -
-
Re: Re: ...
tak co,myslíte,že si těch prášků vzal prostě jen víc a neustál to...nebo to udělal schválně???to ale asi ne...nebo mu třeba někdo podstrčil silnější prášky a chtěl ho oddělat...každopádně on si toho oskara rozhodně zaslouží,protože joker byl fakt špička...a hlavně on byl sladkej ikdyž hrál toho pošuka *1*
-
-
-
:(
Když sem koukala na 10 důvodů...uplně sem se u toho na konci rozbrečela..nejdřví sem vůbec nevěděla kdo ho hraje ale pak mi to došlo...je to hrozný že někdo tak mladej,milej,hezkej a hlavně talentovanej musel umřít...je to hrozný..věčně tedka bulim..je mi ho hrozně líto... *9* proč zrovna on?!....to snad nikdy nepochopim.... *9* Takovej herec se fakt najde jen jednou za čas... *9* *9* moc mi chybí... *9* myslím že nám všem... *9* *9* -
...
Upa nejvíc nádhernej Chlap *14* ja u toho filmu 10 duvodu... byla upa na měko *4* *14* fákt krásnej, a ty tmavy vlasy mu slusely nejvic... *3* Nj je ho škoda *8* -
...
Když jsem koukala na to 10 důvodů...a viděla ty jeho kukadla a ten krásnej úsměv,tak jsem se u tý telky rozplývala *4* Byl fakticky úžasnej...Poslední 4 dny furt přemejšlim nad tim,že už tady není a nebude.Kdybych se jednou stala herečkou (jako v Hollywoodu *1* )a někdo by se mě zeptal jaký je moje největší přání,tak přísahám,že bych řekla ,,Už to nejde,ale chtěla bych si zahrát ve filmu s Heathem Ledgerem"...No ale to se nestane a ani by to nešlo.Ovšem,chápu,že bral hodně prášky na spaní,protože když jsem ho viděla jako JOKERA,tak se mu nedivim... -
heath ledger
Včera jsem se dívala na 10 důvodů proč tě nenávidím a bylo to fakt super!Hlavně ta scéna na tý houpačce!Heath ledger měl krásný vlasy i oči.Škoda,že tu s snámi není.Takový už v životě nebude. -
=( =(
Achjo tohle je hrozný proč zrovna on
=(...byl to tak úžasnej herec a všechny ty filmy s nim jsou tak dokonalí
=( ...stýská se mi po něm.=( -
To nezvládnu
Achjo, lidi nechte už toho...je mi uplně do breku..je to strašně smutný že už mezi náma není..pořád mám takovej pocit, že třeba za rok tady zase bude..jenže je ot prostě navždy..to je strašný pomyšlení...a ještě k tomu, když byl tak užasnej..prostě nenahraditelnej jako jeden z mála..fakt:( -
10důvodů
ten film byl skvělej, tolik jsem se u něj nasmála, a kudrnaté, tmavé, dlouhé vlasy Heathovi moc slušely! *14* *14* -
-
Re: 10důvodů
Přesně tak !!! Ten film byl upe suprovej a on taky *14* Jen škoda že už umřel ... Takovej hezkej, milej, sympatickej chlap *4* *14* !!!!! To je fakt hrůza co se mu stalo *9* *9* *9* .....
-