-
verca
Heatha sem poznala az v tv kdy davaly 10 důvodů proč tě nenávidím a moc se me tzo líbilo tak sem se chtela na heathe kouknout a potom jsem tjistila ze zemrel a mrzi me t o protoze byl fakt fakt klásnej chlapííík *14* *14* *14* *14*
je krásnej proste *14* *14* *14* -
Heath
Ahoj, jsem ráda, že pořád tolik lidí na Heatha vzpomíná a mají ho stále rádi, ikdyž už není mezi námi..Nepatřím mezi nějaké vyplesklé fanynky, jsem šťastně vdaná..Ale Heath mě před pár lety ve filmu natolik zaujal, že jsem začala sledovat jeho filmy, jeho život..To, že byl výjimečný člověk a herec-bez debat..
Když umřel, nečekaně mě to zasáhlo, ačkoliv jsem se s ním nikdy nesetkala..
Myslím, že to byl velmi citlivý člověk, který miloval svou přítelkyni a svou dceru.
Kdo to trochu sledujete, určitě víte, že Michelle zveřejnila, že se jí zjevil loni 2x Heathův duch a omluvil se jí za to, že vychovává dcerku sama. Zní to šíleně a nepravděpodobně, ale .... Nevím jak je to teď.Taky chce Michelle o něm natočit film, aby ho trošku poznala i dcerka Matty, protože si ho jinak pamatovat nebude..
Všichni, co jste ho měli rádi, nikdy na něj nezapomeňte! *4* -
-
Re: Heath
Hezky napsané a také mi je lído Matildy, že tak brzy a nevratně přišla o tatínka. Film o něm by byl strašně fajn. *3* -
Re: Heath
Mám naprosto stejný názor. Heath byl výbornej herec a jestli někdo prohlašoval, že na roli Jokera nemá, tak mu prostě jenom záviděl...protože jako herec byl jeden z mála, kdo svoji práci dělal dobře a přesvědčivě. Někteří si můžou myslet, že jsem praštěná...každej má svýho idola...považuje za vzor někoho koho nikdy neviděl a většinou se mu to ani nepovede, ale jakmile jsem poprvé Heatha uviděla ve filmu, tak jsem mu naprosto propadla, jsou to jenom moje dojmy, ale působil na mě jako přijemnej a milej člověk, kterej si nezasloužil odejít takhle brzo. Pořád si nějak neuvědomuju, že on už vlastně žádný nový film nenatočí a to je velká škoda. Měla jsem ho ráda a vždycky budu -
-
Re: Re: Heath
Přesně..minulý rok jsem jej ještě moc neznala, to proto, že jsem s ním neviděla žádnej film, ale pak když dávali 3 v televizi, hned u prvního mě zaujal(ovšem Zkrocená hora bezkonkurenční)..pokaždé se uplně vžije do role, že je prostě pokaždé někým jiným..a to vidím jen u mála herců..heath byl prostě dokonalej..
-
-
-
heath
ahojte, som rada, ze sa tu zase rozprudil zivot na tomto fore, aj ked ten, komu tato parketa patri uz nie je medzi nami. blizi sa nam to smutne vyrocie a asi kazdemu z nas sa vracia vlanajsi rok, ked sme sa dozvedeli, ze heath uz nie je medzi nami. mohlo nas uz len utesit to, ze je v ponuke jeho temny rytier a v zalohe este dr. parnassus. temny rytier nas nesklamal a vsetci mu prajeme, aby dostal toho oscara, aj ked posmrtne, ale za tie vsetky filmy si ho urcite zasluzi. tak mu drzme palce a dufajme, ze to vyjde. a ked vsetci heathovi fanusikovia zapalime 22.1. sviecku na jeho pocest, tak z neba uvidi, ze je vela ludi, ktori ho stale miluju a milovat aj budu. lebo na takychto skvelych ludi sa nikdy nezabuda. r.i.p. heath. -
další film
ahoj lidi... tak bych vám chtěla říct, že 8. ledna je od 21:00 na Nova Cinema Kletba bratří Grimmů...hraje tam Heath s Mattem Damonem... nevim jestli budu mít sílu se na ten film koukat, nedokážu přenést přes srdce, že už ho nikdy v novym filmu neuvidim... byl to excelentní herec s duší!!! do filmů dal všechno, celý svoje já... a nemyslel jen na sebe jako spousta dnešních herců...jeho strasna skoda. Snad se tam nahoře nemá špatně...Heathe VZPOMÍNÁME na Tebe!
btw. Podle mého názoru ho postava Jokera v The Dark Knight vyčerpávala a stresovala na tolik, že z toho měl sám psychické potíže a proto bral prášky. Ono vcítit se naplno do takové ne zrovna pozitivní postavy je dost depresivní...asi se hodně trapil a nikdo mu nedokazal pomoct, tak si pomohl praškama, které ho bohužel stály život *9*je mi líto i jeho dcerky, přišla o báječného otce... -
Heath
HEATH LEDGER FOREVER *14* *14* -
Heath Ledgeer unikátní herec
Ahoj, když sem viděla film 10 důvodů proč tě nenávidím tak Heath byl božskej,úsměv,oči a vlasy to všecko bylo parádní.Když sme si ae druhej den o tom filmu povídali ve škole s kámoškama jedna mi řekla že umřel *9* *9* *9* přišla jsem domů a pořád jsem na to myslela až sem z toho začla brečet *9* byl to skvělý co skvělý, unikátní herec,kterej všem fanouškům, rodině a kamarádům dosti chybí.....miluju Heatha Ledgera a zároveň říkám:Odpočívej v pokoji a všicí na tebe vzpomínáme -
Byl krasnej..skvelej herec...Je ho fakt velka skoda..takovej talent..njn..vsechno jednou konci..
*9* -
-
Re: *****
jasne ze vsecko jednou konci ale byl tak mladej jenom 28 lidi by se meli dozivat minimalne 50 let a me strasne mrzi ze heat zemrel byl tak klásnej ten jeho usmeva oci a vlasy proste on a NIKDY NA NEJ NEZAPOMENU.... *14* *14* mám te ráda heate *14* *14* *14* *14* *14* -
Re: *****
1. film ve kterym hral sem videla a~ tento rok tsn pYed prázdninama(príbh rytíre)hrozn se mi líbyl jeho sladkej osmev .ten vecer
se mi zdálo ze sem velká a ze sem s nim nekde na kafy.druhej den se sev sla kuknout na ineternet a kdyz sem videla skratku zem. vlitli mi slzi do oci nemohla sem tomu uverit.on byl mega talentovanej a neni fer ze umrel tak brzy tak sam.ted i o nem pisu vlastni knizku jen tek s plno fotkama a celim jeho zivote i sdilama napsanyma na papir
AC TEN NNNNNNNADHENEJ USMEV *14*
ODPOÍVEJ V POKOJI *4*
-
-
fajn here
Já si myslím že to byl ten nejlepší herec,který kdy žil.
Já si myslím,že mu někdo vyměnil léky-místo prášků ne spaní mu tam dal nějakej jedovatý prášek(když si jich vezmete víc jak 3 může vás to zabít).
A jestli má někdo jinej názor jeho věc,ale opovažte se mu nadávat *13* -
-
Re: fajn here
no mě to taky napadlo, ale to by prokázala pitva přece.Spíš to bylo fyzické vyčerpání, antidepresiva a prášky na spaní..prostě špatná kombinace, neštastná náhoda...bohužel, asi byl prostě jeho čas..ten kdo se chce zabít, tak se mu to nepovede(třeba práškama), ale když to je neumyslné, zvrtne se to.
-
-
????
Prosim vás chci se zeptat on fakt umřel?A jako jakym způsobem? *9* -
-
Re: ????
byla to nestastna nahoda jeho srdce uz nevadrzelo praky na spani a antidepresiva ktery bral..cet sem lekarskou zpravu...Bylo to pro neho zasnejch 28 let zivota..nechci nikoho vinit ale za jeho smrt muzou lidi kteri ho kritizovali za roli Jokera v Temnem Ryytirovi...zacal brat prasky naspani a antideprsiva a 22.1.2008 to jeho srdce proste nevydrzelo...je to hrozne ze tak dobry herec otec kamarad musel tak brzo odejit...Heathe Odpocivej v pokoji...nikdy nezapomenem... *9* *9* -
-
Re: Re: ????
oni ho přece nekritizovali! je to nejlepší joker, kterj kdy byl ztvárněnej. on na sebe prostě kladl moc velký nároky a ty prášky se o něj postarali ještě předtim, než byl film dotočenej. on už měl všechny scény za sebou ale léky doznívali... -
Re: Re: ????
co na tom proboha kritizovali?..u něj se snad nedá nic kritizovat..byl to prvotřídní herec...achjo *9* -
-
Re: Re: Re: ????
souhlasím s váma Heath byl fakt skvělej herec na kterým se nedalo nic kritizovat........ *9* *4* *9* -
Re: Re: Re: ????
to máš pravdu,nedalo se na něm nic kritizovat...jako myslim,že málokterej herec by zahrál roli jokera jako on...kdybych ho naznala,tak řeknu,že je vážně takovej psychouš... *4*
-
-
-
byla to nestastna nahoda jeho srdce uz nevadrzelo praky na spani a antidepresiva ktery bral..cet sem lekarskou zpravu -
Podívej se na životopis. *3* *3*
-
-
Hora
Ahoj všichni, teď jsem se koukala na Ztracenou horu...je to neuvěřitelný film...ty emoce, to je síla. Nádherná přiroda, skvěle zahrané...takhle emotivní film jsem už dlouho neviděla. Dávali ted v TV i Rytíře a 10 důvodů...ale nějak na to nemůžu koukat...bohužel můj zážitek z filmů, které jsem dřív tak zbožňovala přebíjí bolest nad smrtí...